Opera browser problems: VKontakte musika e le taalo

I le Odnoklassniki, e mafai ona e faʻaopopo ma aveese uo, ae i nisi tulaga atonu e tatau ai ona natia se tasi poʻo se isi tagata mai se tasi o lio o tagata, ma ia le aveesea o ia mai lau lisi. "Uo".

Tapuni le talaaga mai fafo

O le mea e leaga ai, o Odnoklassniki na le lelei le galue i le tagata lava ia e faʻaaogaina i le Vkontakte tutusa ma le Facebook, o lea e mafai ai ona e tapunia lau itulau i le lisi atoa o uo mai le prying eyes. E tatau ona manatua o uo uma o le a mafai ona vaʻaia au talafou ma au uo.

E mafai ona e tapunia se talaaga i lenei upega tafaʻilagi i se auala se tasi - e ala i le faʻatau "Faʻailoga faaiu"lea e aoga 20 OK. O le fua faatatau o le tupe i le lotoifale o le tautua e mafai ona eseese e faalagolago i le tele o mea, ae masani lava e fesuiaʻi le 1.5 rubles i le 1 Ok.

Faatonuga mo le faatauina mai e faapenei:

  1. I lau talaaga, kiliki i luga "Tafalata vavalalata". O loʻo tuʻuina i totonu o le poloka i lalo o le ata faʻataʻitaʻi autu.
  2. Ma le isi, o se faamalama e matala i mea e te manaʻomia e faʻatau ai lenei mea. Kiliki le ki o le igoa e tasi ma filifili se auala e totogi ai. "Faʻailoga faaiu" E na o le tasi ma le taimi le faʻatau e faʻatau ai.

E mafai ona e natia au uo i le tapunia o lau talaaga, ae e taua le manatua o au uo o le a mafai ona matamata i faamatalaga masani o le itulau e aunoa ma ni faafitauli, e aofia ai le lisi o uo.