Faʻafefea ona aveese se mea sui i le AutoCAD

O ia polokalame mo le sailiga i luga o le Google Chrome, Opera, Yandex Browser e sili ona lauiloa. Muamua lava, o lenei lauiloa e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le webKit engine i ona po nei ma lelei, ma mulimuli ane, o lona tui vavae. Ae le o tagata uma e iloa o le uluai masini e faʻaaoga ai lenei tekonolosi o Chromium. O le mea lea, o polokalama uma o loʻo i luga, faʻapea foʻi ma le tele o isi, o loʻo faia i luga o le faʻavae o lenei talosaga.

Chromium, o se punaoa tatala punaoa i le upega tafaʻilagi, na fausia e le Chromium Authors community ma le auai malosi a Google, lea na faʻaaoga ai lenei tekinolosi mo lana lava fatuga. O nei kamupani lauiloa e pei o NVIDIA, Opera, Yandex ma isi na auai foi i le atinae. O le aotelega o nei tagata taʻutaʻua na maua ai a latou fua i se foliga o se masini sili ona lelei e pei o Chromium. Ae ui i lea, e mafai ona manatu o se "faʻanoanoa" o Google Chrome. Ae i le taimi lava e tasi, e ui i le mea moni e faapea o Chromium o loʻo avea ma faavae mo le fatuina o fou fou o Google Chrome, o loʻo i ai le tele o ona lelei nai lo lona uso lauiloa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le saoasaoa ma le le faalauaiteleina.

Faʻamatalaga i Initaneti

O le a ese pe a fai o le galuega autu a Chromium, e pei o isi polokalame talitutusa, o se isi lava mea nai lo le taʻavale luga ole Initaneti.

Chromium, pei o isi talosaga i luga o le afi o le Blink, o se tasi lea o le maualuga maualuga. Ae, ona o lenei masini komepiuta e itiiti lava lona tele o galuega tauave, e le pei o talosaga e faia i luga o lona faavae (Google Chrome, Opera, ma isi), e sili atu foi lona lelei nai lo le saoasaoa i luma o latou. E le gata i lea, o Chromium ei ai lona lava faʻasologa o le Javascript Javascript - v8.

Chromium e mafai ai ona e galue i le tele o nusipepa i le taimi e tasi. O faʻamaumauga taʻitasi taʻitasi o loʻo i ai se faiga faʻavae. O lenei mea e mafai, e tusa lava pe a tupu se faʻalavelave o se isi faʻamau poʻo faʻaopoopoga i ai, e le o le tapunia atoa o le polokalama, ae naʻo le faagasologa o faafitauli. E le gata i lea, pe a tapuni se lisi, e vave lava ona tatala le RAM vave nai lo le tapunia o se faʻamau i luga o tagata suʻesuʻe, pe a fai e tasi le taʻitaʻitaga mo le faʻatinoga o le polokalama atoa. I le isi itu, o se ituaiga o galuega e sili atu le mamafa o le polokalama nai lo se fesuiaiga ma se tasi o faagasologa.

Chromium e lagolago uma i tekinolosi lata mai fou. Faatasi ai ma i latou, Java (faʻaaogaina le masini), Ajax, HTML 5, CSS2, JavaScript, RSS. E lagolagoina e le polokalame le galuega ma faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga http, https ma FTP. Ae o le galuega ma le i-meli ma le maliega o le vave fefaasoaai o feʻau IRC i Chromium e le o maua.

A oe suʻesuʻeina le Initaneti e ala i Chromium, e mafai ona e vaʻai i faila multimedia. Ae, e le pei Google Chrome, na o avanoa tatala e maua i lenei masini, e pei o Theora, Vorbs, WebM, ae o faiga faapisinisi e pei o le MP3 ma le AAC e le o avanoa mo le maimoaina ma le faalogo.

Faʻamaumauga suʻesuʻe

O le masini suʻesuʻeina i Chromium e masani lava Google. O le itulau autū o lenei afi suʻesuʻe, pe afai e te le suia uluaʻi faatulagaga, e aliali i le amataga ma pe a e fesuiaʻi i se lisi fou.

Ae, e mafai foi ona e suʻe mai soʻo se itulau o fea oei ai, e ala i le pusa saili. I lenei tulaga, Google e faʻaaogaina e ala i le le mafai.

I le gagana Rusia o Chromium, Yandex ma Mail.ru search engines ua faʻapipiʻi foi. E le gata i lea, e mafai e tagata faʻapitoa ona faʻaopopo soʻo se isi suʻesuʻega i totonu o le masini suʻesuʻe, poʻo le suia o le igoa o le inisinia suʻesuʻe, lea ua setiina e le faʻaaogaina.

Faailoga tusi

E pei o le tele o 'upega tafaʻilagi faʻaonapo nei, Chromium e faʻatagaina oe e teu ai URL o itulau e sili ona e fiafia i ai i tusi tusi. Afai e manaʻomia, e mafai ona tuʻuina tusi tusi i luga o le meafaigaluega. E mafai foi ona maua mai le avanoa i totonu o le lisi o lisi.

Faailoga tusi e pulea e le pule tusi.

Faasaoina itulau o lautusi

E le gata i lea, o soʻo se itulau i luga o le Initaneti e mafai ona faʻaolaina i le lotoifale i se komepiuta. E mafai ona faʻafefe itulau o se faila faila i le html (i lenei tulaga, na o tusitusiga ma le faailogaina o le a faasaoina), faatasi ai ma le faasaoina faʻapitoa o le pusa ata (ona maua ai lea o ata i le suʻesuʻeina o itulau faʻapitoa i le lotoifale).

Le agatapuia

O se maualuga maualuga o le puipuia o le tagata lava ia o le Chromium's fad browser. E ui lava e laʻititi i galuega faʻatino i Google Chrome, ae, e le pei o, e maua ai se tikeri sili atu o le le iloa. O le mea lea, e le faasalalauina e Chromium fuainumera, lipoti sese ma RLZ faʻamaonia.

Task Manager

Chromium ei ai lona lava pule faʻatulagaina galuega. Faʻatasi ai, e mafai ona e mataʻituina le faagasologa o faagasolo le taimi o le masini, faʻapea foi pe ae manaʻo e taofi i latou.

Faʻaopoopoga ma plugini

Ioe, o Chromium lava ia lava galuega e le mafai ona taʻua e manaia, ae e mafai ona faalauteleina atili e ala i le faaopoopoina o plug-ins ma faʻaopoopoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi faʻaliliuʻupu, tagata e faʻapipiʻi ala, meafaigaluega e sui ai IP,

Toeitiiti lava o mea faaopoopo uma ua fuafuaina mo le Google Chrome browser e mafai ona faʻapipiʻi i Chromium.

Faamanuiaga:

  1. Televave vave;
  2. O le polokalame e matua saoloto lava, ma o loʻo i ai le punaoa tatala;
  3. Faʻaopoopo le lagolago;
  4. Lagolago mo tulaga faʻaonaponei faʻaonapo nei;
  5. Faiga faʻavae;
  6. Uiga faʻalautele, e aofia ai le Rusia;
  7. Tulaga maualuga o le agatapuia, ma le le lava o le fesiitaiga o fesoʻotaʻiga i le atinaʻe.

Faʻafitauli:

  1. O le mea moni, o le faʻataʻitaʻiga, lea e tele lomiga e "mata";
  2. Laititi lava ana galuega faʻatusatusa i polokalame tutusa.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le suʻesuʻega Chromium, e ui lava i lona "faʻavalea" e fesoʻotaʻi ma Google Chrome versions, o loʻo i ai se liʻo o tagata e fiafia i ai, ona o le televave o le saoasaoa o le galuega ma faʻamautinoa le maualuga o le faʻaogaina o le tagata.

Tikiake Chromium mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Kometa suʻesuʻe Faʻafefea ona faʻafouina plugins i le Google Chrome browser Google chrome O fea oi ai faʻamaufaʻailoga Google Chrome?

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Chromium o se faʻatautaia faʻasolosolo mulimulitaia, o lona uiga autu o le maualuga televave ma le mautu o le galuega, faapea foi ma se maualuga maualuga o le saogalemu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapupula: O le tusitala o le Chrome
Tau: Faʻatau
Toa: 95 MB
Gagana: Rusia
Version: 68.0.3417