Fofoina o faafitauli i le galuega a Wi-Fi i le Android


O le toʻatele o tagata faʻaogaina masini e taʻalo ai Android o loʻo i luga o le Initaneti e ala ile Wi-Fi. Ioe, o lenei uiga e le o taimi uma e galue lelei ai - o se telefoni po o se laupapa e mafai ona toilalo pe a taumafai e faʻafesoʻotaʻi pe faʻaaogaina le Wi-Fi. I lalo o le ae iloa mea e fai i ia tulaga.

Faʻafitauli i le Wi-Fi i luga o masini Android ma auala e foia ai

O le tele o faafitauli ma le aofia ai o le Wi-Fi fesoʻotaʻiga i luga o telefoni feaveaʻi poʻo papatusi e mafua ona o faafitauli tau komepiuta. Mea e ono mafai ma faʻaletonu, ae e seasea lava. Mafaufau i auala tutusa e foia ai toilalo.

Metotia 1: Toefaʻatonu le masini

E pei o le toatele o isi, i le taimi muamua na tilotilo i ai, mea sese, o le faafitauli i le Wi-Fi e mafai ona mafua mai i se faaletonu faafuasei i le polokalama, lea e mafai ona faatulaga e ala i se toe masani. I le 90% o mataupu, o le a fesoasoani. A leai, alu pea.

Metotia 2: Suia le taimi ma le aso

O nisi taimi o le faʻamaʻiina o le Wi-Fi e mafai ona mafua ona o le le amanaiaina o taimi ma taimi o tafaoga. Suia i latou i le moni - e faia lenei mea i lenei metotia.

  1. Alu i "Faʻatonu".
  2. Vaavaai mo mea "Aso ma le Taimi" - i le avea ai o se tulafono, o loʻo i totonu o tulaga lautele.

    Ulufale i lenei faʻailoga.
  3. I le taimi lava e iai, muamua e tape le auto-tuning o le aso ma le taimi, pe afai e toʻaga.

    Ona seti lea o faailoilo nei i le kiliki i luga o mea e fetaui.
  4. Taumafai e faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi. Afai o le faafitauli o lenei - o le a faʻaogaina e aunoa ma le toilalo.

Metotia 3: Faʻafou Upu Faʻamatalaga

O se mafuaʻaga masani o faʻafitauli o le suia lea o le 'upega tafailagi i le Wi-Fi, lea e le mafai ona iloa e se atamai po o se papa. I lenei tulaga, taumafai le mea lenei.

  1. Saini "Faʻatonu"ae o lenei taimi e alu atu i le vaega o fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga e maua ai "Wi-Fi".

    Alu i lenei mea.
  2. Filifili le fesoʻotaiga o loʻo e fesoʻotaʻi ai, ma kiliki i luga.

    I le faamalama pop-up, kiliki "Manatua" poʻo "Aveesea".
  3. Toe faʻafesoʻotaʻi i lenei fesoʻotaʻiga, i le taimi nei e ala i le ulufale atu i le faʻauluulu ua leva ona faʻamalo.

    E tatau ona faʻamautu le faafitauli.

Pe tatau ona le aoga nei gaoioiga? Alu i le isi auala.

Metotia 4: Toe faʻafesoʻotaʻi le router

O se tasi o mafuaaga taatele o faafitauli ma le Wi-Fi i luga o lau telefoni po o lau laupepa o ni tulaga le saʻo o le alalaupapa: ituaiga o puipuiga poo fesootaiga, fesoʻotaʻiga sese poʻo faafitauli i le amanaʻia o le SSID identifier. O se faʻataʻitaʻiga o le saʻo le faatulagaina o le uila e mafai ona maua i le mea o loʻo i lalo.

Faitau atili: O le a le mea e fai pe afai e le mafai e le telefoni Android ona faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi

E le gata i lea, aua e te le fiafia e faitau nei tusiga.

Tagai foi:
Faʻatonu le alatele
Polokalame mo le tufatufaina o le Wi-Fi mai se komepiuta
Matou te tufaina le Wi-Fi mai se komepiuta

Metotia 5: Aveese le siama siama

E masani lava o le mafuaʻaga o faafitauli eseese i le Android e mafai ona avea ma siama siama. Afai, e faaopoopo atu i faafitauli i le Wi-Fi, o isi faailoga e matauina (faafuasei ona faaali mai faasalalauga i nofoaga e lei faamoemoeina, o le masini "e ola i lona lava olaga", e le o iai pe, i se isi itu, e le o iloa talosaga), e foliga mai o oe o se tagata afaina i mea leaga.

O le taulimaina o lenei sasa e faigofie lava - faʻaofi se antivirus ma mataʻituina le faiga mo "numera" numera. I le avea ai o se tulafono, o le tele o fofo saoloto e mafai ona iloa ma aveese le faʻamaʻi.

Metotia 6: Faʻatulaga Faʻatonu

Atonu e faʻapipiʻi e le tagata faʻapipi le aʻa, maua le avanoa i le vaeluaina o le polokalama ma vele mea i faila masani. Poʻo le siama na taʻua muamua na faʻapogai ai le faʻaleagaina o le tino. I lenei tulaga, e aoga tele le faʻaaogaina o le "vaʻavaʻa mamafa" - toe faʻaulu i le fausaga fausaga. O le tele o faafitauli tau komepiuta o le a toe faʻaleleia le setete o falemaʻi, ae atonu o le ae leiloa faamaumauga o loʻo teuina i totonu o le masini.

Metotia 7: Susulu

Faʻafitauli i le Wi-Fi e mafai ona mafua mai i faʻalavelave ogaoga o le tino e le toe faaleleia e le fale gaosi oloa. Ae maise lava o lenei faafitauli e masani lava mo aga masani (tolu-party) firmware. O le mea moni o le tele o avetaavale o le Wi-Fi e faʻaaoga, ma e le tuʻuina atu e le kamupanī a latou tulafono, o lea ua faʻapipiʻi ai mea fou i luga o masini masani, lea e le masani ona faʻaaoga i se masini faapitoa.

E le gata i lea, o le faafitauli e ono tupu i luga o le firmware aloaia, pe a oʻo i le isi fou e aofia ai le numera o faafitauli. Ma i le muamua ma i le mataupu lona lua, o le ala pito sili ona lelei o le a avea ma faʻamalo o le masini.

Metotia 8: Asiasia le nofoaga autu o auaunaga

O le mea e seasea ona tupu ma le le lelei o faafitauli o aʻafiaga ia ile fesoʻotaʻiga lava ia. O lea fetuutuunaiga e foliga mai i le mataupu pe a leai se tasi o metotia ua taua i luga na fesoasoani e foia ai le faafitauli. Masalo na e maua se masini vailaau poʻo le masini na faʻaleagaina ona o se mea e teʻi ai pe faʻafesoʻotaʻi ai le vai. E tasi le auala poʻo le isi, e le mafai ona e faia e aunoa ma se malaga i tagata tomai faapitoa.

Matou te mafaufau i auala uma e foia ai le faafitauli i le galuega a Wi-Fi i luga o se masini e faʻaaoga ai Android. Matou te faʻamoemoe o le a latou fesoasoani ia te oe.