Metotia mo le Faʻasaʻoina o le AEyrC.dll Error

O le vaʻaia o se pepa i totonu o le Microsoft Word o se avanoa lelei e iloa ai pe o le a foliga foliga i foliga lolomiina. O le ae malie, aua e sili atu le tatau ona e malamalama pe ua saʻo lau tusiga i luga o le itulau ao leʻi auina atu e lolomi, sili atu le leaga ona e iloa ua e faia se mea sese, o loʻo uuina se faaputuga otaota vevela i ou lima.

Lesona: Faʻafefea ona fai se faʻasologa tusi i le Upu

Faʻaaofia le faʻamuamua i le Upu e matua faigofie lava, e tusa lava po o le a le polokalama. Pau lava le eseesega o loʻo i le igoa o le ki e te manaʻomia e teu muamua. I le taimi lava e tasi o le ai ai i le nofoaga e tasi - i le amataga o le lipine ma meafaigaluega (puleaina o le laupapa).

Ulutala ile Afioga 2003, 2007, 2010 ma luga

O le mea lea, ina ia mafai ai se muaʻi faʻamatalaga o le pepa aʻo leʻi lolomiina, e tatau ona e alu i le vaega "Lolomi". E mafai ona e faia mea nei:

1. Tatala le lisi "File" (i le Upu 2010 ma luga) pe kiliki le ki "MS Office" (i lomiga o le polokalame seia oo i le 2007).

2. Kiliki le ki "Lolomi".

3. Filifili se mea "Ulutala".

4. O le a e vaʻavaʻai i le auala o le a foliga mai ai le pepa na tuʻuina i foliga lolomiina. I le pito i lalo o le faamalama, e mafai ona e fesuiai i le va o itulau o le pepa, faʻapea foi le suia o le fua o lona faʻaaliga i luga o le lau.

Afai e fetaui lelei mea uma, e mafai ona e auina atu ma le saogalemu le faila e lolomi. pe afai e tatau ai, e mafai ona e suia ia tulaga faatapulaaina ina ia le faalautele atu tusitusiga o le faila i tua atu o le vaega e lolomiina.

Lesona: Auala e fai ai laufanua i le Upu

Manatua: I totonu o le Microsoft Word 2016, o le a maua se faʻamatalaga o le pepa i le taimi lava e maea ai le vaega. "Lolomi" - O se faʻamaumauga tusitusia o loʻo faʻaalia i le taumatau o faʻatulagaga lolomi.

Faʻaaogā fuʻa vevela

Alu i le vaega "Lolomi" E mafai ma sili atu le saoasaoa, na o le kilikiina o ki "FMTL + P" - o le a tatalaina ai le vaega tutusa lea na matou tatalaina i le lisi "File" poʻo le faamau "MS Office".

E le gata i lea, tuusaʻo mai le atinaʻe (galue) o le polokalama, e vave mafai ona e faʻamuamua le pepa o le Upu - ia faia lenei mea, kiliki lava "FMTL + F2".

Lesona: Uunaite upu

E pei lava o lena, e mafai ona e suʻeina muamua le faʻamatalaga i le Upu. O lenei ua e iloa sina mea e uiga i le gafatia o lenei polokalama.