SM Timer 2.1.3

E toʻatele tagata ua faʻaleagaina e le fesili pe ono mafai ona puʻeina le vitio i luga o le upega tafaʻilagi a le komepiuta. O le mea moni, e le o maua i le faiga. Ae peitai, faʻaaogaina se polokalama faigofie Webcammax e moni lava.

WebcamMax o se polokalama agavaʻa e mafai ai ona e faamaumauina ma faʻasao se vitio mai se webcam. E tele ana galuega aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o le faaopoopoina o aafiaga i le taimi moni, ma ina ia mafai ona faʻaaogaina e te le manaʻomia le i ai o se malamalamaaga faʻapitoa o le komepiuta. E le gata i lea, o loo i ai se gagana Rusia, lea e sili atu ona malamalama ma faigofie ai lenei oloa.

Faʻalogo i le lomiga fou o WebcamMax

E faʻapefea ona faʻamaumau le telefoni feaveaʻi i le faaaogaina o le WebcamMax

E tatau ona e faʻapipiʻi muamua le polokalama. E leai se mea faigata i lenei mea, na o le lolomiina o le "Next" i taimi uma, ma matou te le fefefe e faʻapipiʻi masini komepiuta e le manaʻomia, talu ai e leai se isi vaega tolu o le a faʻapipiʻiina i lau PC. A maea le faʻatulagaga, e tatau ona amataina, ma a maeʻa ona matou vaʻaia lea o le mataala autu, lea e vave ona tatala ai aafiaga.

A maeʻa lena, e tatau ona taomi le ki o le talafaamaumau lea e tosoina ai le liʻo uliuli.

Ona amata lea ona pueina le vitio, ma o le taimi nei o le a faʻaalia i luga o le laʻititi laʻitiiti o loʻo i lalo.

O le pueina o le vitio e mafai ona taofia le tumau (1), ma taofi le gaioiga atoa, e tatau ona kiliki le faamau i se sikuea (2).

A maeʻa ona e tu i le fanua o loʻo i lalo, e mafai ona e matamata i vitio uma na e tusia.

I lenei tusiga, matou te tilotilo pe faʻapefea ona pueina le vitio mai se upega tafaʻilagi i luga o se komepiuta po o le komepiuta e faʻaaoga le polokalama talafeagai. A o le pueina o le vitio i le saʻolotoga, o le a tumau pea i luga o ata vitio na teuina, o le a mafai ona aveeseina i le na o le faʻatauina atoa o le ata.