Le fea e sili atu: Yandex.Navigator poʻo Google Maps

I luga o femalagaaiga umi i le atunuʻu ma le lalolagi e le mafai ona tatou faia e aunoa ma se taʻutaʻua poʻo se faafanua. Latou te fesoasoani i le sailia o le ala sao ma le leiloloa i nofoaga e le masani ai. Yandex.Navigator ma faʻafanua a Google e lauiloa i tagata tafafao maimoa, avetaavale ma e le gata o auaunaga tau taʻavale. O le tasi ma le isi ei ai uma tulaga lelei ma nisi o mea le lelei. Sei o tatou mafaufau po o le a le mea e sili atu.

O le fea e sili atu: Yandex.Navigator poʻo faʻafanua o Google

O nei tagata tauva na fausiaina a latou tautua o ni polokalame e ofoina atu ai faʻamatalaga faʻamatalaga tagata faʻamatalaga. I le taimi nei, ua liua i latou e avea ma faʻamaumauga moni, tumu i faʻamatalaga auiliili e uiga i faʻalapotopotoga ma le tele o isi galuega faaopoopo.

-

Laulau: Faʻatusatusa o tautua o taʻavale mai Yandex ma Google

TaimiYandex.MapsGoogle map
UsabilityNice interface, o le tele o galuega e avanoa i nai kiliki.Faʻaonapo nei, ae le o taimi uma e faʻaogaina ai.
FaʻapipiʻiAuiliiliga auiliili o Rusia, i isi atunuu e leai ni faʻamatalaga e maua.Lisi lautele i le tele o atunuu o le lalolagi.
FaʻatauO le auiliiliga sili ona lelei i Rusia, o le sili atu ona leaga na tupu i le lalolagi atoa.O le lalolagi atoa ua sili ona auiliiliga, ae atonu e leai ni aai tele i Rusia. O mea e le faʻaalia manino, o se mea e le mafai ona faʻaaogaina na o se mea tele.
Isi faʻaopoopogaFaʻaalia i le satelite, faʻamatalaga o fefaʻatauaiga, lapataʻiga i luga o le telefoni, faʻaliliuga leo, faʻataʻavalevale lautele.Faʻafanua satelite, felaʻuaiga lautele ma taʻamilosaga taamilosaga, faʻasologa o fefaʻatauaiga (e le o aai uma lava e mafai ona iloa), faʻaliliuga leo.
Telefoni feaveaʻiTaoloto, mo masini i Android, iOS, WindowsPhone.Faʻatau, mo masini i luga o Andoroid, iOS, o loʻo i ai se tulaga tuusao.
Panoramas ma aualaO loʻo i ai se auaunaga Yandex.Panorama, o se auala e fausia mo femalagaiga a le lautele poʻo se taavale.O loʻo i ai se faʻatinoga o Google Streetview, o le auala o loʻo fausia mo tagata savavali.
Manatu Faʻaalia ma FesoasoaniFaʻamatalaga auiliiliga e uiga i kamupanī, e mafai ona e toe faia ni iloiloga ma fua faatatau.E itiiti ni faʻamatalaga e uiga i kamupanī, e mafai ona e tuʻuina atu manatu ma faʻataʻitaʻiga.

O le mea moni, o polokalama uma e lua o loʻo i ai galuega talafeagai ma se faʻamaumauga tuʻufaʻatasiga eseese o faʻalapotopotoga. Latou te faia se galuega sili atu ma a latou galuega, ma e mafai ona e filifili le aoga sili mo oe lava ia fuafua i mea e te manaʻomia e fai.