Google Toolbar Faʻamatalaga mo le Initaneti Explorer Explorer

I totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte, faʻaopopo i le avanoa masani e iloilo ai pou faʻatasi ma fiafia ma mulimuli ane tuʻuina atu i latou i luga o le puipui, o loʻo i ai foi se galuega tusi tusi. Faʻafetai i lenei avanoa, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona vave maua se tasi tagata poʻo se tasi, pe na o le aveeseina o iloiloga muamua. Ae ui i lea, e ui lava i mea uma, o le lisi o mea e sili ona fiafia i tagata taʻitoʻatasi o loʻo faʻaaogaina lenei gaioiga o le a faʻaaogaina i le taimi.

Aveese faailoga tusi VKontakte

Ina ia aveese tusi tusi mai lau itulau, e le tatau ona i ai se malamalamaaga loloto o galuega a lenei auaunaga lautele. fesoʻotaiga. I se tulaga aoao, na o le pau lava le mea e manaʻomia mai ia te oe o le faʻaaogaina lea o ni vaega o faʻamaumauga a le tagata lava ia.

I le faʻaopoopoga i faʻamatalaga faavae i luga o tusi tusi, e taua le faʻaopopoina o le mea moni, e oʻo mai i le taimi nei, e leai se tasi galuega galue poʻo se polokalame e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le faagasologa atoa e mafai ona manatu e talitonuina. O lenei mea e fesoʻotaʻi tonu ma le faʻalauiloaina o le fesoʻotaiga vavave lautele VKontakte i le 2016.

Auala mo le tapeina o faila ua filifilia e sili ona lelei, pe a faʻaitiitia uma gaioiga i le faʻatulagaga masani o le soloina e aunoa ma le filifilia.

Faʻasolo le ata o le Faailoga.

Muamua lava, e tatau ona e gauai atu i le auala pito sili ona faigofie e aveese ai faila filifilia uma mai lau teugatupe i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte. O lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o le vaega o le 'upega tafaʻilagi e gafa ma le faʻaalia o le vaega tutusa.

O lenei metotia e le mafai ona taʻua o le sologa lelei, talu mai le toe faʻamalosia le galuega, o tagata na faʻapipiʻi muamua ma faʻamaumauga o le a le alu i se mea. Ae e mafai lava ona fesoasoani i nisi tagata e le o naunau tele i le faʻaaogaina o na ituaiga.

  1. Alu i le VK site ma tatala le lisi autu i le tulimanu pito i luga.
  2. Mai le lisi, kiliki i le vaega. "Faʻatonu".
  3. I le lisi autu o taʻavale, filifili se vaega "Aoao".
  4. I le itulau amata ile pito i luga, saili le mea "Manatu o le nofoaga" ma kiliki le sosoo i tafatafa ane. "Faʻasinomaga le faʻaalia o mea faitino".
  5. Ia, o loʻo i luga o le lisi "Manatu taua", e tatau ona e taʻalo i luga o le lisi lisi o vaega i lalo.
  6. Taumafai e tusi "Faailoga tusi", kiliki i soʻo se vaega o lenei laina, ma aveesea ai le faailoga siaki o loʻo i le itu taumatau o le igoa.
  7. Faasolo le faamau "Faasaoina"mo le faʻaaogaina fou.

Talu ai ona o na ituaiga, o soʻo se faʻamatalaga o le Tusi a Mamona o le a mou atoa atu mai lau itulau, ma o tagata uma e faʻaaoga ma pou na tuʻuina muamua o le a le toe faailogaina o ni fiafiaga.

E mafai ona e faʻamafiesea atoa soʻo se mea e te fiafia i ai pe afai e mafai ona faʻaalia le faʻatusa. O lona uiga, o le le mafai ona faʻaaogaina na ituaiga o mea, e te loto malie e teena le auala sili atu ona faatuatuaina o le faʻamamaina o le lisi.

Aveese tagata mai faailoga tusi

I le aotelega, i le vaega tatou te manaʻomia, e ono ono laupepa eseese, o ia mea uma o loʻo i ai faʻamaumauga o se ituaiga faapitoa na e faailogaina e pei ona tatau ai. O se tasi o tafaoga o le vaega "Tagata"lea o tagata uma e te faʻaaogaina na e makaina.

  1. E ala i le lisi autu o VKontakte alu i le vaega "Faailoga tusi".
  2. Faʻaaoga le lisi o taʻavale i le itu taumatau o le mata e sui i "Tagata".
  3. Suʻe i totonu o le lisi le tagata e te manaʻo e faʻamalo ma faʻafefe lau kiore i luga o lona ata faʻaali ata.
  4. Kiliki i luga o le koluse o le koluse o loʻo faʻaalia i le pito i luga ma le pito i luga. "Aveese mai tusi tusi".
  5. I totonu o le pusa talanoa e tatala "Lapataiga" kiliki le faamau "Aveesea".

E mafai foi ona aveese se tagata mai le lisi o mea e fiafia i ai e faaaoga ai le galuega talafeagai i luga o le itulau o le tagata o loʻo manaʻo.

  1. Alu i le itulau o le tagata e te manaʻo e faʻamalo, maua le faʻasalaga i lalo o le ata faʻaali "… " ma kiliki i luga.
  2. Mai le lisi ua saunia, filifili "Aveese mai tusi tusi".

A maeʻa le faia o gaioiga, o le a aveesea le tagata mai lenei lisi e aunoa ma se avanoa e vave faʻaleleia. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e toe faʻafoi mai le tagata i au mea e sili ona fiafia i ai, e mafai ona e faia i le aga masani mai lana lava itulau.

Aveese faʻamaumauga mai tusi tusi

I lona vaega autu "Faamaumauga", o loʻo i totonu o tusi tusi, o se nofoaga e aoina ai mo le tele o pou na e makaina e te fiafia i ai. O le tapeina o soʻo se faʻamatalaga mai lenei lisi o le a vave ona aveesea ai au mea fiafia.

Talu ai ona o fesoʻotaʻiga ma tane e fesoʻotaʻi ma isi, pe a uma le faalēaogāina o le fua faʻatatau, o lenei po o lena meli o le a lafoaʻiina foi lou puipui pe afai na faʻaulu muamua i ai.

  1. Avea i le vaega "Faailoga tusi", e faʻaaoga ai le lisi o taʻavale, sui i le lisi "Faamaumauga".
  2. Faʻasalalau i le lisi o pou, saili se mea e le manaʻomia.
  3. Afai e manaʻomia, e mafai ona e tuua na o ni faʻamaumauga i luga o lenei itulau e ala i le siakiina o le atigipusa talafeagai ile pito i luga.

  4. Kiliki le igoa E pei lavafuafuaina e faʻailoa lau iloiloga.

Manatua e masani lava e leʻi faʻamaonia lenei vaega, e pei lava o soʻo se faʻataʻitaʻiga o faʻamaumauga ua pa'ū iinei. O le aʻoaʻoga e na o na tulaga e talafeagai pe ae faia le faamamaina maeʻaeʻa o lou faalilolilo patino.

Aveese sootaga mai faailoga tusi

Aveese soʻo se sooga i totonu o tusi tusi, muamua na tuʻuina iina, ae o le taimi nei e le manaʻomia, faigofie tele.

  1. E ala atu i le lisi o faasologa o taʻavale, sui i le vaega "Sootaga".
  2. I le lisi ua tuʻuina atu, saili le mea e le tatau ai ma ulufale i luga o le kiona.
  3. I le itu taumatau o le ata ma le igoa o le sooga, kiliki i luga o le faʻamafaʻailoga faʻatasi ma se meafaigaluega. "Aveese le sooga".

O gaioiga uma e fesoʻotai ma lenei vaega o le tusi o le Tusi a Mamona e faigofie lava i lagona uma, e le pei o isi mea uma.

Aveese isi tusitusiga mai tusi tusi

Ina ia mafai ona aveese soʻo se ata e le talafeagai, vitio po o oloa mai le vaega ma lau VKontakte filifilia, o le a tatau foi ona e aveese atoatoa mea na faʻaaoga muamua i le tusi lesona. Ae peitai, i le faatusatusa atu i le faagasologa o le soloia o faamaumauga masani na faamatalaina muamua, o le a manaomia oe taitoatasi e tatala ia faila taitasi e tape.

I le tulaga o le soloia o ata ma oloa, o le faagasologa atoa e mafai ona faigofie ona faigofie i le na o le faapipiiina o faamaumauga i le maimoa atoa.

  1. Avea i le vaega "Faailoga tusi", e ala i le lisi o taʻavale, faʻafesoʻotaʻi i le lisi o manaʻo. Atonu o le "Ata", "Vitio" poʻo "Oloa", faʻalagolago i le ituaiga o faamatalaga e mafai ona faʻaaogaina.
  2. Faatasi i le itulau ma faamaumauga, saili le faila le talafeagai ma kiliki i luga, tatala i le matamata ata.
  3. I le pito i lalo ifo o le tusiga, kiliki E pei lavae aveese le iloiloga.
  4. A maeʻa uma faʻamatalaga faʻamatalaina, aua neʻi galo e toe faʻafou le itulau ina ia mou ese faamaumauga mai le manatu lautele i le taimi ma e le taofia oe mai le faia o nisi faamama.

I le pito i luga o lena mea, ia maitauina o soo se faamaumauga e faaopoopo i au e te fiafia i ai e ala i le siakiina o lau fuainumera e mafai ona aveesea mai iina e aunoa ma se mea faapena. O lona uiga, e mafai ona e faʻasalalau, mo se faʻataʻitaʻiga, ata o se tagata ma aveese fiafiaga, faʻamalo nei faila mai tusi tusi i le taimi e tasi.

Matou te moomoo mo oe manuia!