Faʻailoa i Photoshop


Fonts i Photoshop o se mataupu ese ma lautele mo suʻesuʻega. O le polokalama e mafai ai e oe ona fatuina igoa uma e lua, ma poloka poloka uma o tusitusiga. E ui lava o Photoshop o se faʻataʻitaʻi taʻutaʻua, e tele le taulai atu i totogi i totonu.

O le lesona o loʻo e faitauina o le auala lea e faʻamalosi ai le vai papatiso.

Faʻailoa i Photoshop

E pei ona e iloa, o Photoshop e faʻaaogaina fonuka i lana galuega, ma o latou mea uma o loʻo galulue i ai. O nisi fonuka, mo se faataitaiga, Faʻamasinoga, i a latou faʻamaufaʻailoga eseese o le mafiafia. O lenei vai papatiso "Lototele", "Ituaiga Faʻailoga" ma le "Black".

Ae ui i lea, o nisi fonuka e leai ni gutu mataʻutia. E oʻo mai i le vaipuna laveaʻi "Pseudopoly". O se upu uiga ese, ae o le faatulagaga lea e fesoasoani e avea ai le vai papatisoga ma le malosi, e sili atu ona leaga.

E moni, ei ai tapulaa i le faʻaaogaina o lenei uiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo e fatuina se mamanu o le upega tafaʻilagi, ona e le faʻaogaina lea "pseudo", na o seti masani o fonuka "gaʻo".

Faataitai

Sei o tatou faia se tusiga i totonu o le polokalame ma ia gaʻo. Mo lona faigofie uma, o lenei taotoga e iai ni nuances. Tatou amata mai le amataga.

  1. Filifilia se meafaigaluega "Tusiga faʻaaliga" i luga o le mea tauagavale tauagavale.

  2. Matou te tusia le tusi talafeagai. O le a faia se taʻavale aunoa.

  3. Alu i le paʻu pepa ma kiliki i luga o le fasi pepa. A maeʻa lenei gaioiga, e mafai ona faʻasalalau le tusiga i le paʻu o loʻo i ai. Faamolemole ia maitauina pe a uma ona e kiliki i le laulau, e tatau ona otometi lava ona tuu le igoa ile vaega ole vaega o le igoa.

    Ia mautinoa e faia lenei faʻatinoga, a aunoa ma lea mea o le a le mafai ona e faʻasaʻo le vai papatiso i totonu o le paʻu o loʻo i ai.

  4. Ina ia valaʻau i le faʻasologa o le vai papatisoga alu i le lisi "Matapi" ma filifili le mea ua taʻua "Faailoga".

  5. I le pusa tatala, filifili le mea e manaʻomia ai le vai papatisoga (Faʻamasinoga), filifili lona "mamafa", ma faʻaagaoioi le ki "Pseudopoly".

O lea na matou faia ai le lotoa vaivai mai le seti Faʻamasinoga. Mo isi fonuka, o le a tutusa ia tulaga.

Manatua o le faʻaaogaina o le tautala malosi o le a le talafeagai i taimi uma, ae afai o loʻo iai se manaʻoga, o le faʻamatalaga o loʻo i lenei lesona o le a fesoasoani ia te oe e taulima ai le galuega.