TrafficMonitor 2.1.8015.1

TrafficMonitor - polokalama faakomepiuta e siaki ai fefaʻatauaiga i luga ole Initaneti. O loʻo i ai le tele o tulaga ma tuʻuina atu le talafeagai i le faʻaaogaina. O le itulagi o loʻo faʻaalia ai le tele o faʻataʻitaʻiga o le a mafai ai ona faʻatusatusa le tau o le faʻaaogaina o faʻamaumauga e tusa ai ma le faasologa o tiute.

Pulea le lisi

O le talosaga o loʻo fesiligia e leai se mataitusi autu, ae naʻo se lisi o faʻasologa o mea e mafai ona faʻaaoga e le tagata faʻaoga i mea uma. Faatasi le kiliki tasi e mafai ona e natia mea uma e faʻaalia. O faʻamatalaga nei ma faʻaalia ai lipoti auiliili i luga o le faʻaaogaina o le fesoʻotaiga.

Faʻaaoga auala

O faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga ma le tele o isi mea e mafai ona maua i le faʻamalama. O loʻo tuʻuina atu e le talosaga faʻamatalaga e uiga i le tuatusi IP o loʻo faʻaaoga e lau komepiuta O se laʻititi laʻititi, o le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻapalaina o loʻo faʻaalia i le taimi tonu, e aofia ai le maualuga ma le aofaʻi o tau. E le gata i lea, o le ae iloa faʻamatalaga e uiga i le tele o faʻamatalaga na faʻaaogaina mai le Initaneti. E pei ona i ai i le Windows standard utility, o loʻo faʻaalia e le masini faʻapipiʻi pepa na auina atu ma mauaina i le eria lava e tasi.

Afai e te faʻamaonia le tau o fefaʻatauaiga i totonu o laina, o le pito i lalo e faʻaalia ai faʻamatalaga ma le aofaiga e totogi mo megabyete faʻaaoga i le taimi. Pātene "Fesoʻotaʻiga mamao" e mafai ai ona e maua se lipoti i le faʻaaogaina o fefaʻatauaiga i luga o se komepiuta mamao.

Faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga

E maua ai se vaaiga i le tala faʻatatau o mea uma e tutupu i le fesoʻotaʻiga. O le eria o loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i mea na tutupu i le taimi ua tuanai, e pei o le aoina o faʻamatalaga ma le momotu mai le upega tafailagi O le ai ai uma faʻasalalauga e uiga i le polokalama. O faʻamaumauga uma e mafai ona faʻasaoina i se faila faila, ma o le talafaʻasolopito o fesoʻotaʻiga o loʻo i ai i le faʻamaufaʻailoga tutusa i le lisi o tala.

Faʻaaliga ata

A e tapunia TrafficMonitor, o le a e vaʻai i se vaega faʻatasi ai ma le kalafi o le vave faʻavaveina i le taimi tonu. E i ai tulaga taua o le faʻaogaina o faailo mai ma fafo atu.

Filifiliga talafeagai

O le faʻatinoina o le vave faʻatulagaina o loʻo i totonu o le vaega tutusa. O loʻo faʻamatala ai le faʻaalia o le kalafi ma le fetuu, le faʻasolo, le filifilia o gagana, ma isi.

E sili atu le tele o filifiliga i totonu o le vaega. "Faʻatonu". I le faʻaaogaina o laupepa eseese, ua mafai ai ona fuafua mea e faʻaalia i le faamalama o faʻamau. I le faitalia, e mafai ona e ulufale i le tau o le faasologa o lau kamupani Initaneti. E le gata i lea, i luga o le talosaga a le tagata faʻaaoga, o ia faʻataʻitaʻiga e pei o le faʻaaliina o elemene, lanu, fanua, faʻapea foi ma le talafaasolopito ma le tele o isi avanoa mo le faʻapenaina.


O isi faʻaopopo e aofia ai le leai o lipoti uma na faʻatautaia i lenei polokalama. Faʻasalaga, i lenei faamalama, o meafaigaluega taitasi o loʻo maua i le polokalama ua faʻatuina. O isi filifiliga e uiga i faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le tab. "Atinaega Faʻasalalauga".

Taimi o taimi

O lenei faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le initaneti i le faʻaogaina o pepa, lea e faʻaalia ai foi le amataga o le taimi ma le iuga o le faʻaogaina. O faʻamaumauga uma lava e faʻavasegaina i taʻava eseese faʻatasi ma taimi patino taimi.

Mama

  • Tele faailoga;
  • Faʻatau Rusia;
  • Faʻaaoga saoloto.

Faʻafitauli

  • Le lagolagoina e le atinaʻe.

A uma ona faʻamaeʻaina tulaga talafeagai uma ma fetuutuunai le polokalama mo le galue, e mafai ona e mataʻituina le oʻo mai ma fafo atu fefaʻatauaiga o fesoʻotaʻiga. O faʻamatalaga avanoa o le a faʻaalia ai le faʻaaogaina o le faʻamaumauga o faamatalaga ma a latou tau e tusa ai ma le faasologa o tau o lau Initaneti.

Tiute NetWorx Du mita Net.Meter.Pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
TrafficMonitor o se tusi talosaga e mafai ai e oe ona iloa fuainumera auiliili o le faʻaogaina o le auʻaunaga i luga ole Initaneti. O faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le faʻaalia o faʻamatalaga i se ata faʻataʻitaʻi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: MMV Software Inc
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.1.8015.1