4 auala e toe maua ai le toe Amene i le Windows 8

O fesoʻotaiga faʻavafealoloa uma lava, naʻo VKontakte ma Odnoklassniki e faʻaogaina i tagata faʻapitoa i le gagana Rusia, ma, o le mea lea, e lauiloa tele. I le gasologa o lenei tusiga o le a tatou taumafai e tali le fesili, o le fea auaunaga e sili atu ona lelei ma pe aisea.

Manatua: Mo manatu taʻitasi o loʻo iloiloina i le tusiga, o le a tatou tuʻuina manatu e fiafia i ai se auaunaga, faʻavae i ona foliga. O le togi mulimuli o le a fesoasoani ia i matou e filifili po o fea e sili atu - VKontakte poʻo Odnoklassniki.

Upegalagi

O fesoʻotaʻiga vavave faʻasoa i aso nei e aofia ai Mail.ru, ma o le mea lea, e faʻafesoʻotaʻi tutusa lelei. I lenei tulaga, ua tuʻuina atu ia te oe le avanoa e faʻaaoga uma ai le tulaga atoa o le 'upega tafaʻilagi ma le telefoni feaveaʻi.

Faigofie le aʻoaʻoina

Po o le a lava le punaoa, e matua faigofie lava le lesitala ma ulufale i le saite. Peitai, mo lenei mea e taua tele le manaʻomia o se numera telefoni feʻaveaʻi.

O le tulaga o elemene ma le faimalaga i vaega e le tatau ona mafua ai oe faigata. Ae ui i lea, i le tepa muamua atu, o le OK.RU ua tele naua le mamafa i le tulaga o mamanu.

O nei punaoa uma ua faʻapipiʻiina i se masini otometi mo le faʻaaogaina o isi gagana, e mafai foi ona suia faʻamalosi tutusa ia laina.

Aʻoga 0: 1 VKontakte

Mamanu

VKontakte ua faamamafa i luga o sina mea laiti, o loo otootoina i le mea moni o auiliiliga uma i le gaoioiga o gaoioiga ma i fesili. O le lanu lanu e tuʻufaʻatasia ai se paʻepaʻe paepae ma elemene lanumoana lanu, e le mafai ai e le tagata faʻaaoga ona sui le faiga i soo se auala.

Manatua: VC autu e faatoa mafai ona suia e faʻaaoga ai faʻaopoopoga lona tolu.

Faitau atili: Faʻafefea ona sui le autu o le VK

A asiasi atu i le vasega, o loʻo tuʻuina atu ia te oe se mamanu e le mavaʻa, faʻapipiʻi lanu paʻepaʻe ma lanu moli.

Ma afai e le faatagaina e le VK le fesuiaiga o le ituaiga i soo se auala, o le OK.RU e fesoasoani i lenei mea i soo se auala.

Vasega 1: 1 VKontakte

Faʻamatalaga Faʻamatalaga

I totonu o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo VC faʻatautaia gafatia faʻatautaia ua faʻatino lelei: e mafai ona e ulufale uma i faamatalaga talafeagai e uiga ia oe lava e aunoa ma le faʻaaluina o se taimi umi. E le gata i lea, o faʻamatalaga mai le fesili fesili e faigofie lava ona maua i luga o le itulau ma e faʻaaoga foi e avea ma upu autu mo sailiga i luga o le 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona fai se itulau VK

I luga o le upega tafailagi o Odnoklassniki, o le faatonu o le fesili na fai si faigofie, ae i le taimi lava e tasi, fausaga faigata, tuʻuina atu uma tulaga talafeagai i se itulau e tasi. I le tulaga o le matamataina o faʻamatalaga tuʻuina, o le eseesega e itiiti.

Manatua: O se tasi o foliga o le fesili OK.RU o le mafai ona seti musika i le tulaga i luga o se faʻaauau pea.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le igoa ma le igoa ole igoa ile Odnoklassniki

Vasega 1: 2 VKontakte

Suega suʻesuʻega

O le mafai ona suʻesuʻeina i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻatino e faʻatatau i le faʻalauteleina o agavaʻa o le punaoa ma mafai ai e oe ona suʻeina tagata faʻapitoa ma alalafaga i le tele o taʻiala. I le faʻaopoopoga, o le a maua le polokalama suʻesuʻe, e tusa lava pe na e ulu atu i le 'upega tafaʻilagi e aunoa ma le resitara ma le faʻatagaina.

Faitau atili: Faʻaaogaina le sailiga VK

Ua faatagaina le OK.RU e suʻe ni vaega ma tagata i le auala lava e tasi e pei o le VK, ae faʻaitiitia le lelei, ona o le le lava o numera o mea na fai. Afai e te manaʻomia le suʻeina o le 'upega tafailagi e aunoa ma le lesitalaina, ona na o le pau lea o le filifiliga o le a faʻaaogaina se afi suʻesuʻe.

Faitau atili: Faaaoga le sailiga i le Odnoklassniki

Vasega 1: 3 VKontakte

Galuega soʻo

O le aoga sili o le VK o sosaiete faʻavae na faia e isi tagata ma soʻo se sini. O iinei e mafai ona e maua ai se mea moni lava, mai le maualuga o le puletaofia i totonu o uo. E le gata i lea, e mafai ona e fatuina au lava tagata lautele, ma, mo se faataitaiga, fai se faleoloa i le initaneti.

Faitau atili: Faʻafefea ona fatuina se vaega o VK

O Odnoklassniki o loʻo aofia ai foʻi meafaigaluega e mafai ai e oe ona fai a oe lava vaega pe auai i mea o iai. Ae le pei o le VK, i luga o OK.RU o tagata lautele e tele lava ina faʻaaogaina mo le mauaina ma nisi pisinisi, ae le o se galuega fatufatuga.

Faitau atili: Faʻafefea ona fatuina se vaega i le Odnoklassniki

Odnoklassniki 2: 4 VKontakte

Faafiafiaga ma anotusi

VKontakte e mafai ai e tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo se tele o faila o le aufaasālalau eseese, e amata mai ata ma faaiʻu i musika musika. I le taimi lava e tasi e faʻaaogaina ai tapulaʻa i na puletaofia, o se taunuuga o le solia o faila.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopoopo ata ma vitio VK

I le faaopoopo atu i faila faila, VK e faʻamalosia ai gaoioiga fatuga a tagata faʻapitoa, tuʻuina atu avanoa avanoa i le API ma faʻatagaina oe e faia ni talosaga eseese. Faʻafetai i faʻalapotopotoga tumaoti i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai ni taaloga fou, faʻapea foi avanoa i totonu o nuʻu.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se talosaga VK

O Odnoklassniki e ofoina atu foliga tutusa VK, ae tasi le eseesega taua - o le aofaiga o mea e mafai ona sii mai o loʻo sili atu le maualalo. E le gata i lea, o le amataga atonu o le a faigata ona faʻaopoopo faila ona o se faʻaoga tele.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopoopo ata ma vitio i Odnoklassniki

Odnoklassniki 2: 5 VKontakte

Lomiga ma faʻamau

E tusa ai ma le faigofie o le faʻailoga tala fou ma le puipui o le tagata, VKontakte e sili atu le sili atu i le OK.RU, talu ai o soʻo se faʻamatalaga faʻamatalaga e tele tulaga. E le gata i lea, o le fomu mo le faia o ni faʻamatalaga fou e le mafai ona faʻalavelave ai i le lafoina.

Faʻaaliga: Na o na pepa na e faʻasoa i le lipine o uo ma au.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopopo se faamaumauga i le puipui VK

I le Odnoklassniki, o faʻailoga fou e faigofie foi ona faʻaopopo ma i se isi itu e sili atu ona talafeagai ona o le tusitala faʻapitoa. Ae ui i lea, e tusa ai ma mea e matauina e le tagata lava ia, o le faafitauli ogaoga o loʻo taoto tonu lava i tala fou - i le faʻamaumauga o tala o loʻo faʻamaumau pea e te lei mauaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu o se faʻasalalauga poʻo ni tala fou.

Faitau atili: Faʻafefea ona faaopoopo se tusi i le Odnoklassniki

Odnoklassniki 2: 6 VKontakte

Tagata faʻapitoa

I luga o le saite VKontakte na resitaraina le tele o tagata faaaoga, o tagata aupito sili ona malolosi oi latou o tagata mai le 20 i le 35 tausaga. I lenei tulaga, e taua le amanaia o le tulaga o le tuputupu ae o se tagata e ono fiafia i ai, o lona uiga, pe a mavae ni nai tausaga, o le avanoa e mafai ona faalautele pe, i se isi itu, vaapiapi.

VK e masani ona faʻaaogaina e le aufaʻataʻotoga o mea faʻapitoa ma o tagata taitoatasi e fatufatufaʻatasia oe o loʻo faʻaauau pea ona fatufatuina ma atinaʻe faʻalapotopotoga lautele

O le Odnoklassniki sosaiete fesoʻotaiga faʻapitoa e iai nai siitaga laiti e auai ai pe a faʻatusa i le VK. Mo se aofia faapitoa - e aofia ai tagata e 25 i le 60 tausaga le matutua, ae o le avanoa e suia ai e aoga foi le mafaufau.

Odnoklassniki mo le tele o vaega o tagata e iai se fesoʻotaʻiga moni i fafo atu o le Initaneti. Mai lenei mea, e masani lava, o faʻamatalaga i fesili e fetaui ma le moni.

Vasega 3: 6 VKontakte

Gaoioiga faʻafiafia

Faʻamau i luga o le autu o le faʻaaogaina o le upega tafaʻilagi e avea o se faʻavae mo galuega galue, e mafai ona faʻapea o Odnoklassniki e maualuga atu i le VC. Aemaise lava, o lenei mea e mafua ona o le taulai atu o le tele o nuu ma le aufaasalalau.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻalauiloa ile Odnoklassniki

I luga o le VKontakte, o le mauaina o avanoa e laiti, ae le tele. O iinei e mafai ai ona e fatuina lau lava faleoloa ma oloa poʻo le faʻatau atu o auaunaga eseese. I le taimi lava e tasi, o le pasene sili ona tele o tupe maua e mafai ona maua e ala i le faʻalauteleina o se alalafaga ma le tuʻufaʻatasia o faʻasalalauga a isi faʻalapotopotoga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻalauiloa se vaega o VK

Odnoklassniki 4: 6 VKontakte

Telefoni feaveaʻi

I le tulaga o se telefoni feaveaʻi, o le a tatou le aafia ai foliga o punaoa taʻitasi, faʻapulaʻaina i tatou i le autu ma sili atu ona taua.

Aʻoga

O le faʻaaogaina o le fesoʻotaiga o le igoa lava e tasi e maua ai e oe uiga uma, mai le matamataina o fafaga talafou i le faʻataʻitaʻia o faʻamatalaga ile itulau. I le faagasologa o le faʻaaogaina, e le tatau ona i ai ni ou faʻafitauli, aua o le atigilima e faigofie tele, pe'ā faʻatusatusa i le upega tafaʻilagi.

Tikiala OK.RU mo le Android
Tikiake Odnoklassniki mo iOS

VKontakte

O le VK mobile app e sili atu lona maualuga i le OK.RU, e maua ai le tele o vala. Ae ui i lea, o le tele o tagata e faaaogaina le punaoa, faʻaaogaina le talosaga, e le mafai ona o atu i le 'upega tafailagi, i le faamalieina.

I le faaopoopo atu i lenei mea, o lenei tusi talosaga e maua ai nisi faʻaopoopoga faʻaopoopoga e le atoatoa i le atoaga o le faʻasalalauga. E aofia ai:

  • Talosaga Vitio;
  • Tala.

Tikiake VKontakte mo le Android
Download VK mo iOS

Odnoklassniki 4: 7 VKontakte

Faaiuga

O le faʻatulagaina o le faʻatusatusaga (4: 7), e mafai ona tatou fai atu saogalemu o fesoʻotaiga vavave faʻasoa i itu uma e lelei ma le lelei, ae o le VC, i lo tatou manatu faʻavae, e sili atu le lelei, aemaise ona o lona taulaʻi atu i le tupulaga laiti. I se tulaga lautele, e tatau i tagata uma ona tali tutoatasi i le fesili autu, na o taʻiala ma sini patino e taʻitaʻia.