Faʻaopoopo se laina i se laulau i le Microsoft Word

O le MS Word ei ai se seti o mea faigaluega e toetoe lava a leai se tapulaa mo le galue ai ma pepa o soʻo se mea e aofia ai, pe o le anotusi, numera data, siata poʻo ata. Ma le isi, i totonu o le Upu, e mafai ona e fatuina ma faasaʻo laulau. Faaputugatupe mo le galulue faatasi ma le mea fou i le polokalama e tele foi.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Upu

A o galue ai ma pepa, e masani lava e le gata ina suia, ae ia faaopoopo i le laulau e ala i le faaopoopo i ai o se laina. O le a matou faamatalaina pe faapefea ona faia lenei mea i lalo.

Faʻaopoopo se laina i le Laulau 2003 - 2016 laulau

Aʻo leʻi taʻuina atu pe faʻapefea ona faia lenei mea, e tatau ona maitauina o lenei faatonuga o le a faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga a le Microsoft Office 2016, ae e faʻaaoga i isi uma, o matua o lenei polokalama. Masalo o nisi o laasaga (laasaga) o le a eseese foliga, ae o le ae malamalama i mea uma i lona uiga.

O lea, o loʻo i ai lau laulau i totonu o le Upu, ma e manaʻomia ona e faʻaopoopo i ai le laina. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua, ma e uiga ia i latou taʻitasi i le faasologa.

1. Kiliki le kio i le pito i lalo o le laulau.

2. O se vaega o le a faʻaalia i le pito i luga o le laulau o le polokalame. "Galulue faatasi ma laulau".

3. Alu i le lisi "Tapenaga".

4. Saili se vaega "Laulau ma koluma".

5. Filifili le mea e te manaʻo e faʻaopopo i le laina - i lalo poʻo luga o le laina filifilia o le laulau i le kilikiina o le ki talafeagai: "Pasene i luga" poʻo "Faaofi i lalo".

6. O le isi laina e aliali mai i le laulau.

E pei ona e malamalama, i le auala lava e tasi e mafai ona e faʻaopoopoina se laina e le gata i le faaiuga poʻo le amataga o se laulau i totonu o le Upu, ae faʻapea foʻi i soʻo se isi lava nofoaga.

Faaopopoina o se manoa e faʻaaoga ai faʻamau faʻaopoopo

E i ai se isi metotia lea e mafai ai ona faʻaopoopo se laina i le laulau i totonu o le Upu, ma, e sili atu le vave ma sili atu ona talafeagai nai lo le faʻamatalaina i luga.

1. Faʻaliliu le kiona i le amataga o le laina.

2. Kiliki le faailoga e aliali mai. «+» i se liʻo.

3. O le laina o le a faaopoopo i le laulau.

O mea uma lava e tutusa ma le auala muamua - o le laina o le a faaopoopoina i lalo, o lea, afai e te manaʻo e faʻaopopo se laina e le i le faaiuga pe i le amataga o le laulau, kiliki i laina e muamua atu i le tasi e te fuafua e fatu.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia ni laulau se lua i le Upu

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le auala e faʻaopoopo ai se laina i le laulau 2003, 2007, 2010, 2016, faʻapea foʻi ma isi lava faʻaaliga o le polokalama. Matou te moomoo ia te oe o au gaioiga galue.