Manatu o le upu i le router Rostelecom

O se tasi o kamupani sili ona lauiloa o Rusia o Rostelecom. Na te tuʻuina atu i luga o le aufaipisinisi ni tagata e lalagaina fausaga. O le taimi nei o Sagemcom F @ st 1744 v4 o se tasi o faataitaiga sili ona salalau. O nisi taimi o ē umia ia mea faigaluega e manaʻomia ona suia a latou faʻaupuga. O le autu lenei o tusitusiga o aso nei.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona sailia le upu faʻamaonia mai lau router

Suia le upu faila i le router Rostelecom

Afai o oe o le tagata e maua se alalaupapa mai se mea gaosi tului lona tolu, matou te fautuaina oe e faʻalogo i tusiga i luga o sootaga nei. O iina o le ae maua ai faʻamatalaga auiliili mo le suia o le upega tafailagi i le initaneti o loʻo e fiafia i ai. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaogaina taiala nei, ona o isi tagata e faʻafaigofieina le faiga o le fesili o le a toetoe tutusa.

Tagai foi:
Manatu o le password i luga o le telefoni TP-Link
Faʻafefea ona suia le upu faʻaulu i luga o le uila o le Wi-Fi

Afai ei ai ni ou faafitauli e teu ai i totonu o le initaneti o le uila, matou te fautuaina oe e faitau a matou tusitusiga eseese i le sootaga o loʻo i lalo. O loʻo i ai se taʻiala i le toe faʻafoʻiina o le masini i fausaga fausaga.

Faitau atili: Faʻamaumauga o le motusia i luga o le uila

3G fesoʻotaiga

Sagemcom F @ st 1744 v4 lagolagosua i le Initaneti i luga o le Initaneti, o le fesoʻotaʻiga lea e faʻapipiʻiina e ala i se atinaʻe i luga o le initaneti. E i ai mea e puipuia ai le fesoʻotaʻiga, faʻasaina le avanoa i ai. Faʻatasiga o le a faia pe a uma ona ulufale i le upu faʻaulu, ma e mafai ona e seti pe suia e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala soʻo se sooga talafeagai, ulufale i le pusa o le tuatusi192.168.1.1ma kiliki Ulufale.
  2. Ulufale i totonu lau faʻamatalaga e ulufale ai i le lisi o filifiliga filifiliga. O le faaletonu ua seti i se tau le aoga, o lea ituaiga i laina uma e luapule.
  3. Afai e le fetaui oe i le gagana faʻasaga, valaau le lisi faʻatatau i le pito i luga taumatau o le faamalama e sui ai i le mea sili ona lelei.
  4. Le isi e tatau ona e alu i le lisi "Fesootaiga".
  5. O le a tatalaina se vaega. "WAN"lea e te fiafia ai i le vaega "3G".
  6. E mafai ona e faʻamaonia le PIN code lea o le a faʻamaonia ai le faʻamaoni, pe faʻamaonia le igoa o le tagata e faaaoga ma le avanoa i laina ua atofaina mo lenei faʻamoemoe. A maeʻa suiga e le galo e kiliki le ki. "Faaaoga"e faʻapolopolo le faatulagaga o loʻo i ai nei.

WLAN

Ae ui i lea, o le 3G 3G e le faapitoa le lauiloa i tagata faaaoga, o le tele o loʻo fesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi. O lenei ituaiga e iai foʻi lona puipuiga. Seʻio tatou tilotilo i le auala e suia ai le upu faʻamaonia i le 'upega tafailagi oe lava:

  1. Mulimuli i laasaga muamua e fa mai faatonuga o loʻo i luga.
  2. I le vaega "Fesootaiga" faalautele le vaega "WLAN" ma filifili mea "Saogalemu".
  3. O iinei, e faaopoopo atu i tulaga e pei o le SSID, faʻamalamalamaga ma le telefoni faʻatulagaga, o loʻo i ai se faʻatapulaʻaina fesoʻotaʻiga. E galue e ala i le setiina o se upu faʻaulu i se foliga o se fasi fuaitau autū pe faʻaoga. E tatau ona e faʻamaonia i tafatafa o le parakalafa Faʻasologa Faʻatasi Faʻasologa uiga "Fuaiupu autu" ma ulufale atu i soʻo se ki lautele lautele, lea o le a avea o se upu faila i lau SSID.
  4. A maeʻa ona suia le faʻatulagaga, ia teu i le kiliki i luga "Faaaoga".

O le taimi nei e manaʻomia le toe amataina o le alalaupapa, ina ia faʻamalosia ai le faʻasalalau. A maeʻa lena, o le fesoʻotaʻiga i le Wi-Fi o le a amata i le faʻamautuina o se auala fou avanoa.

Vaʻai foi: O le a le WPS i luga o se alatele ma aisea?

Upega fesoʻotaiga

E pei ona uma ona e malamalama mai le uluai aʻoaʻoga, o le taina i totonu o le initaneti o loʻo faia foi e ala i le tusia o se igoa ole igoa ma le upu faila. E mafai ona e faʻapipiʻia lenei fomu mo oe lava ia:

  1. Faʻaalia muamua vaega muamua e tolu mai le vaega muamua o le tusiga e uiga i le Initaneti 3G ma alu ile tab "Auaunaga".
  2. Filifili se vaega "Upu".
  3. Faʻamatala le tagata e faʻaaogaina le tagata e te manaʻo e sui le ki o le puipuiga.
  4. Faatumu ia pepa manaʻomia.
  5. Faasao suiga ma le ki "Faaaoga".

A maeʻa le toe faʻafouina o le 'upega tafaʻilagi, o le a faia le fesoʻotaʻiga e ala i le tusia o faʻamatalaga fou

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. I aso nei, ua matou iloiloina ni faatonuga se tolu mo le suia o le tele o ki puipui i se tasi o le au Routers Routers. Matou te faʻamoemoe o tusi na saunia e aoga tele. Fesili i au fesili i faʻamatalaga pe afai na e tuua i latou pe a uma ona faitauina le mea.

Vaʻai foi: Fesootaiga i luga ole Initaneti mai Rostelecom ile komepiuta