Faʻamau "Faʻailoga Code 963" i le Maketi Taʻaloga

Afai e te filifili e faia mo oe lava poʻo se uo, ona e manaʻomia ai lea o se polokalama faʻapitoa i lenei tulaga. O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi Palota. Ae ui i lea, o vailaau faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa mo le faia o kata pisinisi e ofoina atu i le tagata faʻaogaina mea talafeagai mo lenei. O le mea e lelei ai, e tele mea faʻapitoa i luga o le maketi o masini, e totogi uma ma leai se totogi. Seʻio tatou tilotilo i nisi oi latou.

Faiga o pepa fai pisinisi

Le polokalame muamua matou te mafaufau i ai - o le pepa pisinisi lenei "Design".

Faatasi ai ma sui o lenei vaega, o le "Design" card business ua faailogaina i se seti faatulagaina o galuega tauave. O galuega uma o loʻo avanoa mo le tagata faʻaaoga, tuʻuina atu i luga o le pepa autu.

E leai ni masini faaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le tuʻuina o ata. Ae ui i lea, e le taofia ai le faʻaaogaina o le novice tagata faʻapitoa e vave faʻalauteleina le faʻasologa o se kata pisinisi.

Ina ia vave faia kata o pisinisi, e ofoina atu e le polokalama lana seti o faʻataʻitaʻiga ua saunia.

Faʻasologa o le Fuafuaina o Pepa Pisinisi

Matai o kata pisinisi

O le isi polokalama e mamanuina e fai ai kata pisinisi o le Master Business Card.

E le pei o le meafaigaluega muamua, Master Card Card o loʻo i ai galuega sili atu ona lelei, faʻapea foi ma se mamanu faʻaonapo nei ma matagofie.

E i ai foi se seti o mamanu e mafai ona e faʻaaoga e fatu ai lau kata.

O le avanoa i le faʻatinoga o le talosaga e faʻatinoina e ala i taʻiala o loʻo i luga o le pepa autu, ma e ala i poloaiga o le lisi autu.

Faʻafeʻaloa le Faʻataʻologa o Pepa Pisinisi

BusinessCards MX

BusinessCards MX o se polokalame faʻapolofesa sili atu lea ua mamanuina e fatuina kata o pisinisi o vaega eseese o le faigata.

E tusa ai ma lona faʻatinoga, o le talosaga e tutusa ma le Master Business Card.

E i ai foʻi lana lava seti o faʻataʻitaʻiga ma ata e mafai ona faʻaaogaina i le mamanu.

Download BusinessCards MX

Lesona: Faʻapefea ona fai se komiuniti pisinisi i BusinessCards MX

Vizitka

O le Vizitka talosaga o se mea sili ona faigofie mo le fatuina o kata pisinisi. E na o le tolu ni faʻataʻitaʻiga muamua na faia na e eseese naʻo le faatulagaina o elemene.

Pe a faatusatusa i isi fofo tali tutusa, e na o se vaega faavae o galuega tauave.

Download Vizitka

O lea la, matou te mafaufau i le tele o polokalame mo le lolomiina o kata pisinisi ma le latou gaosiga. I le taimi nei, e tatau ona e filifili po o fea polokalama e saʻo mo oe. Ona e sii mai lea ma taumafai e fatu lau kata pisinisi.