Suʻe MP3 i le M4R

O le taimi e sili ona maasiasi pe a galue i soʻo se polokalame e faʻaaoga ai faʻamatalaga patino o le faʻafefeina e tagata taʻavale. O le tagata e aʻafia e mafai ona le gata ina faʻamaonia faʻamatalaga faʻamaonia, ae masani foi ona maua i lana teugatupe, i le lisi o fesoʻotaʻiga, o le teuga o faʻamaumauga, ma isi. I se faaopoopoga, e mafai e se tagata osofaia ona fesootai ma tagata oe ua ulu atu i le nofoaga autu o faafesootaʻiga, e fai ma sui o le tagata ua aafia, ole atu mo tupe, auina atu le spam. O le mea lea, e taua tele le faʻaogaina o puipuiga e puipuia ai le osofaia o Skype, ma afai o loʻo faʻaogaina pea lau tala, ona vave faatino lea o se faasologa o gaioiga, lea o le a talanoaina i lalo.

Puipuiga mai le saogalemu

Aʻo leʻi liliu atu i le fesili pe o le a le mea e fai pe a fai o le Skype sa fao, sei o tatou iloa po o le a le mea e tatau ona faia e taofia ai lenei mea.
Mulimuli i nei tulafono faigofie:

  1. E tatau ona matua faigata tele le upega tafailagi, e aofia ai le numera ma le faʻasologa o le pi faitau i tusi resitala eseese;
  2. Aua e te faʻaalia lau igoa o tala ma lau upega tafaʻilagi;
  3. Aua nei teuina i luga o lau komepiuta i se foliga e le faanumeraina, pe e-meli;
  4. Faʻaaoga se polokalame faʻamalosi lelei;
  5. Aua le kiliki i luga o masini masalosalo i luga o luga o luga o luga o uepisaite, pe auina atu e ala i Skype, aua le download ni faila masalosalo;
  6. Aua neʻi faʻaopoopo tagata ese i au fesoʻotaʻiga;
  7. E masani lava, aʻo leʻi maeʻa lau galuega i Skype, e teu i tua mai lau teugatupe.

O le tulafono mulimuli e sili ona talafeagai pe afai o loʻo e galue i le Skype i luga o se komepiuta e mafai e isi tagata faʻaoga ona maua. Afai e te le alu i tua o lau faʻamatalaga, ona e toe amata Skype, o le tagata faʻaaoga o le a otometi lava ona toe faʻafeiloaia i lau teugatupe.

O le tausisia atoatoa o tulafono uma o loʻo i luga o le a faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻasalaina lau tala Skype, ae, e ui i lea, e leai se mea e mafai ona tuʻuina atu ia te oe se faʻamaoniga atoatoa o le puipuiga. O le mea lea, o le a tatou mafaufau i laasaga e manaʻomia ona ave pe afai ua uma ona e teu.

E faʻapefea ona e malamalama na faʻaumatia oe?

E mafai ona e malamalama o lau Skype faʻamatalaga ua faʻauluina e se tasi o faʻailoga e lua:

  1. O savali na e le tusia na auina atu mo oe, ma o mea e te le faia o loʻo faia;
  2. A e taumafai e ulufale i le Skype ma lou igoa faʻapitoa ma le upega tafailagi, ua taʻu mai e le polokalame e le sao le tusia o le igoa o le tagata poo le upega tafailagi.

O le mea moni, o le faʻaiuga mulimuli e leʻo avea ma se faʻamaonia o mea na e teuina. E mafai e oe, ioe, galo lau faʻaupuga, pe mafai ona avea ma se faʻaaogaina i le Skype auaunaga lava ia. Ae, i soʻo se tulaga, e manaʻomia le faia o se faʻataʻitaʻiga o le toe faʻaleleia o le motusia.

Faʻamaumauga o le motusia

Afai i totonu o le teugatupe na suia ai e le tagata faʻatau le upu faila, o le a le mafai e le tagata faʻaoga ona ulufale i totonu. Nai lo lena, a uma ona e ulufale i le upu faʻaulu, o le a aliali mai se faʻamatalaga e le sao le faʻamaumauga. I lenei tulaga, kiliki i le faaupuga "Afai ua galo ia oe lau upega tafailagi, e mafai ona e toe faʻaaoga nei."

E tatalaina se faamalama i mea e te manaʻomia e faʻamautinoa ai le mafuaʻaga, i lou manatu, e le mafai ona e ulu atu i totonu o lau teugatupe. Talu ai tatou te masalosalo i le hacking, tatou te tuʻuina le ki i le tau "E foliga mai ia te aʻu o loʻo faʻaaogaina e se isi laʻu faʻamatalaga Microsoft." I lalo ifo, e mafai foi ona e faamaninoina lenei mafuaʻaga aemaise lava i le faamatalaina o lona natura. Ae e le talafeagai. Ona, kiliki i le "Next" button.

I luga o le itulau e sosoo ai, o le a musuia oe e toefaʻailogaina le upega tafailautusi e ala i le lafoina o le numera i le imeli i le tuatusi imeli na e faʻamaonia i le taimi o le lesitalaina, poʻo le SMS i le telefoni e fesoʻotaʻi ma le teugatupe. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ulu atu i le captcha o loo i luga o le itulau ma kiliki i le "Next" button.

Afai e le mafai ona e faʻaaogaina le captcha, ona kiliki lea i le "New" button. I lenei tulaga, o le a suia le tulafono. E mafai foi ona e kiliki i le "Audio" button. Ona faitau ai lea o tagata e ala i masini faʻaoga leo.

Ma, i le numera telefoni a le telefoni, poʻo le tuatusi imeli, o le a lafoina se imeli e aofia ai le numera. Ina ia faʻamaonia lau faʻamatagofiega, e tatau ona e ulufale i lenei code i le isi pusa i Skype. Ona kiliki lea i le "Next" button.

A uma ona e liliu atu i se faamalama fou, e tatau ona e fatuina se upu fou fou. Mo le puipuia o taumafaiga faʻasolosolo mulimuli ane, e tatau ona faʻalavelave pe a mafai, ia aofia ai le itiiti ifo ma le 8 mataitusi, ma aofia ai mataitusi ma fuainumera i tusi resitala eseese. Ulufale i totonu le upu faʻauluina faalua, ma kiliki i le "Next" button.

A maeʻa lena, o le a suia lau faʻamaonia, ma o le ae mafai ona e ulufale i ai ma ni faʻamaonia fou. Ma ole palakalafa, lea na ave ai le oso, o le a le aoga. I le faamalama fou, ia kiliki i le "Next" button.

Toe faʻamautu le motalai pe a faʻavanoa tupe maua

Afai e mafai ona e maua i lau teugatupe, ae e te vaʻaia o gaoioiga masalomia ua aveesea mai ia te oe, ona e alu ese ai lea mai lau teugatupe.

I luga o le itulau e ulufale ai, kiliki i luga o upu "E le mafai ona faʻaoga Skype?".

A maeʻa lena mea, e tatalaina le laupepa faʻanoanoa. I luga o le itulau e tatala ai, ulufale i le tuatusi imeli poʻo numera telefoni e fesoʻotaʻi ma le teugatupe i le fanua. A maeʻa lena, kiliki i le "Faʻamasinoga".

I le isi itu, o se faʻailoga e tatalaina i se filifiliga o le mafuaaga mo le suiina o le upega tafailagi, tutusa tutusa ma le taualumaga mo le suia o le upega tafailagi e ala i le faʻaoga o le Skype polokalama, lea na faʻamatalaina auiliili i luga. O isi gaioiga uma lava e tutusa lelei ma le taimi e suia ai le upu moni e ala i le talosaga.

Faailoa uo

Afai e te faʻafesoʻotaʻi ma tagata o latou faʻamatalaga faʻamatalaga o loʻo e maua i fesootaiga i le Skype, ia mautinoa ia taʻu atu ia i latou ua uma ona faʻauluina lau teugatupe ma e latou te le manatu o ofo mai lau tusi ao alu atu mai ia oe. Afai e mafai, fai i le vave e mafai ai, i le telefoni, isi tala Skype, poʻo isi auala.

Afai e te toe faʻafoʻi mai lau faʻamatalaga, ona faʻamataʻu loa lea i tagata uma o loʻo i totonu o lau fesoʻotaʻiga i le taimi muamua o lau tagata solitulafono na te umiaina lau faʻamatalaga mo sina taimi.

Siaki siaki

Ia mautinoa e siaki lau komepiuta mo le faʻaaogaina o faʻamaʻi virus. Faia lenei mea mai se isi PC po o masini. Afai o le gaoi o au faʻamatalaga na tupu mai o se faʻamaʻi pipisi i se tulafono leaga, seia oʻo ina faʻamavaeina le siama, e oʻo lava i le suia o le upega tafailagi Skype, o le ae nofo i le lamatiaga o le toe gaoia lau teugatupe.

O le a se mea e fai pe a le mafai ona toe maua lau tala?

Ae, i nisi o tulaga, e le mafai ona suia le upu faʻaulu, ma ia toe faʻafoʻi atu i lau faʻamatalaga e faʻaaoga ai filifiliga o loʻo i luga. Ma, o le ala e tasi o le faʻafesoʻotaʻi le lagolago a le Skype.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le lagolago fesoasoani, tatala le Skype, ma i lana lisi o loʻo alu i mea "Fesoasoani" ma le "Fesoasoani: tali ma lagolago faʻapitoa".

A maeʻa lena mea, o le a amata le mea e teu ai le masini. O lenei mea o le a tatalaina ai se itulau fesoasoani a Skype.

Faʻasalalau i le pito i lalo o le itulau, ma ina ia faʻafesoʻotaʻi le aufaigaluega a Skype, kiliki i luga o le pepa "Fesili i le taimi nei."

I le faamalama e tatala, mo fesoʻotaʻiga i luga o le le mafai ona maua lau faʻamatalaga, kiliki i le faʻamatalaga "Faʻafitauli nofofale", ona "Alu i le itulau o le lagolago".

I le faamalama matala, i tulaga faapitoa, filifili ia tulaga faatauaina "Puipuiga ma le Le Faalauaiteleina" ma le "Lipoti Galuega Fraudulent". Kiliki i le "Next" button.

I le itulau e sosoo ai, ia faʻamautinoa le auala e fesoʻotaʻi ai ma oe, filifili le tau o le "Email Support".

A maeʻa lena, ona tatala lea o se faʻailoga e tatau ona e faʻailoa mai ai lou atunuu e te nofo ai, lou igoa muamua ma lou igoa mulimuli, tuatusi imeli e faʻafeiloaʻi ai oe.

I le pito i lalo o le faamalama, ia tusia faamatalaga o lou faafitauli. E tatau ona e faʻamaonia le mataupu o le faafitauli, ma tuʻuina i se mamao e mafai ai se faʻamatalaga atoa o le tulaga (e oo i le 1500 mataitusi). Ma, e tatau ona e ulu atu i le captcha, ma kiliki i le "Submit" button.

A maeʻa lena, i totonu o le 24 itula, o le a lafoina se tusi mai le lagolago faʻapitoa i isi fautuaga i lau tuatusi imeli. E mafai ina ia faʻamaonia ai le umiaina o le teugatupe mo oe, e tatau ona e toe manatua mea mulimuli na e faia i ai, lisi o fesoʻotaʻiga, ma isi. I le taimi lava e tasi, e leai se faʻamautinoaga o le a iloiloina e le Skype lau faʻamaoniga o le a faʻamaonia ma o le a toe faafoi atu lau tala ia te oe. E mafai lava ona taofia le tala, ma e tatau ona e fatuina se tala fou. Ae e oʻo lava i lenei filifiliga e sili atu nai lo le faʻaauau pea ona faʻaaogaina e lau faʻauluina lau tala.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e sili atu ona faigofie le taofia o le gaoi i le faʻaaogaina o tulafono faʻavae elemene nai lo le faasaʻoina o le tulaga ma toe maua ai lau avanoa. Ae, afai o le gaoi o loʻo faia pea, o lona uiga e tatau ona e gaioi vave, e tusa ai ma fautuaga o loʻo i luga.