Skype: ua le manuia le fesoʻotaʻiga. Le mea e fai

Le afiafi lelei. E leʻi i ai ni pou fou i luga o le blog i se taimi umi talu ai, ae o le mafuaaga o se "aso malolo" laitiiti ma le "manao" o le komepiuta fale. Ou te fia taʻu atu se tasi o nei uiga fiafia i lenei tusiga ...

E le o se faalilolilo mo soʻo se tasi o le polokalama e sili ona lauiloa mo fesoʻotaiga i le Initaneti o Skype. E pei ona faʻaalia e le faʻatinoga, e oʻo lava i se polokalame lauiloa, o ituaiga uma o fusi ma faʻalavelave e tupu. O se tasi o mea sili ona taatele pe a fai e Skype se mea sese: "ua le manuia le fesoʻotaʻiga". O le ituaiga o lenei mea sese o loʻo faʻaalia i le screenshot i lalo.

1. Faʻafefea Skype

E masani lava ona tupu lenei mea i le faʻaaogaina o le matutua o Skype. O le toʻatele, na faʻasaʻo muamua (i nai tausaga talu ai) le tufatufaina o le polokalama, faʻaaoga i taimi uma. O ia lava na faʻaaoga mo se taimi uumi se lomiga feaveaʻi e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina. O le tausaga mulimuli ane (lata ane) na musu e faʻafesoʻotaʻi (aisea, e le o manino).

O le mea lea, o le mea muamua ou te fautuaina e fai o le aveese lea o le tuai o le Skype mai lau komepiuta. E le gata i lea, e tatau ona e aveese le polokalama atoa. Ou te fautuaina e faʻaaoga le eletise: Revo Uninstaller, CCleaner (pe faapefea ona aveese le polokalama -

2. Faʻatuina le fou

A maeʻa ona aveeseina, sau mai le downloader mai le ofisa aloaia ma faʻapipiʻi le version fou o le Skype.

Soʻotaga i polokalama faʻapipiʻi mo le Windows: //www.skype.com/ru/download-skype/skype-for-windows/

I le auala, i lenei laasaga o se tasi o mea le lelei e mafai ona tupu. Talu mai E masani lava ona i ai le Skype i luga o PC eseese, ma matauina le tasi mamanu: i luga o le Windows 7 Ultimate e tele lava ina faʻaaogaina - ua le taliaina e le polokalama le tuʻuina atu o le mea sese "le mafai ona maua le disk, ma isi ..."

I lenei tulaga, ou te fautuaina Tikia ma faapipii le telefoni feaveaʻi. Taua: filifili le pepa fou e fou.

3. Faʻasalaina se uʻamea ma matala matala

Ma le mea mulimuli ... E masani lava, e le mafai e Skype ona faʻafesoʻotaʻi le server ona o le pa puipui (e oʻo lava i le fauina o le paʻu o le Windows e mafai ona poloka le fesoʻotaʻiga). I le faaopoopo atu i le pauna, ua fautuaina e siaki nofoaga o le uila ma tatala ports (afai ei ai sau, ioe ...).

1) Faʻamamaina palola

1.1 Muamua, afai ei ai soʻo se anti-virus na faʻapipiʻiina, faʻaaogaina mo le taimi e faʻatulaga ai / siaki Skype. Toeitiiti lava o polokalame faakomepiuta uma lona lua e aofia ai se pafu.

1.2 Lona lua, e tatau ona e faʻamalo le pafu o loʻo i ai i Windows. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia fai lenei mea i le Windows 7 - alu i le faʻaauau o le komiti, ona e alu lea i le vaega o le "polokalama ma le saogalemu" ma tape ese. Vaʻai ataata i lalo.

Faigamalo a le Windows

2) Faʻatonu le alatele

Afai e te faʻaaogaina se alalaupapa, ae peitai (pe a maeʻa uma le manipulations) E le fesoʻotaʻi le Skype, atonu o le mafuaʻaga o loʻo i ai, sili atu i totonu o faatulagaga.

2.1 Alu i tulaga o le uila (mo nisi faʻamatalaga i le auala e faia ai lenei mea, tagaʻii le tusiga lenei:

2.2 Matou te siaki pe afai e poloka nisi tusi talosaga, pe afai o le "matua parent control", ma isi. (Mo le tagata e lei saunia, o le a faigata ona vave mafaufau, ae sili atu, pe afai e te le suia se mea i totonu o le faatulagaga, lokaina).

Matou te manaomia nei le mauaina o NAT i totonu o le alalaupapa ma tatala se vaʻa.

NAT i totonu o le router mai Rostelecom.

I le avea ai o se tulafono, o le galuega mo le tatalaina o se taulaga o loʻo i totonu o le NAT ma e mafai ona valaʻau faʻapitoa ("server virtual" mo se faʻataʻitaʻiga. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga o le uila na faʻaaogaina).

Tatala le taulaga 49660 mo Skype.

A maeʻa ona faia ni suiga, matou te faʻasaoina ma toe faʻaleleia le router.

I le taimi nei, e tatau ona matou resitalaina la matou pusa i le polokalama Skype. Tatala le polokalama, ona e alu lea i le faatulagaga ma filifili le '' fesoʻotaʻiga '' (silasila i le faʻamalamalamaga i lalo). I le isi itu, i le laina faʻapitoa matou te resitalaina le matou taulaga ma faʻasaʻo tulaga. Skype? i le maeʻa ai o faatulagaga na e faia, e tatau ona toe toe amata.

Faʻatulaga le taulaga i Skype.

PS

Pau lava lena. Atonu e te fiafia i se tusiga i le auala e faʻagata ai faʻasalalauga i Skype -