Faʻamauina Java JRE / JDK i Linux

O se tasi o vaega sili ona tāua o soʻo se faʻavae o Windows o le "Saili"ona o le auala lea e mafai ai e se tasi ona maua avanoa uma i faila ma faila o loʻo i luga o le pu. "Sefulu", e ui lava i le suiga moni i lona atinaʻe ma le toe faʻatulagaina o galuega, e le gata foi i lenei elemene, ma i la tatou tusiga i aso nei o le a tatou talanoa e uiga i auala eseese e faʻalauiloa ai.

Tatala le "Explorer" i le Windows 10

E ala i le le mafai "Saili" poo, pei ona taua i le Igilisi, "Saili" faʻapipiʻi i le galuega autu o le Windows 10, ae ina ia mafai ai ona lavea avanoa pe na o le le amanaʻiaina, e mafai ona aveesea mai iina. E i ai i ia tulaga, ma e na o le atinaeina lautele, o le a aoga tele le iloa o auala e tatalaina ai lenei vaega i le pito i luga.

Metotia 1: Vaʻaia le Keyboard

O le faigofie, sili ona faigofie, ma le vave (pe a leai se ala piʻo i luga o le faʻailoga) o le faʻalauiloaina o le filifiliga mo Explorer o le faʻaaoga lea o hotkeys "FAʻAVAE + E". O le tusi E o se faʻapuupuuga saʻo mo Explorer, ma le iloaina o lenei mea, atonu o le a faigofie ai ona e manatuaina lenei faʻasalalauga.

Metotia 2: Saili e ala i le polokalama

O se tasi o mea sili ona taua o le Windows 10 o lona sailiga sailiga sailiili, faafetai lea e le gata ina mafai ona e mauaina faila eseese, ae o loo taitaia foi talosaga ma vaega o le komepiuta. Tatala i ai "Saili" e le faigofie foi.

Faʻaaogā le sailiga o le sailiga i luga o le galuega poʻo le ki "VA + S" ma amata amata le fesili "Saili" e aunoa ma ni upusii. O le taimi lava e aliali mai ai i le sailiga o taunuuga, e mafai ona e amataina i se kiliki se tasi.

Metotia 3: Taumafai

E le pei o le suega i luga, le faamalama Taumafai E faʻaaogaina faapitoa lava mo le tuʻuina atu o faʻataʻitaʻiga masani ma vaega o le komepiuta, lea e taua ai le toa o le tatou tusiga i aso nei. Kiliki "VA + R" ma fai le poloaiga o loʻo i lalo i le laina, ona kiliki lea "UI" poʻo le faamau "Lelei" mo le faʻamaoniga.

tagata suʻesuʻe

E pei ona mafai ona e vaai, e tamoe "Saili" e mafai ona e faʻaaogaina le poloaiga o le igoa tutusa, o le mea autu o le ulufale lea e aunoa ma ni upusii.

Metotia 4: Amata

Ioe "Saili" o loʻo i totonu o le lisi o talosaga uma faʻapipiʻi, lea e mafai ona maimoa i ai i le lisi "Amata". Mai iina tatou te tatalaina ai.

  1. Amata le lisi o le amataga o le Windows e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai i luga o le faletusi, poʻo le faʻaogaina foi o le ki i luga o le komepiuta - "MUAMUA".
  2. Faʻasalalau i le lisi o polokalame na tuʻuina atu iina seia oʻo i le faila "Ofisa o le Ofisa" ma faʻalauteleina e ala i le faʻaaogaina o le ū i lalo.
  3. I totonu o le lisi e aliali, saili "Saili" ma tamoe.

Metotia 5: Amata le Menu Menu Toto

O le tele o polokalama faʻatautaia, faʻaaogaina o meafaigaluega ma isi elemene taua o le OS e mafai ona taʻavale e le gata i "Amata", ae faʻapena foi i le lisi o mea e faʻaaogaina, e ala i le uomi o le ki o le kuki saʻo i lenei elemene. E mafai ona e faʻaaoga na o ki "VA + X"lea e taua le lisi e tasi. Po o le a lava lau auala e tatala ai, ia na o le suʻeina o le lisi ua saunia. "Saili" ma tamoe.

Metotia 6: Pule Faʻatonu

Afai e te vaʻai i nisi taimi Task Manager, atonu na vaaia i le lisi o gaioiga galue ma "Saili". O le mea lea, mai lenei vaega o le polokalama, e le gata e mafai ona faʻamaeʻaina ana galuega, ae amata ai foi se faʻalauiloaina. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo.

  1. Faʻasani-saʻo i luga o se avanoa avanoa i luga o le faletusi ma filifili le mea i totonu o le mea e matala ai Task Manager. Nai lo lena, e mafai ona e kilikiina ia ki "FMTL + SHIFT + ESC".
  2. I le faamalama e tatala, kiliki i luga o le lisi "File" ma filifili mea "Amata se galuega fou".
  3. Ulufale i totonu o le laina"tagata suʻesuʻe"ae leai ni upusii ma kiliki "Lelei" poʻo "UI".

  4. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o loʻo tutusa lava le malamalama ma le faamalama. Taumafai - ia faʻalauiloa le mea tatou te manaʻomia, o lona uluai igoa e faʻaaogaina.

Metotia 7: Faiga Faigofie

"Saili" e le ese tele mai polokalama masani, ma e iai foʻi lana lava faila faila, lea e mafai ona faʻaaoga e tamoe ai. explorer.exe o loʻo i luga o le ala o loʻo i lalo, toetoe lava i le pito i lalo o lenei pusa. Saili i ai ma faalua-kiliki.

C: Windows

E pei ona e vaʻavaʻai mai i luga, i le Windows 10 o loʻo i ai ni nai auala e tamoe ai "Saili". Pau lava le mea e te manaʻo e manatua se tasi pe lua oi latou ma faʻaaoga pe a manaʻomia.

Faʻasalaga: Faʻatonu le avanoa vave

Ona o le mea moni e faapea "Saili" e tatau ona valaʻau i taimi uma, faʻaopoopoga i le taulotoina o auala ua taua i luga, e mafai ma tatau ai ona faʻaogaina lenei talosaga i luga o le nofoaga sili ona iloagofie ma faigofie ona maua. O i latou i totonu o le faiga a itiiti mai e lua.

Taskbar
I soo se auala e pei ona faamatalaina i luga, tamoe "Saili"ona kiliki lea i luga o lana ata i luga o le faletua ma le kiliki saʻo. Filifili i le lisi autu "Faʻasologa i le faletusi" ma, afai e te vaʻai i ai, ia ave i le nofoaga sili ona talafeagai.

Amata le lisi "Amata"
Afai e te le manaʻo e suʻesuʻe pea "Saili" i lenei vaega o le polokalama, e mafai ona e uuina se alalaupapa e faalauiloa ai i le itu pito i luma, i autafa o ki "Taofi" ma "Filifiliga". Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala i luga "Filifiliga"faʻaaoga le lisi "Amata" poʻo ki "FAʻAVAE + I".
  2. Skip i le vaega "Faʻatinoga".
  3. I luga o le itu, faʻafefea i le lisi "Amata" ma kiliki le sootaga "Filifili po o fea o laupepa o le a faʻaalia i le lisi ...".
  4. Faʻamuli le ki i le tulaga o loʻo galue ai "Saili".
  5. Katia "Filifiliga" ma toe tatala "Amata"ia mautinoa o loʻo i ai se alalaupapa mo le faʻailoa vave "Saili".

  6. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le galuega i le Windows 10

Faaiuga

O lenei ua e iloa e le gata i faʻamatalaga uma e mafai ai. "Saili" i luga o se komepiuta po o se mea komepiuta i le Windows 10, ae e uiga foi i le auala e le galo ai i lalo i soo se tulaga. Faamoemoe o lenei tusiga laitiiti na aoga mo oe.