SSC Galuega Utility 4.30

O tagata taʻitasi e ona le lolomi e manaʻo i auala uma e faʻalautele ai ona gafatia. O le mea e lelei ai, mo nei faamoemoega o loʻo i ai le tele o polokalame, o le tasi o ia o le SSC Service Utility. Ua mamanuina e mataituina le tulaga o tagata lolomi uma Epson inkjet ma o le a faamatalaina auiliili i lalo.

Ink mata

O le SSC Service Utility na te vaavaaia pea le tulaga o faletalimalo, e mafai ai ona e siaki le aofaiga o le vali ma le vaitusi na faʻaaogaina talu mai le toe fufulu. O le mea lea, o lē e ona le masini o le a mafai ona ia maitauina i le taimi se tulaga maualalo o meafaitino i totonu o se tasi o kalama ma faatino le taimi e toe faʻaleleia ai.

Faʻasologa

Fuaiupu "Faʻatonu" i le faamalama autu ua ofoina mai e filifili se tagata lomitusi faapitoa, lea o le a mataituina. O le lisi o meafaigaluega e tele, ma afai e le iloa e le tagata le igoa tonu o lana masini, e mafai ona vaʻaia i le lisi "Faʻatonuina le Lomitusi". I lenei mea e mafai foi ona mafai ai e le avetaavale ma le tutoatasi le vaavaaia o le SSC Service Utility.

Resetter

I totonu o lenei vaega, o le SSC Service Utility ua ofoina atu e lelei le faʻaogaina o le pulou o komipa taʻitasi i totonu o le lomitusi faʻamaufaʻailogaina, faʻapea foi le siakiina o le sao o le galuega i le suʻega suʻega.

Isi faʻaopoopoga

O le faamalama autu o le SSC Service Utility e aofia ai se lisi le atoatoa o ona gafatia. O le tele oi latou o loʻo i ai i le lisi autu o loʻo i totonu o le fata. O lea, ua faʻamalosia le tagata faʻaaoga e toe faʻapipiʻi le tau i luga o se tasi poʻo na pepa uma, faʻamaonia se gaioiga faʻapipiʻi e sui lelei ai le ulu lolomi, toe faʻafoʻi pito o galuega, fufulu le ulu ma faʻamalo le tau.

Taua le iloa! SSC Service Utility o le a maua i totonu o le fata pe a maeʻa tapuni le faamalama autu.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Faʻatau Rusia;
  • Lagolago mo se numera tele o lomitusi;
  • E mafai ona faʻapipiʻi ia taʻalo;
  • O loʻo i ai se masini mataitusi vaitusi;
  • Maua o galuega faaopoopo.

Faʻafitauli

  • O le faamalama autu e le o aofia ai uma vaega o le polokalame;
  • O nisi o galuega e avanoa na o le ata o le polokalama.

SSC Service Utility e mafai ona avea ma fesoasoani tele mo soʻo se tagata e lolomiina le Epson inkjet. O le polokalama o le a fesoasoani e siaki pea le tulaga o cartridges, e faia ai a latou fetuunaiga i tulaga patino. E le gata i lea, o loʻo teuina faʻamau fuainumera i luga o le ink Consumer, e faʻataga ai oe e fufulu le PG ma e tele galuega aoga mo le lomitusi.

Faʻafesoʻotaʻi le SSC Service Utility mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

GeForce Tweak Utility Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Windows Memory Diagnostic Avast Clear (Avast Uninstall Utility) SSCServiceUtility

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SSC Service Utility o se polokalama e siakiina le tulaga o le lomitusi, ma ua ofoina atu foi se lisi o galuega e faaleleia ai lana faatinoga ma faalauteleina ai lona gafatia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: SSC Localization Group
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.30