Ulufale le code e faʻafesoʻotaʻi le tala YouTube i le TV

I le faʻaaogaina o le Wi-Fi, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona faʻafesoʻotaʻi se masini feaveaʻi poʻo se komepiuta i le TV e ala i le ulufale atu i se faʻamaonia. Na te lomia ma faʻamaonia lau faʻamaumauga YouTube i luga o le televise. I totonu o lenei tusiga o le a tatou tilotilo saʻo i le soʻotaga o le sootaga, ma faʻaalia foi pe faʻapefea ona faʻaaoga le tele o faʻamaumauga i le taimi e tasi.

Fesoʻotaʻi faʻamaumauga a Google i le televise

E leai se mea faigata i le fesoʻotaʻiina o se faʻamatalaga Google i lau televise, pau lava le mea e te faia o le faʻatulagaina lea o se Initaneti muamua ma saunia ni masini se lua mo le taʻavale. E mafai foi ona e faʻaaoga lau telefoni poʻo le telefoni e faʻafesoʻotaʻi, ae e tatau ona e faʻaaogaina se masini komepiuta, ae le o se telefoni feaveaʻi. E manaʻomia oe e fai taga nei:

  1. Lue le TV, amata le polokalama YouTube, kiliki le ki "Faʻatasi" poʻo luga o le avatar i le pito i luga o le faamalama.
  2. O le a e vaʻavaʻai i se tulafono faʻasolosolo faʻavae O lea e tatau ona e faʻaogaina se komepiuta poʻo se masini feaveaʻi.
  3. I totonu o le pusa suʻesuʻe, faʻapipiʻi le sootaga i lalo ma kiliki.

    youtube.com/activate

  4. Filifili se tala e faʻafesoʻotaʻi pe log i lau faʻamatalaga pe afai e te leʻi faia muamua muamua.
  5. O le a tatalaina se faamalama fou, i totonu o le laina e te manaʻomia e te ulufale ai i le numera mai le TV ma le lomitusi "Lisi".

  6. O le talosaga o le a talosagaina le faʻatagaga e pulea ai lau faʻamatalaga ma vaʻaia le lisiina ma le faʻatau. Afai e te malilie i lenei mea, ona kiliki lea "Faataga".
  7. I luga o fesoʻotaʻiga lelei, o le a e vaʻai i faʻamatalaga talafeagai i luga o le saite.

O lenei ua e toe foi i le TV ma matamata i vitio o faʻaaoga lau Google account.

Fesoʻotai faʻamaumauga e tele ile TV

O nisi taimi e toʻatele tagata e faʻaaoga le YouTube. Afai ei ai a latou lava teugatupe eseese, ona sili lea i le vave ona faʻaopoopo uma ia mea, ina ia mafai mulimuli ane ona mafai ona e fesuiai vave e aunoa ma le manaʻomia e ulufale i taimi uma tulafono laiti po o uputusi. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. I le pito i luga o le itu tauagavale o le faamalama, kiliki i luga o lau atigiligeli.
  2. Kiliki "Faaopoopo le tala".
  3. O le ae vaʻaia se tulafono faʻanatura faʻaopoopo. Mulimuli i laasaga lava e tasi na faʻamatalaina i luga ma tala taitasi e faʻafesoʻotaʻi i le TV.
  4. I le faamalama i talaʻaga, kiliki i luga "Pulega o Tupe"pe afai e te manaʻomia e aveese mai lenei masini.

Afai e te manaʻo e fesuiaʻi i le va o talaʻaga, ia na o le kiliki i le avatar ma filifili se tasi o mea faaopoopo, o le suiga o le a faia loa lava.

O le asō matou te tilotilo atu i le faagasologa o le faaopoopoina o lau talaaga Google i le mea YouTube i luga o lau televise. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i lenei mea, e manaʻomia oe e faia na o ni nai laasaga faigofie, ma e vave ona e fiafia e matamata i ata e sili ona e fiafia i ai. A e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiina o se masini feaveaʻi ma se televise mo le faʻatonutonuina lelei o le YouTube, e faʻaaogaina se auala e ese ai le fesoʻotaʻiga. Faitau atili e uiga i lenei mea i la tatou tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Matou te fesoʻotaʻi YouTube i le TV