Android tumutumu o komepiuta

Ina ia faia ni galuega faapitoa, e manaʻomia e le tagata faʻapitoa ona ave se faʻamalama po o se faʻamalama. Sei o tatou vaʻai pe faʻapefea ona faia lenei taʻaloga i luga o se komepiuta po o le komepiuta feaveaʻi le Windows 7.

Lesona:
Faʻafefea ona fai se faʻamalama i le Windows 8
Fai se faʻamalama i le Windows 10

Faʻafanua Faʻapipiʻi

O loʻo iai i le Windows 7 ana meafaigaluega faʻapitoa mo le fausiaina o faʻamatalaga. E le gata i lea, e mafai ona faia se faʻamalamalamaga o lenei faiga faʻaoga e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi. O le isi, tatou te tilotilo i auala eseese e foia ai le faafitauli mo le OS ua faʻamaonia.

Metotia 1: Faʻaaogaina o le siʻosiʻomaga

Muamua, matou te mafaufau i se gaoioiga algorithm mo le fatuina o se laupepa e faʻaaoga ai le aoga. Scissors.

  1. Kiliki "Amata" ma alu i vaega "Polokalama uma".
  2. Faʻamatalaga tatala "Tulaga Faataatia".
  3. I totonu o lenei pusa o le a e vaʻavaʻai i se lisi o polokalama faʻaoga tele, ia e tatau ona e maua ai le igoa Scissors. A maeʻa ona e mauaina, kiliki le igoa.
  4. O le a amata le fesoʻotaʻiga aoga. Scissorslea o se tamai faamalama. Kiliki le tafatolu i le itu taumatau o le faamau. "Fausia". O se lisi pa'ū o le a tatalaina ai le mea e te manaʻomia e filifili ai se tasi o ituaiga e fa o le faʻaogaina o ata mataʻina:
    • Faiga tuʻufaʻatasi (i lenei tulaga, o le a puʻeina se fasi fanua mo se ata o soʻo se foliga i le vaalele o le lau e te filifilia);
    • Faʻafaʻailoga (ave soʻo se vaega o le faʻamaufaʻailoga);
    • Matapi (ave le faamalama o le polokalama galue);
    • O le laiga atoa (o le mata o le mata atoa).
  5. A uma ona faia le filifiliga, kiliki le ki. "Fausia".
  6. A maeʻa lena, o le a avea le lau atoa o se lanu matte. Taofi i lalo le kulimi taumatau agavale ma filifili le vaega o le matafaga, se faʻamalamalamaga lea e te manaʻo e maua. O le taimi lava e te tatalaina ai le ki, o le vaega o le a faʻaalia i le faamalama o le polokalama. Scissors.
  7. Faatasi ai ma le fesoasoani a elemene i luga o le laulau, e mafai, pe afai e tatau ai, ona faia le uluai teuteuga o le sikolasipi. Faaaogaina o meafaigaluega "Feʻavae" ma "Faailoga" E mafai ona e faia ni tusi, valivali i luga o mea eseese, fai ata.
  8. Afai e te filifili e aveese se mea e le manaʻoina na faia muamua "Faailoga" poʻo "Pen"ona lio faatasi lea ma le meafaigaluega "Gum"lea o loʻo i luga o le laulau.
  9. A uma ona faia fetuunaiga talafeagai, e mafai ona e laveaʻiina le mea e maua mai ai le sikili. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le lisi "File" ma filifili mea "Faasaoina ... ..." pe faaaoga se tuufaatasiga Ctrl + S.
  10. O le a faʻamalo le faamalama. Faʻasaga i le tusi faʻasolosolo mea e te manaʻo e teu ai le lau. I totonu o le fanua "Igoa ole igoa" ulufale i le igoa e te manaʻo e atofaina i ai, pe afai e te le faamalieina i le igoa le faʻaaogaina. I totonu o le fanua "Pusa o Faiga" Mai le lisi pa'ū, filifili se tasi o auala e fa e te manaʻo e teu ai le mea faitino:
    • PNG (faaletonu);
    • Gif;
    • JPG;
    • MHT (upega tafaʻilagi).

    Le isi, kiliki "Faasaoina".

  11. A maeʻa lena, o le a faʻapipiʻi le ata i le lisi filifilia i le faʻatulagaina o le faatulagaga. O lea e mafai ona e tatalaina i se tagata maimoa pe faʻataʻitaʻi ata.

Metotia 2: Vaʻavaʻa ma Paʻu

E mafai foi ona e fatuina ma teu se faʻamalama i le auala tuai, e pei ona faia i Windows XP. O lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o se pikiapu keyboard ma le Paʻu, o se faʻatusa ata na fausia i totonu o Windows.

  1. Faaaoga se pikiapu kesi ina ia fatuina ai se sikolasipi. PrtScr poʻo Alt + PrtScr. O le filifiliga muamua e faʻaaogaina e puʻe uma ai le lau, ma le lona lua - naʻo le fenumilo o loʻo galue. A maeʻa lena, o le a tuʻuina le ata i luga o le laupapa laupapa, o lona uiga, i le RAM o le PC, ae e le mafai ona e vaʻavaʻai i ai.
  2. Mo le matamata i le ata, faasaʻo ma sefe, e tatau ona e tatalaina i le faʻataʻitaʻi ata. Matou te faʻaoga mo lenei polokalama Windows faʻapitoa e taʻua o Paʻu. E pei o le faalauiloa "Scissorslolomi "Amata" ma tatala "Polokalama uma". Alu i le lisi "Tulaga Faataatia". I le lisi o tusi talosaga, saili le igoa "Paolo" ma kiliki i luga.
  3. O loʻo tatala le Paint interface. Mo le faʻaofiina o se faʻamalama i totonu, faʻaaoga le ki Pasili i poloka "Laupapa laupapa" luga o le laulau poʻo le seti o le fetuu i luga o le vaalele galuega ma taomi ki Ctrl + V.
  4. O le vaega o le a faʻaofiina i totonu o le faamalama o le tusitala ata.
  5. E masani ona i ai se manaʻoga e faia se faʻamalamalamaga e le o le faamalama o le galuega atoa o se polokalama poʻo se mataʻitusi, ae na o nai vaega. Ae o le faʻaaogaina e faʻaaoga ai sipuni e taatele. I totonu o le Paʻu, e mafai ona e faʻapipiʻi vaega faaopoopo. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki. "Faʻamalamalama", liʻo le ata ma le fetuu e te manaʻo e teu ai, kiliki i le filifili ma le kulimi taumatau ma filifili i le lisi autu "Vaomatua".
  6. I le faamalama o le faʻataʻitaʻiga ata, naʻo le vaega na filifilia o le a tumau, ma o isi mea uma o le a vavaeeseina.
  7. I le faʻaopoopoga, faʻaaogaina meafaigaluega o loʻo i luga o le laulau, e mafai ona e faia le faʻasologa o ata. E le gata i lea, o avanoa iinei mo lenei mea o se faasologa o le maualuga e sili atu nai lo galuega faʻatinoina ua saunia e le polokalama Scissors. E mafai ona faia le faʻaoga e faʻaaoga ai mea nei:
    • Fuga;
    • Fuainumera;
    • Faatumu;
    • Tusigālaʻau ma isi.
  8. A uma ona faia suiga talafeagai uma, e mafai ona e faʻasaoina se faʻamalama. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le save o se atigipusa pulou disk.
  9. A vagana ai matala matala. Faʻaliliu i le tusi faʻasolosolo mea e te manaʻo e faʻatau atu le ata. I totonu o le fanua "Igoa ole igoa" tusi i lalo le igoa o le mata. Afai e te le faia, ona valaʻau lea "Le igoa". Mai le faasologa o le lisi "Pusa o Faiga" filifili se tasi o faatulagaga faʻapipiʻi nei:
    • PNG;
    • Tiff;
    • JPEG;
    • BMP (tele filifiliga);
    • Gif.

    A uma ona filifilia le faatulagaga ma isi faatulagaga, kiliki "Faasaoina".

  10. O le a faʻapipiʻiina le pupuni i le faʻalautelega ua filifilia i totonu o le pusa ua uma. A maeʻa lena, e mafai ona e faʻaaogaina le ata e maua mai pe a e faʻamalieina: matamata, seti ae le o pepa faʻatalanoaina, faʻaaoga e pei o le screensaver, auina atu, lolomiina, ma isi.

Vaʻai foi: O fea oi ai le screenshots o loʻo teuina i le Windows 7

Metotia 3: Polokalame Tolu

Faʻapipiʻi i le Windows 7 e mafai foi ona faia i le faʻaaogaina o faʻasalalauga e tolu o loʻo faʻatulagaina faapitoa mo lenei faʻamoemoe. E sili ona lauiloa tagata nei:

  • Faʻapipiʻi FastStone;
  • Joxi;
  • Matagofie;
  • Clip2net;
  • WinSnap;
  • Ashampoo Snap;
  • QIP Shot;
  • Malamalama.

I le avea ai o se tulafono, o le taʻiala o le faʻatinoga o nei talosaga e faʻavae i luga o le faʻaogaina o le kiore, e pei o seleulu, poʻo le faʻaaogaina o "vevela" ki.

Lesona: Faʻamatalaga matapiuta

I le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa o le Windows 7, e mafai ona faia le faʻamalama i auala e lua. E manaʻomia ai le faʻaaogaina o le aoga Scissors, poʻo le faʻaaogaina o se tuufaatasiga o se fesoʻotaʻiga autu ma se faʻataʻitaʻiga ata o le Paint. I le faaopoopo atu, e mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai polokalama a isi. E mafai e tagata taʻitasi ona filifili se ala e sili atu ona faigofie. Ae afai e te manaʻomia le faʻaleleia atili o le ata, e sili atu le faʻaogaina o filifiliga mulimuli e lua.