Faʻapipiʻi se avetaʻavale mo ports USB Samsung

Mo masini uma e fesoʻotaʻi i se komepiuta, e manaʻomia avetaavale. O se polokalama faʻapitoa lea e fusifusia ai meafaigaluega ma le faʻaogaina o le polokalama. O le taimi lenei o le a tatou iloiloina pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina ia ituaiga masini feaveaʻi mo taʻavale Samsung USB.

Faʻapipiʻi se avetaʻavale mo ports USB Samsung

I le taimi lava lena, e taua le matauina o loʻo i ai se filifiliga i le auala e faʻapipiʻiina ai ia polokalama. E mafai ona e faʻaaoga le mea e sili ona e fiafia i ai. Ae le o avetaʻavale uma e faigofie ona maua, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o luga o luga o le initaneti punaʻoa a le gaosi oloa. O la tatou mataupu na o le faʻaalia, ona o Samsung e leai se polokalama i luga o le upega tafailagi o le komepiuta a le kamupani, o lea o le a tatou lafoaia lenei filifiliga.

Metotia 1: Polokalame Tolu

O nisi taimi e sili atu ona vave liliu atu i polokalama faʻa-tolu mo fesoasoani, talu ai o latou 'upega tafaʻilagi e aofia ai ia avetaavale, o nisi taimi e faigata ona maua i luga o le Initaneti. I le faaopoopo atu i ai, o le galuega a nei tusi talosaga e matua faʻaogaina lava e na o se ulugalii e manaʻomia ona kiliki i luga o nisi koni, ma o le masini komepiuta, e le polokalama, o le a sii mai ma faʻaogaina i luga o le komepiuta. O nisi faʻamatalaga e uiga i lenei polokalama e mafai ona maua i totonu oa tatou tusiga, lea e aofia ai sui sili ona lelei o le vaega o loʻo fesiligia.

Faitau atili: Filifiliga o le polokalame mo le faʻatulagaina o avetaavale

O se tasi o polokalame sili ona lelei o le DriverPack Solution. O le tulaga lea pe a avea le tagata faʻaaoga o se faʻamaumauga tele o avetaavale, lea o loʻo avanoa e matua saoloto. E le gata i lea, o le masini komepiuta o loʻo i ai se faʻamatalaga manino e fesoasoani tele, mo se faataitaiga, amata. Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i faʻaaliga o le galue i se polokalama faapena, e sili ona lelei le faitau oa tatou tusiga. E mafai ona e alu e ala i le hyperlink i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaʻavale i se komepiuta e faʻaaoga ai le AvetaʻavalePack Solution

Metotia 2: ID ID

O le auala pito sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai se avetaʻavale o se tasi e faʻaaogaina se faʻamatalaga uiga ese. E le manaʻomia e le tagata faʻaoga polokalame eseese, faʻaaogaina, malamalama faʻapitoa i le matata o tekonolosi komepiuta. Pau lava le mea e te manaʻomia o se fesoʻotaiga i luga ole initaneti ma se ID faʻapitoa faʻapitoa Mo Samsung USB ports, e pei o lenei:

USB VID_04E8 & PID_663F & CLASS_02 & SUBCLASS_02 & PROT_FF & OS_NT
USB VID_04E8 & PID_6843 & CLASS_02 & SUBCLASS_02 & PROT_FF & OS_NT
USB VID_04E8 & PID_6844 & CLASS_02 & SUBCLASS_02 & PROT_FF & OS_NT

Mo faʻamatalaga auiliili ma faatonuga o lenei metotia, ua fautuaina e faitau le tusiga, o mea uma e tusia auiliili ma malamalama lelei.

More :: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 3: Tagavai Windows Meafaigaluega

Afai e manaʻomia e le tagata faʻapitoa se avetaʻavale, ae e le manaʻo e asiasi i polokalame eseese ma faʻapipiʻi, ona oʻo lea i le taimi mo meafaigaluega Windows. O le firmware lenei e naʻo le manaʻomia o le initaneti. Ina ia sili ona aoga, e tatau ona e faitauina la matou tusiga, lea e faamatalaina ai faʻaaliga uma o le metotia e iloiloina.

Lesona: Faʻaleleia o avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O lenei mea e faaiʻu ai auala faigaluega mo le faʻapipiʻiina o le Samsung USB Driver.