O le a le eseesega i le va o masani PS4 Pro ma Slim

O faʻataʻitaʻiga taʻavale e maua ai se avanoa e faʻatofu ai oe lava i se taaloga taʻavale fiafia ma ata maualuga ma lelei. O le Sony PlayStation ma le Xbox e vaeluaina ai le maketi taʻaloga ma avea ma autu o se feeseeseaiga faifai pea i le va o tagata faʻaoga. O le lelei ma le le lelei o nei faʻamalositino, tatou te malamalama i mea ua tuanai. O iinei o le a matou taʻu atu ai ia te oe pe faapefea ona ese le PS4 masani mai le Pro ma Slim versions.

O le anotusi

  • E faapefea ona ese le PS4 mai le Pro ma Slim versions
    • Lisi: Sony PlayStation 4 faʻatusatusaga faʻatusatusa
    • Vitio: Iloiloga e tolu o PS4

E faapefea ona ese le PS4 mai le Pro ma Slim versions

O le uluai PS4 faʻamafanafanaga o le faʻamafanafanaga lona valu-tupulaga; o ana faʻatauga amata i le 2013. O se faʻamafanafana matagofie ma mamana na vave manumalo ai i loto o tagata faʻatau i lona mana, faafetai lea na mafai ai ona taaalo i taaloga e pei o le 1080p. Mai le faʻamafanafanaga o le augatupulaga na muamua atu, na iloga i le faʻatupulaia o le faʻatinoga, faatinoga matagofie o faʻataʻitaʻiga, faʻafetai i le ata na sili atu ona manino, o loʻo faʻateleina le faʻataʻitaʻiga.

I le tolu tausaga mulimuli ane, na vaʻaia le malamalama o se faʻafouga fou o le faʻamafanafanaga e taʻua PS4 Slim. O lona eseesega mai le uluai kopi ua uma ona maitauina i foliga vaaia - o le mafanafana e sili atu le manifinifi nai lo lona muamua, ma le isi, ua suia lana mamanu. Ua suia foi faʻamatalaga: o le faʻafouga ma le "thinner" o le faʻamafanafanaga o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga HDMI, se tulaga fou Bluetooth fou ma le mafai ona piki Wi-Fi i le taimi e 5 GHz.

PS4 Pro foi e le o le tua o le uluai ata i tulaga o faatinoga ma ata. O ona eseesega e sili atu le mana, faʻafetai i le sili ona lelei o le faʻataunuʻuina o le kata vitio. Na faʻaaogaina ai foʻi faʻamaumauga laiti ma faʻasologa o mea, o le faʻamafanafanaga na amata ona galulue sologa lelei ma vave.

Vaʻai foi i mea na faia e Sony i le Tokoti Game Show 2018:

I le laulau o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻai i mea tutusa ma eseesega o lomiga e tolu o faʻamafanafanaga mai le tasi ma le isi.

Lisi: Sony PlayStation 4 faʻatusatusaga faʻatusatusa

Faʻasologa faʻasologaPS4PS4 ProPS4 Slim
PPUAMD Jaguar 8-matua (x86-64)AMD Jaguar 8-matua (x86-64)AMD Jaguar 8-matua (x86-64)
GPUAMD Radeon (1.84 TFLOP)AMD Radeon (4.2 TFLOP)AMD Radeon (1.84 TFLOP)
HDD500 GB1 TB500 GB
Le mafai ona faʻafefe i le 4KLeaiIoeLeai
Pusa o le afi165 watts310 watts250 watts
PortsAV / HDMI 1.4HDMI 2.0HDMI 1.4
USB standardUSB 3.0 (x2)USB 3.0 (x3)USB 3.0 (x2)
Lagolago
PSVR
IoeIoe faalauteleIoe
Le tele o le faʻamafanafanaga275x53x305 mm; mamafa 2.8 kilokalama295x55x233 mm; mamafa 3.3 kilokalama265x39x288 mm; mamafa 2.10 kilokalama

Vitio: Iloiloga e tolu o PS4

Saili po o fea PS4 i le pito i luga 5 sili atu ona faʻatau atu:

O lea, o fea o nei faʻamafanafana e tolu e filifili ai? Afai e te fiafia i le saoasaoa ma le faʻamaoni, ma e le mafai ona e popole i le faasaoina o avanoa - lagona le saoloto e filifili ai le uluai PS4. Afai o le mea e ave i ai le faʻamuamua o le faʻatusatusa ma le mama o le faʻamafanafanaga, faʻapea foʻi ma le leai o se pisa i le taimi o le faʻatinoga ma le malosi e teu ai, ona e filifili lea mo le PS4 Slim. Ma afai o loʻo e masani i le faʻaaogaina o tulaga maualuga, o le maualuga o le faatinoga ma le fesoʻotaʻiga ma le 4K TV, o le lagolago mo le tekonolosi HDR ma le tele o isi faʻaleleia e taua ia te oe, ona lelei lea o le PS4 Pro aupito sili ona lelei mo oe. Po o fea lava o nei faʻamafanafanaga e te filifilia, o le a matuai manuia lava.