Faʻafefea ona seti Google e avea ma itulau amata i le masini


Google e le masalomia o le masini suʻesuʻe sili ona lauiloa i le lalolagi. O le mea lea, e le o se mea fou le tele o tagata e amata ona galulue i luga o le upega tafailagi. Afai e te faia le mea lava e tasi, o le setiina o Google e avea ma itulau amata o lau upega tafaʻilagi o se manatu sili.

O mea taʻitasi taʻitasi e faʻapitoa i tulaga o tulaga ma numera taʻitasi. E tusa ai ma lea, o le faʻapipiʻiina o le itulau muamua i luga o le 'upega tafaʻilagi taʻitasi e mafai ona eseese - o nisi taimi e matuā sili lava. Ua uma ona matou mafaufau pe faʻapefea ona avea le Google ma itulau amata i le masini Google Chrome ma ona faʻamatalaga.

Faitau i la matou 'upega tafaʻilagi: Faʻapefea ona fai Google lau 'upega tafaʻilagi i Google Chrome

I le tusiga lava e tasi, o le a matou faʻamatalaina pe faʻapefea ona setiina Google e avea ma itulau amata i isi 'upega tafaʻilagi lauiloa.

Mozilla firefox


Ma o le mea muamua o le mafaufau lea i le faagasologa o le faʻaeʻeina o le itulau o le fale i le masini Firefox mai le kamupani Mozilla.

E lua auala e fai ai Google lou itulau i Firefox.

Metotia 1: Faʻataʻu ma Faʻasolo

Le auala sili ona faigofie. I lenei tulaga, o le algorithm o gaioiga e puupuu pei ona mafai ai.

  1. Alu i itulau autu sue suʻesuʻega ma toso le taʻaloga o loʻo i ai i luga o le 'upega tafaʻilagi o le fale i luga o le meafaigaluega.
  2. Ona i luga o le faamalama pop-up kiliki i luga o le ki "Ioe", ma faʻamaonia ai le faʻapipiʻiina o le itulau o le fale i le masini.

    O mea uma lenei. E faigofie.

Metotia 2: Faʻaaogaina o le Faʻatulagaga Faʻatonu

O le isi filifiliga e tutusa lava le mea e tasi, ae, e le pei o le muamua, o le ulufale saʻo i le tuatusi o le itulau o le fale.

  1. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Faʻasalalau mataʻitusi" i le meafaigaluega ma filifili le mea "Faʻatonu".
  2. O le isi i luga o le lisi o mea autu autu tatou te mauaina le fanua "Homepage" ma ulufale i le tuatusi i totonu google.ru.
  3. Afai, e faaopoopo atu i lenei mea, matou te mananaʻo ia Google e vaʻaia i matou pe a lalagaina le masini, i le lisi pa'ū "A e amata Firefox" filifili le mea muamua - Faaali le Itulau Fale.

E faigofie tele le setiina o lau api i le Firefox browser, e tusa lava pe o Google poʻo soʻo se isi lava upega tafaʻilagi.

Opera


O le suʻesuʻega lona lua o loʻo matou mafaufauina o Opera. O le faagasologa o le faʻapipiʻiina o Google i le amataga o itulau i totonu e le tatau ona faʻalavelave ai.

  1. O lea muamua muamua "Menu" masini ma filifili le mea "Faʻatonu".

    E mafai ona e faia lenei mea e ala i le faʻauluina o le kulupu autu Alt + p.
  2. Lisi i le lisi "Autu" saili se vaega "I le amataga" ma maka le pusa lata ane latalata i le laina "Tatala se itulau faapitoa poʻo itulau e tele".
  3. Ma o iinei tatou te mulimuli ai i le sootaga. "Seti itulau".
  4. I totonu o le faamalama matala i le fanua "Faaopopo se itulau fou" faʻamaonia le tuatusi google.ru ma kiliki Ulufale.
  5. A maeʻa lena, Google faʻaalia i le lisi o itulau o fale.

    Lagona le saoloto e kiliki le ki "Lelei".

Faʻatasi O lenei Google o le itulau amata i le Opera browser.

Internet Explorer


Ma e faʻafefea ona e galo e uiga i le masini, lea e sili atu i le taimi ua tuanai o le Initaneti o le faaseʻe, nai lo le taimi nei. E ui lava i lea, o loʻo aofia ai pea le polokalame i le faʻasalalauina o lomiga uma o Windows.

E ui o le "pito sili ona sefulu" o se upega tafaʻilagi fou Microsoft Edge na sau e sui le "asini", o le IE anamua o loʻo avanoa pea mo i latou e mananaʻo i ai. O le mafuaaga lena na matou aofia ai foi i faatonuga.

  1. O le laasaga muamua i le suia o lau itulau i le IE o le alu i "Mea e teu ai mea e teu ai".

    E maua lenei mea i le lisi. "Auaunaga" (tamai mea i le taumatau i luga).
  2. I le isi itu i le faamalama e tatala, matou te maua le fanua "Homepage" ma ulufale i le tuatusi i totonu google.com.

    Ma faʻamaonia le suia o le itulau amata e ala i le kilikiina o le ki "Faaaoga"ona sosoo ai lea "Lelei".

O mea uma e totoe e fai e faʻaaoga ai suiga, o le toe faʻafouina lea o le upega tafaʻilagi.

Mata o Microsoft


Microsoft Edge o se masini e sui ai Internet Explorer. E ui lava i le vavalalata fesoʻotaʻiga, o loʻo iai i le 'upega tafaʻilagi fou a Microsoft le' auʻaunaga i le tele o filifiliga mo le faʻapipiʻiina o le oloa ma lona faʻalauteleina.

E tusa ai ma lea tulaga, o loʻo iai foʻi tulaga o le itulau amata.

  1. E mafai ona e amataina se Google galuega ma le itulau amata e faʻaaoga ai le lisi autu o le polokalama, maua e ala i le kiliki i togi se tolu i le tulimanu pito i luga.

    I lenei lisi, matou te fiafia i le aitema "Filifiliga".
  2. O iinei tatou te maua ai le lisi pa'ū "Tatala Microsoft Edge ma".
  3. I totonu, filifilia le filifiliga "Itulau Faʻatatau poʻo itulau".
  4. Ona ulufale lea i le tuatusi google.ru i le fanua o loʻo i lalo ma kiliki le ki.

Ua faia. I le taimi nei e amata ai le sailiga a Microsoft Edge, o le a faʻafeiloaia oe i le itulau autu o le lauiloa suʻesuʻe.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻapipiʻiina o Google o se punaoa muamua e matua taua lava. O siaki taʻitasi e mafai ona e faia lenei mea i na o nai kiliki.