Faʻasalalau tusitusiga i le Microsoft Word document

E le mafai i taimi uma ona liliu i se auala tele pe a fatuina se ata i le PowerPoint. Pe o le tulafono faatonutonu, po o soo se isi lava aiaiga e mafai ona faatonutonuina ma le mautinoa le tele o le pepa. Ma afai ua uma ona sauni - o le a le mea e fai? E tatau ona tatou faia le tele o galuega e faʻapipiʻi ai le faʻatinoga.

"Ova"

O le mea moni, o tusitusiga manino e tuʻufaʻatasia le pepa e pei o soʻo se isi lava galuega a Microsoft Office. Ma ina ia ausia se tele tele ma ni faamatalaga lolomi lolomiina, o le a tatau ona togi se tele o faamatalaga. Ma e mafai ona tuua na o oe.

O le mea autu o loʻo tuʻuina atu le mamafa mo le faʻatinoga, o le mea moni, o mea e tolu. Muamua - faila faila. E talafeagai lelei pe afai o le ata o loʻo tumu i ata puipui ma se iugafono o le 4K, ona ono faateia ai lea o le mamafa mulimuli o le pepa. O le aafiaga o le a na o le pau lava pe afai e faatumulia ia ata taʻitasi i se tasi Santa Barbara i le lelei lelei.

Ma o le mataupu e le o taimi uma lava i le aofaiga mulimuli. O le pepa e mamafa le mamafa mai mamafa mamafa ma atonu e ono le toe maua ai lana faatinoga i le taimi o le faʻataʻitaʻiga. O lenei mea o le a sili atu ona lagona pe afai o le poloketi na amataina i se komipiuta malosi, ma o le ata na aumai i luga o se komepiuta masani o le paketi. O lea e le mamao ese mai le tautau o le polokalama.

I le taimi lava e tasi, e seasea lava ona popole soʻo se tasi i le lumanaʻi o le pepa faʻasolosolo ma vave faʻapipiʻi faila uma, faʻaititia le lelei. O le mea lea, o le faʻamautuina o lau aʻoaʻoga e aoga lava. E tele auala e faia ai lenei mea.

Metotia 1: Polokalame Faapitoa

O le faʻafitauli o le pa'ū i le faatinoga o faʻamatalaga ona o le mamafa e matua taua, o lea e lava le polokalama faʻapitoa mo le faʻamalosia o ia pepa. O le sili ona lauiloa ma faigofie o le NXPowerLite.

Download NXPowerLite

O le polokalama lava ia e faʻasoa, faatasi ai ma le muamua download e mafai ona e filifilia se 20 pepa.

  1. Ina ia amata, toso le manaʻoga manaʻomia i le faamalama o le polokalama.
  2. A maeʻa lena, e tatau ona e fetuunai le maualuga o le faʻamalosi. Aua o le vaega lenei "Faʻamatalaga sili ona lelei".
  3. E mafai ona e filifili se filifiliga ua saunia. Mo se faʻataʻitaʻiga "Mata" e mafai ai e oe ona faʻamaonia ata uma i se ala masani, faʻapipiʻiina i le tele o le mata o le tagata O le mea moni, pe a fai o ata na faʻaofiina i totonu o le 4K. Ma iinei "Mobile" o le a maua ai le malosi o le lalolagi ina ia mafai ai ona e tilotilo atu i lau telefoni. O le mamafa o le a talafeagai, pei, i le mataupu faavae, ma le lelei.
  4. I lalo o mea uma o le filifiliga "Faʻasalalau Faʻamau". Na te tatala le faamau latalata. "Faʻatonu".
  5. O iinei e mafai ai e oe lava ona fetuʻutuʻunai ia mea e faʻamautu ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamaonia le iugafono mo ata i se pepa. 640x480 atonu e lava tele. O le isi fesili o le tele o ata e mafai ona matua faʻaleagaina i na faʻafoliga.
  6. Tau lava oomi le ki "Faʻatinoina", ma o le a tupu faʻafuaseʻi lava le faagasologa. A maeʻa i totonu o le pusa faʻatasi ma le uluai pepa o le a foliga fou ma ata faʻapipiʻiina. Faʻalagolago i la latou fuainumera, o le tele e mafai ona faʻaititia i se mea itiiti e mafai ai, ma oʻo atu ile lua faʻasologa.

O le mea e lelei ai, pe ae faʻasaoina, o se kopi o le uluai pepa o le a otometi lava ona fatuina. O le mea la lea, o le uluai faʻasalaga o le a le afaina i ia ituaiga o faʻataʻitaʻiga

NXPowerLite e sili ona lelei le faʻamalosiina o le pepa ma faʻamalosia ai ata le talafeagai, ma o le taunuuga e sili atu nai lo le auala lenei.

Metotia 2: Faʻamaumauga o le faʻaaogaina o totonu

O le PowerPoint ei ai lona lava faiga mo le faʻamalosiina o faila o le aufaasālalau. Ae paga lea, e na o ata foi e galue ai.

  1. Ina ia faia lenei mea, i totonu o le pepa ua maea ona e manaʻomia e te ulufale i le lisi "File".
  2. O iinei e tatau ona e filifili "Faasaoina ... ...". O le polokalama o le a manaʻomia ai oe e faʻamaʻoti le mea e teu ai le pepa. E mafai ona e filifilia soʻo se filifiliga. Faapea o le "Lautusi o loʻo i ai nei".
  3. O se faʻamaufaʻaloga faʻasolosolo mo le laveaiina o le a tatalaina E taua le matauina iinei se tamai tusiga lata ane i le faamau e malilie i le faʻasaoina - "Auaunaga".
  4. Afai e te kiliki iinei, e amata le lisi. O le aitema mulimuli ua valaauina - "Faʻamau tusiata".
  5. A uma ona e kiliki i lenei mea, o le a tatalaina se faamalama matala, lea o le a ofoina atu e filifili ai le uiga o le a tumau ai ata pe a maeʻa ona fai. E tele filifiliga, ma latou o le a faʻaitiitia le faʻaititia (ma, e tusa ai ma le maualuga) mai luga i lalo. O le tele o polokalame o ata i totonu o faʻataʻitaʻiga o le a le suia.
  6. A maea ona filifili se filifiliga talafeagai e te manaʻomia e kiliki "Lelei". O le polokalama o le a toe foi atu i le masini. E fautuaina e teu le galuega i lalo o se igoa ese ina ia i ai se mea e toe foi mai ai pe afai o le taunuuga e le faamalieina. A mavae sina taimi (faʻalagolago i le mana o le komepiuta) o le a faʻaalia se ata fou ma ata faʻapipiʻi i le tuatusi.

I se tulaga masani, pe a faʻaaogaina e sili atu le mamafa o le faʻamalosi, o le a le pagatia ata masani lautele. O le mea sili, o lenei mea e mafai ona aʻafia ai ata o le JPEG (lea e fiafia i le faʻamalosia tele e tusa lava pe itiiti le faʻamalosi) o le maualuga maualuga. O lea e sili ona lelei le muaʻi faʻapipiʻiina o ata i le PNG - e ui lava e sili atu le mamafa, e sili atu ona lelei le faʻamalosiina ma e leai se mea e faʻalelei ai.

Metotia 3: Ma le lima

O le filifiliga mulimuli e aofia ai se iloiloga tutoatasi o le pepa i vaega eseese. O lenei metotia e sili ona lelei i ituaiga uma o polokalame e masani ona naʻo ata. Ae mulimuli ane, e tele mea i le faʻalauiloa lea e mafai ona maua ai se maualuga tele. O le mea lena e tatau ona e gauai i ai i le faagasologa.

  • Muamua, ata. E talafeagai i soʻo se auala avanoa e faʻaititia ai lo latou tele i se tulaga maualalo, lalo ifo o le a sili atu ona mafatia le tulaga. I se tulaga lautele, e tusa lava po o le a le telē o le ata, a e faʻapipiʻiina, e manaʻomia pea le fua faʻatatau. Ma o le tele lava o tulaga, e le o lagona le vaaiga o ata i le faaiuga. I le isi itu, afai o pepa taʻitasi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le ata, e mafai ona faʻaitiitia le mamafa. Ae o le mea lautele, e sili ona lelei le faʻaogaina o lenei mea i mea faʻapipiʻi e taʻua i luga, ma tagofia isi faila uma lava.
  • E fautuaina e le faʻaaogaina faila GIF i le pepa. E mafai ona latou maua se taua tele, e oo atu i le sefulu o megapiiti. O le teenaina o ia foliga o le a aafia ai le tele o le pepa.
  • Le isi - o le musika. O iinei e mafai ona e maua ai auala e faʻapipiʻi ai le leo o le leo e ala i le faʻaitiitia o le bitrate, faʻaitiitia le umi ma isi. E ui o le tulaga masani i le MP3 format o le a lava nai lo le, mo se faataitaiga, Leai. I le uma, o le averesi lautele o le ituaiga taatele o le leo e tusa ma le 4 MB, ae i Flac le mamafa e mafai ona fuaina i le tele o megabytes. O le a aoga foi le aveeseina o musika e le talafeagai - aveesea le leo o "mamafa" mai le faaosofiaina o le hyperlinks, isi musika autu, ma isi. E tasi le lipine o talaaga e lava mo le faʻatinoga. O lenei mea e sili ona moni i le ono tuʻuina atu o faʻamatalaga leo mai le faila, lea o le a faʻaopopo ai le mamafa.
  • O le isi itu taua o le vitio. E faigofie lava iinei - e tatau ona e lafoina ata o le maualalo o le lelei, pe faʻaopopo i tagata o loʻo faʻaaoga le faʻapalaina e ala i le Initaneti. O le filifiliga lona lua e masani lava ona itiiti ifo i le faila faila, ae o le tele o taimi e faʻaitiitia ai le pito mulimuli. Ma i se tulaga lautele e taua tele le iloa o faʻataʻitaʻiga, pe afai oi ai se nofoaga mo se vitio, ona tele lava ina leai se sili atu i le tasi le ata.
  • O le auala pito sili ona aoga o le faʻaaoga lelei lea o le fausaga o le ata. Afai e te toe faʻaleleia le galuega i le tele o taimi, i le toetoe lava o tulaga uma lava e ono aliali mai o le vaega o ata e mafai ona vavae ese uma, faʻavaeina i nisi. O sea ituaiga auala o le a sili ona lelei le avanoa.
  • E tatau ona tipi pe faaitiitia le faaofiina o mea mamafa. E moni lava lenei mea i le faʻaofiina o se tasi faʻamatalaga i se isi, ma isi. O le mea lava lea e tasi mo le faʻamaoni i isi pepa. E ui lava o le mamafa o le faʻatagaga mai se faiga o le a itiiti, e le aveesea ai le mea moni e faapea o le sootaga o le a tatalaina pea se faila tele tolu. Ma o le a sili atu ona mamafa le faiga.
  • E sili ona lelei le faʻaaogaina o mamanu fausaga i PowerPoint. Latou te foliga lelei ma faʻamautinoa lelei. O le fatuina o lau oe lava sitaili ma ata uiga ese o le telē tele na te taʻitaʻia atu ai i le faateleina o le mamafa o le pepa i se faʻasologa faʻasolosolo - faatasi ai ma ata fou taitasi.
  • I le iʻuga, e mafai ona e faia le mea sili ona lelei o le vaega o taualumaga o le faʻaaliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia toe faʻaleleia le faiga o hyperlinks, faʻafaigofieina mo le fausaga atoa, aveese le faʻaogaina mai mea faitino ma suiga i le va o ata vitio, tipi ma isi mea faapena. Faʻalogo lelei i auiliiliga uma - e oʻo lava i se faʻamalosi faigofie i le tele o kulupu o le faʻamalosi e fesoasoani uma e lua e lafo ai ni megapiiti i se taimi umi. O nei mea uma i le tuufaatasiga e ono le faʻaitiitia ai le mamafa o le pepa aloaia, ae o le a vave faʻavavevave lona faʻataʻitaʻiga i luga o mea vaivai.

Faaiuga

I le faaiuga, e tatau ona fai mai e lelei mea uma i le faʻalelei. O le faʻamalosia tele i le faʻaleagaina o le lelei o le a faʻaitiitia ai le aafiaga o le faʻaaliga. O lea e taua ai le vaavaai mo se fetuunaiga talafeagai i le va o le faaitiitia o le pepa ma le leaga o faila o le aufaasālalau. E sili atu le toe lafoaia o ni vaega faapitoa, pe maua foi se mea tutusa mo latou nai lo le faatagaina oi latou i luga o se paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata osofaʻi solo.