Faʻasalalau Miracast (Wi-Fi Direct) i luga o se komepiuta ma le Windows 7

Tekinolosi Miracast, faʻaalia nei o le Wi-Fi Direct, e mafai ai ona e tuʻuina atu faʻamaumauga multimedia (leo ma vitio) e ala i le faʻafesoʻotaʻi faʻatasi le tasi masini masini i le isi e aunoa ma le fatuina o se fesoʻotaiga, o lea e tauva ai ma le fesoʻotaʻiga telefoni faʻatautaia. Seʻi o tatou vaʻai pe faʻapefea ona faʻapipiʻia lenei ituaiga o faʻaliliuga faʻamatalaga i komepiuta ma le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona mafai Wi-Fi Direct (Miracast) i le Windows 10

Faʻasalaga faʻatulagaina o Miracast

Afai i luga o le Windows 8 ma le faʻaogaina o faiga faʻavae, o le tekonolosi Miracast e lagolagoina e le le mafai, ona i ai lea i le "fitu" e faʻaaogaina, o le ae manaomia le faʻaopoopoina o isi polokalama faʻaopoopo. Ae o lenei filifiliga e le mafai ona faia i luga o PC uma, ae na o luga lava o uiga patino faapitoa o le polokalama. Mo PC o faʻaauau i luga o le Intel processor, e mafai ona e faʻaogaina se polokalama ma se seti o le faʻaleleia o le eletise o le Wireless Wireless Display. E naʻo le faʻataʻitaʻiga o lenei polokalama matou te mafaufau ai i le algorithm o taga mo le faʻagaoioia o Miracast i le Windows 7. Ae faʻaaoga lenei metotia, o meafaigaluega o se masini komepiuta e tatau ona ausia manaoga nei:

  • Intel Core i3 / i5 / i7 masini komepiuta;
  • Faʻamasinoga-faʻatagaina ata vali ata;
  • Intel poʻo Broadcom Wi-Fi (BCM 43228, BCM 43228 poʻo le BCM 43252).

I le isi itu, o le a matou vaʻavaʻai i le faʻatulagaga ma le faʻatulagaga o le polokalama i luga.

Muamua lava, e tatau ona e faʻapipiʻi le polokalama Faʻalauiloa le Intel Wireless Display ma se seti o avetaavale. O le mea e leaga ai, o lea ua taofia le lagolagoina e le na te faia, talu ai ona o faiga fou fou (Windows 8 ma le maualuga) e le manaomia lenei polokalama, ona ua uma ona fausia le tekinolosi Mirakast i le OS. Mo lenei mafuaʻaga, o lenei e le mafai ona e siiina le Faʻaaliga Lelei i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Intel, ae e tatau ona e sii mai mai punaoa a isi vaega.

  1. A maeʻa ona e faʻapipiʻi le faila faʻapipiʻi le Faʻaalia, faʻalauiloa. O le faʻatulagaga o le polokalame e faigofie tele ma e faʻatinoina e tusa ai ma le tulaga faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o talosaga i le Windows 7.

    Lesona: Faʻaopoopo pe Aveese Polokalama i le Windows 7

    Afai e le ausia e le masini faʻapitoa o lau komepiuta mea e manaʻomia mo le Faʻalauteleina o Faʻaaliga, o le a faʻaalia se faamalama ma faʻamatalaga e uiga i le le fetaui.

  2. Afai e faʻatautaia e lau komipiuta uma mea e manaʻomia pe a uma ona tuʻuina le polokalama, faʻafetaui. O le talosaga e siakiina ai le avanoa lata ane mo le i ai o masini ma tekinolosi faʻaaogaina Miracast. O le mea lea, e tatau ona faʻaalia i luga o le televise poʻo isi masini e faʻaaogaina e le PC. Afai e maua se faʻaaliga lē maua, o le a le ofoina atu le Faʻaaliga Lelei e faʻafesoʻotaʻi ai. Ina ia faʻafesoʻotaʻi, kiliki le ki "Fesoʻotaʻi" ("Fesoʻotaʻi").
  3. A maeʻa lena, o le a faʻaalia se pine pincode i luga o le televise TV po o se isi masini ma tekinolosi Miracast. E tatau ona ulu i totonu o le faamalama matala o le Polokalame Faʻaalia Lelaloa ma kiliki le ki "Faaauau" ("Faaauau"). O le ulufale atu i le PIN code o le a na o le taimi lava e te faʻafesoʻotaʻi atu ai i lenei faʻaaliga eleelea. I le lumanaʻi, e le manaʻomia ona ulufale.
  4. A maeʻa lena, o le a faia le fesoʻotaʻiga ma o mea uma e faʻaalia ai le lau o le masini mamao o le a faʻaalia foi i luga o le mataʻitu o lau komepiuta PC po o le komepiuta.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, pe a uma ona faʻapipiʻi polokalame faʻapitoa, e faigofie ona mafai ma faʻatautaia Miracast i luga o se komepiuta ma le Windows 7. E masani lava o faʻalavelave uma e tupu i le faʻapipiʻi-aunoa. Ae o le mea e leaga ai, o lenei filifiliga e mafai ona mafai pe afai o le komepiuta ei ai le Intel processor, faʻapea foi ma le tausisia o le faʻaaogaina o le komepiuta PC ma isi mea manaʻomia. Afai e le fetaui le komepiuta ia i latou, ona na o le pau lea o le avanoa e faʻaaoga ai tekonolosi ua faʻamatalaina o le faʻapipiʻiina lea o se faʻaopoopoga fou o le faiga faʻaogaina o le laina o le Windows, amata i le G8.