9 faʻaopoopoga aoga mo Vivaldi

Polokalama i le Opera polokalama o ni faʻaopoopoga laiti, o ana galuega, e le pei o faʻaopoopoga, e masani ona le mafai, ae, e ui lava i lea, atonu o ni elemene sili atu ona taua o le masini. Faʻalagolago i galuega a se masini faʻapitoa, e mafai ona maua ai le matamata i luga o le initaneti, taaalo i ni mea faʻavave, faʻaalia se isi elemene o se 'upega tafaʻilagi, faʻamautinoa le maualuga o le leo, ma isi. E le pei o faʻaopoopoga, galuega faʻapipiʻi ma se faʻagasolo laʻititi pe leai. E le mafai ona sii mai i totonu o le Opera add-ons section, aʻo faʻapipiʻiina i totonu o le masini telefoni ma faʻapipiʻiina le polokalama autu i luga o le komepiuta, poʻo le faʻapipiina ese mai nofoaga o isi.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se faʻafitauli pe a mafua mai i se faʻaletonu poʻo le faʻamoemoe e vavae ese, ua le toe aoga le polo. E pei ona i ai, e le o tagata uma e iloa le auala e mafai ai ona faʻatagaina masini i Opera. Sei o tatou auiliiliina lenei mataupu.

Tatalaina o se vaega ma plugini

E tele tagata faʻaaoga e le iloa pe faapefea ona ulu atu i le vaega o masini. O lenei mea ua faʻamatalaina e le mea moni e faapea o le vaega o le fesuiaiga i lenei vaega o loʻo natia ona o le le faʻaaoga i le lisi.

Muamua, alu i le lisi autū o le polokalama, faʻafeiloaʻi le peʻa i le vaega "Isi meafaigaluega," ona filifili lea o le "Faaali le Faʻapupulaina o mea" i totonu o le lisi palota.

A maeʻa lena, toe foʻi i le lisi autu. E pei ona mafai ona e vaʻai, o se mea fou - "Atinaʻe". Faʻasolo i luga o le pala, ma i luga o le lisi e faʻaalia, filifili le mea "Puputu".

O le mea lea matou te oʻo ai i le faamalama o masini.

E i ai se auala faigofie e alu i lenei vaega. Ae, mo tagata e le iloa e uiga i ai, o le faʻaaogaina oe lava ia e sili atu ona faigata nai lo le metotia muamua. Ma ua lava le na o le ulufale i le faaupuga "opera: plugins" i le pusa o le upega tafailagi o le masini, ma lolomi le faamau o le ENTER i luga o le komepiuta.

Faʻatonu le plugin

I le faʻapipiʻiina o le faamalama pule o loʻo tatala, e sili atu ona faigofie le matamata i mea e le atoatoa, aemaise lava pe a tele naua, alu i le vaega o le "Faigata".

A o leʻi i ai i luma o matou e foliga mai e leai se poloketi masini komepiuta Opera. Ina ia toe amata galuega, ia na o le kiliki i le "Enable" i lalo o latou taʻitasi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o igoa o plug-ins ua mou atu mai le lisi o mea e le atoatoa. Ina ia siaki pe afai e aofia ai, alu i le vaega "Enabled".

Faʻapipiʻi faʻaalia i lenei vaega, o lona uiga o loʻo latou galulue, ma sa matou faia saʻo le faʻatinoina o taualumaga.

E taua!
Amata i le Opera 44, ua faʻaaoga e le au atinaʻe se vaega ese i totonu o le masini mo le faʻatutuina o plug-ins. O le mea lea, o le metotia ua faamatalaina i luga mo le aofia ai ua le toe aoga. I le taimi nei, e leai se avanoa e faʻamaʻaʻa atoatoa ai, ma e tusa ai, mafai ai e le tagata faʻaaogaina. Ae ui i lea, e mafai ona faʻaaogaina galuega ia e aʻafia ai nei plugini, i le vaega lautele o le masini.

I le taimi nei, e naʻo le tolu laupepa e fausia i Opera:

  • Flash player (taʻavale flash content);
  • Chrome PDF (silasila i pepa palota);
  • Widevine CDM (galuega puipuia mataupu).

Faʻaopoopo nisi masini e le mafai. O nei elemene uma ua fausia i totonu o le masini e le atinaʻe ma e le mafai ona faʻateʻaina. Le galue i le masini "Widevine CDM" tagata e le mafai ona faʻaosofia. Ae o galuega tauave e faia "Flash Player" ma "Chrome PDF", e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona paʻu i totonu o tulaga. E ui lava e le mafai ona aofia i taimi uma. O le mea lea, afai o nei galuega tauave e faʻaletonu lima, e ono manaʻomia e mafai ai ona latou maua i le lumanaʻi. Sei o tatou vaai i le auala e faʻaagaoioia ai galuega a nei masini e lua.

  1. Kiliki "Menu". I le lisi e amata, filifili "Faʻatonu". Pe na o le faʻaaogaina foi Alt + p.
  2. I le faamalama o le nofoaga e tatala, alu i le vaega "Nofoaga".
  3. Ina ia mafai ai e le faʻaopoopoga le ata "Flash Player" i le vaega tatalaina o le a maua le poloka "Flash". Afai o le leitio o le a faʻaalia i le tulaga "Plock Flash faʻalauiloa i luga o nofoaga", o lona uiga o le galuega a le masini ua faʻamaonia ua le atoatoa.

    Ina ia mafai ai e aunoa ma se faʻalagolago, faatulaga le ki i le tulaga "Faataga nofoaga e momoli ai flash".

    Afai e te manaʻo e faʻatagaina le gaioiga faʻatasi ma tapulaa, e tatau ona siitia le ki i le tulaga "Faailoa ma faʻalauiloa mea taua Flash (fautuaina)" poʻo "I le talosaga".

  4. Ina ia mafai ai e le faʻaopoopoga le ata "Chrome PDF" i le vaega tutusa e alu e poloka "PDF Documents". O loʻo i lalo. Afai e uiga i le parakalafa "Tatala PDF faila i le talosaga le faʻaaoga mo le matamata i le PDF" Afai e siaki le siaki siaki, o lona uiga o le PDF masini e fausia-i totonu o le komepiuta ua le atoatoa. O le a le tatalaina uma pepa PDF i le faamalama o le masini, ae o se polokalama masani, lea ua tofia i totonu o le resitala o le system, e le o se talosaga le aoga mo le galue ai i lenei faatulagaga.

    Le faʻatinoina o le galuega faʻapipiʻi "Chrome PDF" naʻo lou manaʻomia e aveese le siaki i luga. Ole pepa PDF i luga o le Initaneti o le a tatalaina e ala i le Opera interface.

I le taimi muamua, o le faʻafetauiina o le masini i le Opera browser e faigofie lava i le alu i le vaega talafeagai. O le taimi nei o le tele o faʻamalosi o loʻo totoe i le 'upega tafaʻalagi o loʻo faʻatonuina i totonu o le vaega lava e tasi o loʻo iai isi Opera tulaga. O le mea lea o loʻo faʻagaoioia ai galuega faila.