Faʻapipiʻi avetaʻavale mo le ASRock G41M-VS3 motherboard


A e faʻatau i lau faleoloa e sili ona e fiafia i ai, e faigofie ona faʻaaoga le telefoni feaveaʻi e siaki ai faʻasalalauga faʻapitoa ma faʻatau. O le a fesoasoani foi ia te oe i le faia o se lisi o oloa ma faaali ai le tele o fefaatauaiga. O le tusi a le Ribbon o se galuega sili ona lelei i nei galuega ma fesoasoani i ana tagata faʻatau e teu tupe i totonu oa latou faleoloa.

Kata lelei

A e muamua ulu atu i le tusi Ribbon, o le a talosagaina tagata e resitara e tatala uma galuega talafeagai. A maeʻa lenei taotoga, fai se kata, o loʻo taʻu mai ai le igoa o lē e ona, le numera o le kata lava ia, faʻapea foi ma se siaki mo le faitau i le faleoloa. E le gata i lea, e mafai ona faaopoopo i le Apple Wallet mo le vave faʻaaoga e faʻaaoga ai le iPhone.

O sea galuega o le a aoga ia i latou e le oi ai se pepa faʻatautaia e le tagata faatau masani, lea e tuʻuina atu i le faleoloa lava ia. Faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata vavalalata, e mafai ona e maua ni ofo patino, faʻapea foʻi ma le faʻapolopolo ponesi mo faʻatau mai i le lumanai.

Faitau foi: Talosaga mo le teuina o pepa faʻatau i luga o le iPhone

Faʻalauteleina nei ma oloa o le vaiaso

O le lipine na ofoina atu i ona tagata faʻaaoga se lisi tele o faʻamaumauga avanoa, pe a oʻo atu i le 70% pe sili atu. O le sailiga suʻesuʻega o le a fesoasoani ia te oe e vave maua ai le oloa manaomia, vaai i lona faʻamatalaga ma, pe a tatau ai, faʻaopoopo i lau lisi faʻatau.

O faʻatauga ma oloa o le vaiaso e faʻafouina ma faafouina i avanoa fou, e mafai ona e siakiina le taimi aoga i vaega talafeagai i le pito i luga o le mata, faapea foi i se isi itulau ma le oloa.

Avanoa patino

O ofo patino mo ituaiga vaega eseese o oloa e faafouina i taimi uma. I le kilikiina o le faamau i nisi auiliiliga, o le a alu le tagata faaaoga i se vaega faapitoa e mafai ai ona ia faitauina le taimi aoga o le gaoioiga, o le pasene o le tau, faapea foi ona tuutuuga.

A e faʻapipiʻi atu se ofo a le tagata i le kata, e faʻapipiʻiina se faʻamaʻiina o se keli, ma faʻaalia i le taimi e siaki ai, o le a maua e le tagata faʻatau le faʻaitiitiga i se vaega o oloa.

Faʻatau lisi

O se faʻaaogaga aoga mo i latou oe mananao e fuafua a latou faʻatauga muamua i le faleoloa. E mafai ona e faʻapipiʻi se oloa pe lima pe maua i le lisi lisi e faʻaaoga ai se sailiga. E mafai e le tagata faʻaaoga ona suia le numera o oloa, vaʻai i le latou faʻamatalaga, faʻapea foi ma le soloʻese mea e le manaʻomia.

E mafai ona e faʻasoa lau lisi faʻatau ma isi tagata e faʻaaoga se galuega faʻapitoa i totonu o le tusi talosaga. E auina atu e ala i iMessage, Mail, faʻapea foʻi ma le tele o avefeʻau vave (VKontakte, WhatsApp, Viber ma isi).

Faʻasologa o pene

Faʻailoga e faʻamaonia pe a faia ni faʻatau i faleoloa o Tape, faʻapea foʻi pe a auai i faʻalapotopotoga. O se lisi o ia sea e mafai ona maua i totonu o le talosaga pe aoao i le upega tafaʻilagi a le kamupani. E siaki foi e le polokalame le talafaasolopito o le lesitalaina ma le faaaluina o tupe faaalu i masina taitasi, o lea e faigofie ai ona fuafua lau paketi ma le faaaluina muamua.

E taua le maitauina o faʻamatalaga e faʻaalu i totonu o soʻo se faleoloa Tape tusa lava pe o fea na tuʻuina atu i ai le keli masani. Afai e leiloa lau kata, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le laina telefoni, lea o le a fesoasoani ai le tagata e taofia pe toe faʻafoʻi le kata.

Faleoloa lata ane

O le isi itu aoga i lenei talosaga. E maua e le tagata faʻapipiʻi faʻamatalaga e uiga i fea o faleoloa o loʻo i tafatafa o ia ma o fea oi latou o supamaketi, ma o supermarkets. O le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai itula amata o lenei pusa, faʻapea foʻi le tuatusi.

E tusa ai ma le aai ua filifilia ma le faleoloa, o ofo faapitoa ma faʻalauiloa, o tau ma faʻasesega e sui lava ia.

Mama

  • Le i ai o ofo a le tagata lava ia ma le mauaina o pasese pasese mo le faatauina mai i le lumanai;
  • O se numera tele o faʻalauiloa ma oloa o le vaiaso ma faʻaititia, se faʻamatalaga o oloa taitasi;
  • Fausia ma le faʻataʻitaʻia o se lisi faʻatau, le i ai o le galuega "Faasoa" e faʻaaoga ai faʻamatalaga lata mai ma le imeli;
  • Faʻavaeina faʻapitoa o se pepa malō faamaoni;
  • O le talosaga e saoloto, e aunoa ma se totogi;
  • O le faʻataʻitaʻiga ua maeʻa i le gagana Rusia;
  • Le lava faasalalauga.

Faʻafitauli

Aʻo matamata i lau faʻafanua faʻapitoa, e sili atu le susulu o le pupula. I le tasi itu, ua faia faapitoa mo le suʻesuʻeina vave o le kolisi i le faleoloa. Ma i le isi itu, o tagata faʻaaoga o loʻo faʻaaogaina le talosaga i le afiafi poʻo le maualalo o le malamalama e mafai ona le lelei. I soo se tulaga, e le mafai ona suia le malamalama pe a matamata i le faafanua, lea e mafai ona manatu o se mea le lelei.

O le telefoni feaveaʻi mai le Lenta e ofo atu i ona faʻaaogaina se lisi tele o faʻalauiloa ma ofo, fesoasoani e fai se lisi faʻatau ma filifili le faleoloa sili ona latalata ile fale. Ma o le fausiaina o se kata tioata ma tulafono faʻapolopolo faapitoa o ofo a le tagata lava ia e faafaigofieina ai le faagasologa o le faʻatau i le siakiina.

Tuiina le Tape mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Faleoloa Store