Toefaʻutuʻu upu faʻaulu i le Android

E tusa ai ma meafaigaluega o le telefoni-smartphones na faia e kamupani uma Samsung ua iloa, e seasea ona i ai ni faitioga. O le gaosiga o masini e faia i se maualuga ma faatuatuaina. Ae o le polokalama faakomepiuta i le faagasologa o le faaaogaina, aemaise lava i le umi, amata ona faatino ana galuega ma le toilalo, lea o nisi taimi e le mafai ai le taotoga o le telefoni. I ia tulaga, o le auala e alu ese ai, o se faʻamalo, o lona uiga, o le toe faʻafouina o OS ole masini. A maeʻa ona e suʻesuʻeina le mea o loʻo i lalo, o le ae mauaina le malamalama ma mea uma e te manaʻomia e faʻatino ai lenei faiga i le faʻataʻitaʻiga Galaxy Star Plus GT-S7262.

Talu ai ona o le Samsung GT-S7262 ua faʻasaʻolotoina mo sina taimi, o auala o le manipulation ma meafaigaluega na faʻaaogaina e faʻaoga ai ma lona polokalama faʻapipiʻi sa masani ona faʻaaoga i le faiga masani ma e masani lava e leai ni faafitauli i le foia o le galuega faʻatulagaina. Ae ui i lea, aʻo le i faia se faʻalavelave ogaoga i le polokalama o le telefoni, matau:

O faʻagasologa uma o loʻo faʻamatalaina i lalo ua amatalia ma faʻatinoina e le tagata faʻaaoga i ou lava tulaga lamatia ma faʻalavelave. E leai se tasi sei vagana ai le pule o masini e nafa ma le le lelei o taunuuga o faʻatinoga ma taualumaga faʻapitoa!

Sauniuniga

Mo le televave vave ma le lelei tele o lau GT-S7262, e tatau ona e saunia lelei. O le a e manaʻomia foi sina seti o le komepiuta na faʻaaogaina e fai ma mea faigaluega mo le faʻaaogaina o le mafaufau loloto o le masini i le tele o auala. Mulimuli i fautuaga o loʻo lisi atu i lalo, ona toe faʻaofiina lea o le Android o le a tupu e aunoa ma ni faʻafitauli, ma o le ae mauaina le mea e manaʻo i ai - o se mea faigaluega lelei.

Taʻavale avetaavale

Ina ia mafai ona maua le telefoni mai se komepiuta, e tatau ona taʻavale le Windows, faʻapipiʻiina avetaʻavale faapitoa mo masini a le Google.

  1. E faigofie lava ona faʻapipiʻi vaega talafeagai pe a fai e tatau ona galulue faatasi ma telefoni a le gaosiga o loo fesiligia - ua lava lea e faʻapipiʻi ai le polokalama Kies software.

    O le tufatufaina atu o lenei meafaigaluega o le Samsung, ua fuafuaina e faatino le tele o galuega aoga i telefoni ma papamaa a le kamupani, e aofia ai se avetaavale mo le toetoe o Android-masini na gaosia e le gaosiga.

    • Faʻasoa le tufatufaina atu o Kies mai le upega tafaʻilagi aloaia a Samsung i le:

      Download Kies polokalama mo le faʻaaogaina ma le Samsung Galaxy Star Plus GT-S7262

    • Faʻasaʻo le faʻapipiʻi ma, mulimuli i ona faatonuga, faʻapipiʻi le polokalama.

  2. O le auala lona lua e maua ai vaega mo le galulue faatasi ma Galaxy Star Plus GT-S7262 o le faʻapipiʻi lea o le pusa o taʻavale Samsung, lea e vavae ese mai Kiyos.
    • Maua le fofo e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga:

      Tikiake avetaavale Autoinstaller mo le firmware Samsung Galaxy Star Plus GT-S7262

    • Tatala le auto-installer download ma mulimuli i ona faatonuga.

  3. I le maeʻaina o le Kies installer poʻo taʻavale faʻapipiʻi masini, o vaega uma e manaʻomia mo le faʻaogaina atili o le a faʻapipiʻiina i totonu o le PC operating system.

Auala eletise

Mo le faia o manipulations ma le mafaufau i totonu o le GT-S7262, e tatau ona sui le masini i tulaga faapitoa: siosiomaga toe faʻaleleia (toe faʻaleleia) ma le faʻatulagaga "Dowload" (e taʻua foi "Odin-mode").

  1. E tusa lava po o le a le ituaiga (fale gaosi oloa poʻo le fesuiaiga), o le tulaga maualuga mo Samsung smartphones o se tuufaatasiga o ki o meafaigaluega, lea e tatau ona lolomiina ma taofia i le masini i le setete: "Mana" + "Vol +" + "Aiga".

    I le taimi lava e aliali mai ai le logo Star Galaxy Plus GT-S7262 i luga o le mata, tatala le "Meaai"ma "Aiga" ma "Volume +" Faʻaauau pea ona taofiofi seia oʻo ina aliali mai le faʻaalia o le siosiomaga o loʻo faʻaalia.

  2. Ina ia fesuiaʻi le masini i le faiga o le faigamalaga o le polokalama polokalama, ia faʻaoga le faʻatasi "Mana" + "Vol -" + "Aiga". Faʻasalaʻi nei faʻamau i le taimi lava e tasi aʻo tape le masini.

    Taofi i lalo ki seia oʻo ina faʻaalia se lapataiga i luga o le lau. "Lapataiga !!". Le isi, kiliki "Volume +" e faʻamaonia le manaʻomia e amata le telefoni i se setete faapitoa.

Lagolago

O le faʻamatalaga o loʻo teuina i totonu o le telefoni e masani lava ona faʻaalia ai le sili atu lona taua nai lo le masini. Afai e te filifili e faʻaleleia soʻo se mea i totonu o le polokalama o le Galaxy Star Plus, ia kopi muamua mai i se nofoaga malupuipuia faamatalaga uma e taua, aua o le faagasologa o le toe faʻaleleia o le polokalama polokalama, o le a faʻamamaina le masini mai mea o loʻo i totonu.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Ioe, e mafai ona e mauaina se kopi kopi o faamatalaga o loʻo i totonu o le telefoni i auala eseese, o le tusiga i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo taua i luga o loʻo faamatalaina ai mea e sili ona taatele. I le taimi lava e tasi e fatuina ai se faʻamaumauga atoa e faʻaaoga ai meafaigaluega mai i le atunuʻu e atiaʻe le manaʻomia o Superuser. E faʻapefea ona maua aʻa i luga o le faʻataʻitaʻiga i le fesili o loʻo faʻamatalaina i lalo i le faʻamatalaga. "Metotia 2" toe faʻafouina le OS i luga o le masini, ae e aoga le mafaufau o lenei faiga ua aofia ai se tulaga lamatia o le leiloloa o faʻamaumauga pe afai e sese se mea.

E tusa ai ma mea o loʻo taʻua i luga, o tagata uma o Samsung GT-S7262 e matua fautuaina lava aʻo leʻi oʻo i soʻo se faʻalavelave i le polokalama faakomepiuta o le telefoni e toe faʻalagolago ai i le faʻaaogaina o Kies. Afai ei ai sau sauga, e tusa lava pe e te feagai ma ni faʻafitauli i le vaega o le masini komepiuta, e mafai ona e toe foi i le firmware aloaia i le faʻaaogaina o se PC ona toe faʻafoʻi lea o au fesoʻotaʻiga, SMS, ata ma isi faʻamatalaga patino.

E tatau ona maitauina o le meafaigaluega faʻapitoa a Samsung o le a aoga lelei e avea o se upega saogalemu i le leiloloa o faʻamaumauga i le tulaga o le faʻaaogaina o le firmware aloaia!

Ina ia fatuina se faʻamaumauga o faʻamatalaga mai le masini e ala atu i Kies, fai mea nei:

  1. Tatala Kies ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni i luga ole Android i le PC.

  2. A uma ona faʻatali mo le faʻamatalaga o le masini i totonu o le talosaga, alu i "Lagolago / Toe faafoi" i kies.

  3. Siaki le pusa i autafa o le filifiliga "Filifili mea uma" e fatuina se faʻamaumauga atoatoa o faʻamatalaga, pe filifili ituaiga tagata taʻitasi e ala i le siakiina o atigipusa e faʻafeagai ma mea o le a faʻaolaina.

  4. Kiliki "Lagolago" ma faʻamoemoe

    ao faʻamatalaga o ituaiga filifilia o le a teuina.

Afai e te manaʻomia le toe faafoi atu o faʻamatalaga i lau telefoni, faʻaaoga le vaega "Toe maua mai faamatalaga" i Kies.

O le mea lea e lava lea e filifili ai se faʻamaumauga mai PC i luga o le kiliki ma kiliki "Toe Maua".

Toe faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le fale gaosi oloa

O le mea na tupu i tagata na faʻaaogaina le Android i le GT-S7262, na faia se fautuaga malosi e faia se faamamaina atoatoa o le mafaufau i totonu ma toefaʻatonuina le telefoni ao lei toe faʻafouina le polokalama, faʻatulagaina le faʻaleleia o aganuʻu ma maua aʻa.

O le auala aupito sili ona lelei e toe faafoi ai le faʻataʻitaʻiga ile fesili i le "fafo mai le atigipusa" i le fuafuaga o le polokalama o le faʻaaogaina lea o le faʻatulagaina o le toe faʻaleleia o fale gaosi:

  1. Faʻaauau i le siosiomaga toe faʻaleleia, filifili "solo faamaumauga / toe fausiaina fale". O le isi, e tatau ona e faʻamaonia le manaʻomia e faʻamalo faʻamaumauga mai vaega autu o le masini manatua e ala i le faʻamautuina "Ioe - tape uma faʻamatalaga o tagata".

  2. I le faaiuga o le taualumaga, o le a faʻaalia se faʻamatalaga i le telefoni "Ua maeʻa faʻamaonia faʻamaumauga". Ma le isi, toe amata le masini i le Android poʻo le alu ile faigamauta.

Faamaumauga

Aʻo filifilia le Samsung Samsung Star Plus firmware, muamua o mea uma e tatau ona taʻitaʻia e le faʻamoemoe o le faʻaaoga. O lona uiga, e tatau ona e filifilia le aloaʻia aloaʻia poʻo tu ma aga masani e te manaʻo e fai i luga o le telefoni ona o le faʻatonuga. I soo se tulaga, e matua manaomia lava le faamasani ia oe lava i faatonuga mai le faamatalaga o le "Metotia 2: Odin" - o nei fautuaga e faatagaina i le tele o tulaga e toe faafoi ai le faatinoga o le polokalama o le telefoni i le tulaga o le toilalo ma mea sese i le taimi o lana taotoga po o le taimi ole gaoioi o tagata i le polokalama.

Metotia 1: Kies

O le kamupanī Samsung, o se mea faigaluega mo le faʻaaogaina o le polokalama o polokalama o ana masini, e maua ai le filifiliga - polokalama Kies. I le tulaga o le firmware, o le meafaigaluega e faʻaalia i se vaapiapi tele o mea e mafaia - faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ai ona toe faafouina le Android i le lomiga lata mai na tuʻuina atu mo le GT-S7262.

Afai e le faʻafouina le faʻaogaina o le faiga o le polokalama i le taimi o le soifuaga o le masini ma o le sini a le tagata faʻaaoga, o le faʻatinoga e mafai ona faʻatinoina vave ma faigofie.

  1. Lafo Kies ma faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi i le USB USB port i le atamai. Faatali mo le masini e fuafua i le polokalama.

  2. O le gaioiga o le siakiina o le mafai ona faʻapipiʻiina se faʻataunuʻuga fou o le faiga faʻaogaina i le masini e faia e Kiesom i le taimi faʻapitoa i taimi uma e fesoʻotaʻi ai le telefoni i le polokalama. Afai o loʻo maua se fale fou fou i luga o faʻaumauga a le faufaʻe mo le download ma le faʻaopoopoina mulimuli ane, o le polokalama o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga.

    Kiliki "Lisi" i totonu o se faamalama o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le fausia o numera o polokalame faʻapipiʻiina ma faʻafouina polokalame.

  3. O le a amataina le faʻasalalauga i le maea ai o le kiliki i le kene. "Toe faafou" i le faamalama "Toe Fuataina o le Taumafaigao loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i gaioiga e tatau ona faia e le tagata faʻaoga ao le i amata ona faʻapipiʻi se faʻafouga fou o le polokalama.

  4. O laʻasaga nei o le faʻafouina o le polokalama polokalama e le manaʻomia ai le gasolosolo ma e otometi ona faia. Tau lava o matamata i auala:
    • Saunia o se telefoni;

    • Faʻapipiʻiina o se afifi i mea fou;

    • Faʻaliliuina atu o faʻamatalaga i vaega o le mafaufau o le GT-S7262.

      A o le i amataina lenei laasaga, o le a toe amata le masini i se tulaga faapitoa. "TAIMI MODE" - i luga o le lau o le masini, e mafai ona e maitauina pe faʻapefea ona faʻatumuina le faʻalauiloa o le alualu i luma o le OS OS.

  5. I le maea ai o taualumaga uma, o le telefoni o le a toe amataina i le faafouga Android.

Metotia 2: Odin

E tusa lava po o le a le mea na setiina e le tagata e faʻaaogaina ia sini na filifili e faʻamalosi Samsung Galaxy Star Plus, faʻapea foʻi ma isi faʻataʻitaʻiga a le kamupanī, e tatau ona mautinoa e ia le galuega i le Odin. O lenei masini komepiuta e sili ona aoga pe a faʻaaogaina vaega o mafaufauga ma e mafai ona faʻaaoga i toetoe lava o tulaga uma, e tusa lava pe faʻafuaseʻi le poloka o le Android ma le telefoni feaveaʻi.

Vaʻavaʻai foi: Masini Android-Samsung i le polokalama Odin

Failautusi faila toʻatasi

O le toe faʻafouina o le masini i le masini e fesiligia mai se komepiuta e le faigata tele. I le tele o tulaga, ua lava lava le fesiitaiga o faʻamatalaga mai le ata o le faʻapipiʻi tasi faila faila i le mafaufau o le masini. O le pusa faʻatasi ma le OS aloaia o le lomiga lata mai mo le GT-S7262 e avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasili le faila faʻapitoa se tasi i le lomiga lata mai o le Samsung Galaxy Star Plus GT-S7262 mo le faʻapipiʻiina e ala i Odin

  1. Tulei le ata ma tuu i se isi pusa i luga o le komepiuta.

  2. Faʻafeiloaʻi le polokalame o Odin mai le fesoʻotaʻiga i la matou punaoa ma faʻalauiloa.

  3. Tuu le masini i "Faʻafanua-faʻaoga" ma faʻafesoʻotaʻi i le PC. Ia mautinoa o Odin "vaai" i le masini - o le faʻaalia o le masini i totonu o le faamalama e tatau ona faʻaalia ai le numera o le taulaga COM.

  4. Kiliki le ki "AP" i le faamalama autu Muamua mo le faʻaaogaina o le pusa i totonu o le talosaga.

  5. I le faila o le faila o le faila e tatala, faʻamalamalama le ala o loʻo i ai le OS, tuʻu le faila ma kiliki "Tatala".

  6. Ua saunia mea uma mo le faʻatulagaga - kiliki "Amata". O le isi, faatalitali mo le iʻuga o le faʻataʻitaʻiga mo le soloia o vaega o le mafaufau.

  7. A maeʻa ona maeʻa e Odin lana galuega, o le a faʻaalia se faʻaaliga i lona faamalama. "PASS!".

    GT-S7262 o le a toe faʻafoʻi vave atu i le OS, e mafai ona vaʻai le masini mai le PC.

Faʻamatalaga Auaunaga

Afai e faʻaleagaina le polokalama o le telefoni feaveaʻi, o le masini ua "vaivai" ma o le faʻapipiʻiina o le faila e tasi-faila e le maua ai taunuuga; pe a toe faʻafouina i le tasi, e tatau ona e faʻaoga le pusa o le tautua. O lenei tali e aofia ai le tele o ata, lea e mafai ai e oe ona suʻeina vaega autu o le GT-S7262 eseese.

Faʻafesoʻotaʻi faʻamaumauga tele-faila i le lua faila mo le Samsung Galaxy Star Plus GT-S7262

I mataupu e sili ona faigata, o le teuina o le masini a le masini ua toe faʻamaonia (tusi Nu. 4 o le faʻatonuga o loʻo i lalo), ae o lenei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e tatau ona faia ma le faʻaeteete ma naʻo pe a talafeagai. O le taimi muamua e te taumafai ai e fai se afifi fa-faila i luga o fautuaga o loʻo i lalo, faaseʻe le laasaga o le faʻaaogaina o se PIT faila!

  1. Tuʻu le 'upega tafaʻilagi o loʻo aofia ai ata faʻatulagaga ma le PIT faila i totonu o se isi tusi i luga o le PC disk.

  2. Tatala Tasi ma faʻafesoʻotaʻi le masini, faʻafeiloaʻi i le auala ma se uaea i le USB USB o le komepiuta "Download".
  3. Faʻaopoopo faʻasologa o ata i le polokalame e ala i le uomiina o le koni i le tasi "BL", "AP", "CP", "CSC" ma faʻaalia ai i le faila o le filifiliga faila le vaega e tusa ai ma le laulau:

    O se taunuuga, e tatau ona foliga le matala o le faamalama:

  4. Faʻamanatu le manatua (faʻaaoga pe'ā tatau):
    • Kiliki le lisi "Lua" i Odin, faʻamaonia le talosaga e faʻaaoga le faila faila i le kiliki "Lelei".

    • Kiliki "PIT", faʻamaonia le faila i le matala Matala "logan2g.pit" ma kiliki "Tatala".

  5. A maeʻa ona faʻaaogaina vaega uma i le polokalama ma i le tulaga lava e siaki le saʻo o mea o loʻo i luga, kiliki "Amata"O le a taitai atu ai i le amataga o le toe tusia o le mafaufau loloto o Samsung Galaxy Star Plus.

  6. O le faagasologa o le faʻaleleia o le masini e tuʻuina atu faatasi ma le faʻaalia o faʻamatalaga i le ogalaau ma e na o le 3 minute.

  7. I le maeʻa ai o le galuega a Odin, ua aliali mai se savali "PASS!" i le pito i luga pito i luga o le faamalama o le tusi talosaga. Ave ese le cable USB mai le telefoni.

  8. O le GT-S7262 o le a otometi lava ona amata mai i le toe faʻaleleia o le Android. E totoe naʻo le faʻatali mo le faʻafeiloaʻiga o le polokalama faʻatasi ma le filifiliga o le gagana atigilima ma fuafua ai vaega autu o le OS.

  9. Faʻafouina Samsung Galaxy Star Plus ua sauni e faʻaaoga!

Faʻapipiʻia se toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, mauaina o aʻa-aia tatau

O le mauaina lelei o avanoa a le Super User i luga o le faʻataʻitaʻiga o le fesili e na o le faʻaaogaina lava o galuega o le faʻaleleia o le siosiomaga. Polokalame iloga KingRoot, Kingo Root, Framaroot, ma isi. E tusa ai ma le GT-S7262, o le mea e leaga ai, e le mafai.

O taualumaga mo le faʻapipiʻiina o le toe faʻaleleia ma le maua o aʻa-aia e fesoʻotaʻi, o lea o a latou faʻamatalaga i totonu o le faʻavae o lenei mea ua tuʻufaʻatasia i le tasi faatonuga. O le siosiomaga faʻaleleia masani o loʻo faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o le ClockworkMod Recovery (CWM), ma le vaega lea na mafua ai ona aofia i totonu o le aʻa-aia tatau ma le faʻatulagaina o SuperSU. "Luga CF".

  1. Faʻapipiʻi le afifi mai le fesoʻotaʻiga i lalo ma tuʻu i luga o le masini e teu ai le masini e aunoa ma le tapeina.

    Download CFRoot mo Aia Tatau ma SuperSU i Samsung Galaxy Star Plus GT-S7262

  2. Faʻafou le ata CWM Toe Faʻafouina ua faʻaleleia mo le faʻataʻitaʻiga ma tuu i totonu o se isi tusi i luga o le komepiuta PC.

    Download ClockworkMod Recovery (CWM) mo Samsung Galaxy Star Plus GT-S7262

  3. Susuga Odin, fesiitai le masini i "Faʻafanua-faʻaoga" ma faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta.

  4. Kiliki i le Odin button "AR"O le a tatalaina le faila filifilia o faila. Tusi i "recovery_cwm.tar"filifili le faila ma kiliki "Tatala".

  5. Skip i le vaega "Filifiliga" i Odin ma le siakiina le atigipusa "Toe Faʻafouina Aunoa".

  6. Kiliki "Amata" ma faʻatali mo le faʻatūina o le CWM Recovery.

  7. Aveese le telefoni mai le PC, aveese le batini mai le pepa ma sui. Ona lolomiina lea o le tuufaatasiga "Mana" + "Vol +" + "Aiga" e ulufale ai i le siosiomaga e toe faʻaleleia ai.

  8. I le Toe Faʻafouina o CWM, faʻaaoga le ki e faʻamaonia ai se mea "faapipii zip" ma faʻamaonia lau filifiliga e ala i le faʻaulu "Aiga". I le isi itu, i le auala lava e tasi, tatala "filifili zip mai / teuga / sdcard"ona ave lea o le filifiliga i le igoa o le afifi. "SuperSU + PRO + v2.82SR5.zip".

  9. Amata le amataga o le suiga o le vaega "Luga CF" i le masini masini e ala i le tataʻi "Aiga". Faʻamaonia le gaioiga i le filifilia "Ioe - Faʻatulaga le UPDATE-SuperSU-v2.40.zip". Faatali mo le taotoga e faʻamaeʻa - faʻaalia le faʻaaliga "Faʻamau mai le sdcard maeʻa".

  10. Toe foi i le CWM Recovery Cultural Recovery (aitema "Toe foʻi"), filifili "toe faʻafouina nei" ma faatalitali mo le atamai e toe amata i Android.

  11. O le mea lea, matou te maua ai se masini ma se siosiomaga faʻafouina o le toe faaleleia, faʻafeiloaʻiga Superuser ma se aʻa-pule pule. O nei mea uma e mafai ona faʻaaoga e foia ai le tele o galuega na feagai ma tagata Galaxy Star Plus.

Metotia 3: Mobile Odin

I se tulaga pe a talafeagai e faʻamalamalama le smartphone a Samsung, ma e leai se avanoa e faʻaoga ai se komepiuta o se meafaigaluega mo manipulations, o le Android application MobileOdin e faʻaaogaina.

Mo le faʻatinoga lelei o faʻatonuga o loʻo i lalo, e manaʻomia ai le telefoni feaveaʻi, e pei o le telefoni. utaina i totonu o le OS, e tatau foi ona maua ai aʻafiaga i luga!

Mo le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta e ala i MobileOdin, e faʻaaogaina lava le pusa tasi-faila mo le Windows version o le fusi. E mafai ona maua se fesoʻotaʻiga e sii mai ai le fausiaina fou o le polokalama mo lenei faʻataʻitaʻiga i le faʻamatalaga o le auala muamua o le faʻaaogaina. Ae e te leʻi mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, e tatau ona e siiina le afifi e tatau ona faapipii ma tuu i luga o le kalama o le smartphone.

  1. Faʻamau MobileOdin mai le Google Play app store.

    Download Mobile Odin mo Samsung Galaxy Star Plus GT-S7262 firmware mai Google Play Market

  2. Tatala le polokalama ma tuʻuina atu i ai Superqual privileges. Pe a musuia oe e sii mai ma faʻapipiʻi isi vaega ole MobileOdin, tap "Download" ma faʻatali mo le faʻamaeʻaina o auala e talafeagai mo le meafaigaluega e faʻatino lelei.

  3. Ina ia faʻapipiʻi le firmware, o le pusa faʻatasi ma lea mea e tatau ona muai atofaina i le polokalama. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le mea "Tatala le faila ..."i le lisi autu o Mobile Odin. Filifili lenei filifiliga ona faʻamaʻoti ai lea "SDCard fafo" в качестве носителя файла с образом системы.

    Укажите приложению путь, по которому располагается образ с операционной системой. После выбора пакета, ознакомьтесь с перечнем перезаписываемых разделов и тапните "ОK" в окошке-запросе, содержащем их наименования.

  4. I luga, o le tusitusiga na taua ai le taua o le taualumaga mo le faamamaina o vaega o manatua ao lei i ai le Android i le ata GT-S7262. MobileOdin e mafai ai e oe ona faia lenei faʻatinoga e aunoa ma ni faʻauiga faaopoopo i luga o le vaega a le tagata faʻaoga, faatoa manaʻomia lau siakiina o siaki lua i le vaega "WIPE" i le lisi o galuega tauave i luga o le autu autu o le polokalama.

  5. Ina ia amata toe faʻaleleia le OS, tusi i le lisi o galuega i le vaega "FUA" ma tape le mea "Flash firmware". I le maeʻa ai o le faʻamaoniga i le talosaga faʻaalia-o le faʻaaliga o le lamatiaga o lamatiaga e ala i le tapeina o le faamau "Faaauau" O le faagasologa o le fesiitaiga o faʻamatalaga mai le pusa o le polokalama i le vaega ole masini masini e amataina.

  6. O le galuega a Mobile Odin faʻatasi ma se faʻamaumauga o le telefoni. O le masini o le a "tautau" mo sina taimi, e faʻaalia ai le tagavai a le faʻataʻitaʻiga i lona lau. Faatali seia oʻo i le iʻuga o galuega, a maeʻa, e toe amataina le telefoni i le Android.

  7. A maeʻa ona toe faʻafouina vaega o le OS, toe filifilia tulaga autu ma toe faʻaleleia le faʻamaumauga, e mafai ona e faʻaaoga le masini i le masani masani.

Metotia 4: Faʻamatalaga faʻamaonia

O le mea moni, Android 4.1.2, o le faavae lea o le latest firmware version mo Samsung GT-S7262, na faʻatuina mai e le kamupanī, e leai se faamoemoe e le o toe mamao ma o le toʻatele o tagata faʻataʻitaʻi e mananao e maua ni fonotaga faʻaonapo nei a OS i luga oa latou masini. Na pau lava le tali i lenei mataupu o le faʻaogaina lea o oloa faʻapipiʻi na fatuina e tagata atinaʻe tolu-tolu ma / pe faʻapipiʻiina i le faʻataʻitaʻiga e tagata e faʻaaogisa fiafia - o le aga masani.

Mo le telefoni o loʻo fesiligia, o loʻo i ai se numera tele o faʻamaumauga faʻapitoa, faʻapipiʻi lea e mafai ona e mauaina lomiga faʻaonapo nei o Android - 5.0 Lollipop ma 6.0 Marshmallow, ae o nei fofo uma o loʻo i ai ni faʻalavelave matuia - o le ataata ma (i le tele o fofo) e le galue le lua slot card. Afai o le leiloa o faʻatinoga o nei vaega e le o se mea taua i le faʻaogaina o le telefoni, e mafai ona e faʻataʻitaʻi i aga masani o loʻo maua i luga o le Initaneti, ua faʻapipiʻi uma i le GT-S7262 ona o le faia o laasaga lava e tasi.

I le faʻatulagaga o lenei tusiga, o le faʻatulagaina o se OS faʻaleleia ua iloiloina i le faʻataʻitaʻiga CyanogenMod 11fausia i luga o le faavae Android 4.4 KitKat. O lenei fofo e mausali ma e tusa ai ma tagata e ona le masini o le tali sili lea ona taliaina mo le faataitaiga, toetoe lava a leai ni faaletonu.

Laasaga 1: Faʻaleleia le toe faʻaleleia o suiga

Ina ia mafai ona faʻavasega le Galaxy Star Plus faʻatasi ai ma faiga e le faʻaaogaina, e tatau ona e faʻapipiʻi se siosiomaga faʻafouina faʻafouina, toe faʻaleleia masani, i totonu o lau telefoni. E le gata i lea, CWM Recovery, na mauaina i le masini e tusa ai ma fautuaga mai "Metotia 2" firmware i luga aʻe o le tusiga, ae i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o le a tatou tilotilo atu i le galuega o se mea e sili atu ona faʻatinoina, faigofie ma faʻaonaponei - TeamWin Recovery (TWRP).

E tele auala o le faʻapipiʻiina o le TWRP i Samsung smartphones. O le mea sili ona aoga mo le faʻafeiloaʻiina o le toe faʻaleleia i le tala talafeagai o le Odi. A faʻaaogaina le meafaigaluega, faʻaaoga ia faʻatulagaga faʻavae o le CWM na talanoaina i luga i lenei tusiga i le faʻamatalaga. "Metotia 2" masini komepiuta. A filifilia se afifi mo le fesiitaiga i le GT-S7262 manatua, faʻamaonia le ala i le faila ata na maua mai i le sootaga lenei:

Faʻafou le TeamWin Recovery (TWRP) mo Samsung Galaxy Star Plus GT-S7262

A maeʻa ona faʻapipiʻi le TVRP, e tatau ona e taʻavale i totonu o le siosiomaga ma faʻatulaga. E na o le lua laasaga: o le filifiliga a le gagana Rusia e faʻaaoga ai le ki "Filifili le gagana" ma fesuʻiina le gaioiga "Faataga le Suiga".

Ua maeʻa nei le toe faʻaleleia mo nisi gaioiga.

Laasaga 2: Faʻasaʻo Faʻasologa

A maeʻa ona maua le TWRP i luga o le masini, na o ni nai laasaga e totoe i luga o le auala e faʻapipiʻi ai le fomaʻi fesuisuiaʻi. O le mea muamua lava e fai, o le siiina lea o le pusa ma le ofisa le aloaia ma tuʻu i luga o le kata manatua a le masini. Le sootaga i CyanogenMod mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo:

Tikiake CyanogenMod faʻamaumauga masani mo Samsung Galaxy Star Plus GT-S7262

I le lautele, o le faʻatinoga o galuega i le toe faʻaleleia o se tulaga masani, ma o ana mataupu autu autu o loʻo talanoaina i le tusitusiga o loʻo avanoa i le fesoʻotaʻiga i lalo. Afai e te fetaiai ma meafaigaluega e pei o le TWRP mo le taimi muamua, matou te fautuaina e te faitauina.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

O lea laasaga ma lea laasaga o le faʻafefiloi o le GT-S7262 ma le faʻaaogaina o SyanogenMod firmware e faapenei:

  1. Faʻasaga le TWRP ma faia se nusipepa Nandroid o le polokalama faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le kalama. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i le ala:
    • "Lagolago" - "Ave le filifiliga" - fesuiaʻi i le tulaga "MicroSDCard" - button "Lelei";

    • Filifili vaega e teuina.

      E tatau ona totogia faapitoa ile vaega "EFS" - e tatau ona lagolagoina i luga ina ia aloese mai faʻafitauli i le toe faʻaleleia o faʻamatalaga IMEI, i le tulaga o le leiloa i le faagasologa o le faʻaogaina!

      Faʻatoaga le ki "Swipe ia amata" ma faʻatali seia maeʻa le faʻamaumauga - o le igoa e aliali mai "Manuia" i luga o le lau.

  2. Faʻasologa o vaega o le masini masini:
    • Faʻamasinoga "Faamama" i luga o le autu o le TWRP - "Faamamaina Filifilia" - faʻatulagaina o faailoga i totonu o pusa uma e faʻaalia ai vaega o manatua, sei vagana ai "Micro SDCard";

    • Amata le faiga o le faatulagaga e ala i le faʻagaoioia "Swipe mo le faamamaina"ma faʻatali seia maeʻa - faʻaalia le faʻaaliga "Faamaumau maeʻa maeʻa". Toe foi i le matala o le toe faaleleia.
  3. Faʻatulagaina le tu masani masani:
    • Meataitasi "Faʻatulagaga" i le autu autu o le TVRP - faʻamalamalamaina le ala i le nofoaga o le faila zip zip - faʻafouina o le ki "Swipe mo le firmware".

    • A maeʻa le faʻapipiʻiina, o lona uiga, pe a oʻo mai se faʻamatalaga i le pito i luga o le lau "Faʻapipiʻiina o Zipi manuia"toe amata le atamai i le taina "Toe fai i OS". I le isi, faatalitali mo le polokalama e amata ma faʻaali le ata o le seti seti o le CyanogenMod.

  4. A maeʻa ona faʻamalamalamaina mea autu

    telefoni Samsung GT-S7262 o loo faʻaaogaina se Android faʻaleleia

    sauni mo le faʻaaogaina!

Filifiliga. Google auaunaga

O tagata na faia le tele o faiga e le faʻaaloalogia mo le faʻataitaiga o loʻo fesiligia e le aofia ai talosaga ma auaunaga a Google i a latou fofo, ia e masani i toetoe o tagata uma o le telefoni feaveaʻi. Ina ia mafai ona faʻaalia i totonu o le GT-S7262 le faʻaogaina o laupepa faʻataʻitaʻiina i lalo o le faʻatonutonuina o faletusi masani, e tatau ona e faʻapipiʻi se atigi fale faʻapitoa e ala i le TWRP - OpenGapps. O faatonuga mo le faʻatinoga o le faagasologa e mafai ona maua i totonu o mea o lo oi luga o la matou upega tafaʻilagi: