E fia le avanoa avanoa e ave e le Windows 10

O le fesuiaiga o le siosiomaga (siosiomaga) i totonu o Windows faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i OS ma faʻamaumauga o tagata. O loʻo faʻaalia e le paipa o faʻamaonia. «%»mo se faataitaiga:

% USERNAME%

I le faʻaaogaina o nei fesuiaiga, e mafai ona e faʻafeiloaʻi le faʻamatalaga talafeagai i le faiga faʻaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga % PATH% tausia se lisi o faʻamaumauga lea e vaʻai ai Windows mo faila e mafai ona faʻauluina pe afai o le auala ia i latou e le o faʻamalamalama manino mai. % TEMP% teu faila faila lē tumau, ma % APPDATA% - faʻatulagaina polokalame o tagata.

Aisea e suia ai fetuunaiga

Suʻeina o fesuiaiga o le siosiomaga e mafai ona fesoasoani pe afai e te manaʻo e faʻanofo se pusa. "Vaa" poʻo "AppData" i se isi nofoaga. Faʻasaga % PATH% o le a tuʻuina atu le avanoa e tamoe ai polokalame mai "Poloaiga Poloaiga"e aunoa ma le faʻamalamalamaina o se auala uumi i le faila i taimi uma. Seʻio tatou tilotilo i metotia o le a fesoasoani i le ausiaina o nei sini.

Metotia 1: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O se faʻataʻitaʻiga o le polokalame e te manaʻo e momoʻe, faʻaaoga Skype. Taumafai e faʻagaoioia lenei tusi mai le "Poloaiga Poloaiga"O le ae mauaina lenei mea sese:

E mafua lenei mea ona e te leʻi faʻamaotiina le ala atoa i le faila faila. I la tatou tulaga, o le ala atoa e pei o lenei:

"C: Polokalama Polokalama (x86) Skype Telefoni Skype.exe"

Ina ia taofia lenei mea i taimi uma, seʻi o tatou faʻaopoopo le lisi o le Skype i le fesuiaiga % PATH%.

  1. I le lisi "Amata" kiliki i luga "Komipiuta" ma filifili "Meatotino".
  2. Ona alu lea "Faʻalautele faatulagaga o le faatulagaga".
  3. Taofi "Avanoa" kiliki "Variables o le Siosiomaga".
  4. O le a tatalaina se faamalama i ni eseesega eseese. Filifili "Ala" ma kiliki "Suiga".
  5. O lea e tatau ona e faʻaopopo le ala i la matou lisi.

    O le ala e tatau ona faʻamaonia e le o le faila lava ia, ae i le pusa lea e tu ai. Faamolemole ia matau o le vavalalata i le va o le lisi o faamaumauga o le ";".

    Matou te faaopoopo le ala:

    C: Polokalama Polokalama (x86) Skype Telefoni

    ma kiliki "Lelei".

  6. Afai e tatau ai, i le auala lava e tasi tatou te faia suiga i isi fesuiaiga ma kiliki "Lelei".
  7. Faauma le tauaofiaga a le tagata faʻaoga ina ia mafai ona faʻaogaina suiga i totonu o le polokalama. Toe alu, alu i "Laina o poloaiga" ma taumafai e taʻalo Skype e ala i le taina
  8. skype

Ua faia! O lenei e mafai ona e tamoe i soʻo se polokalama, ae le na o Skype, i totonu o soʻo se lisi i totonu "Poloaiga Poloaiga".

Metotia 2: "Poloaiga Tulafono"

Mafaufau i le mataupu pe a tatou mananao e faʻapipiʻi % APPDATA% i le disk "T". O lenei fesuiaiga ua misi mai "Variables o le Siosiomaga"o le mea lea e le mafai ona suia i le auala muamua.

  1. Ina ia iloa le taua o le fesuiaiga, "Poloaiga Poloaiga" ulufale:
  2. faʻalogo% APPDATA%

    I la matou tulaga, o lenei pusa o loʻo i ai i le:

    C: Tagata faʻakamahi Nastya AppData Faʻamatalaga

  3. Ina ia suia lona tau, ulufale:
  4. SET APPDATA = D: APPDATA

    Faʻalogo! Ia mautinoa e te iloa lelei pe aisea ua e faia ai lenei mea, ona o gaoioiga le mautonu e mafai ona oo atu ai i le le mafai ona faʻaogaina o Windows.

  5. Siaki le tau o iai nei % APPDATA%E ala i le taina:
  6. faʻalogo% APPDATA%

    Ua suia le tau aoga.

O le suia o tulaga faatauaina o suiga o le siosiomaga e manaomia ai nisi malamalama i lenei vaega. Aua e te taaalo i mea taua ma aua le faʻasaʻo i latou i le faasologa, ina ia le afaina ai le OS. Ia suʻesuʻe lelei i mea faʻapitoa, ma na o le faʻaauau ona fai.