Faʻafesoʻotaʻi i le Yandex Browser: o le a, pe faapefea ona mafai ma faʻamalo

I le masini mai Yandex, e tasi le avanoa - Incognito mode. Faatasi ai, e mafai ona e alu i so o se itulau o nofoaga, ma o nei asiasiga uma o le a le amanaiaina. O lona uiga, i lenei tulaga, e le mafai e le initaneti ona teu ia tuatusi o nofoaga na e asiasi i ai, e le manatuaina foi sailiga sailiili ma upu tatala.

O lenei faʻatinoga e mafai ona faʻaaogaina e se tasi i le Yandex. I lenei tusiga o le a tatou talanoa atili e uiga i lenei faiga ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina.

O le a le tulaga e le lelei ai

E le mafai, e teu le 'upega tafaʻilagi uma sailiga ma suʻesuʻega e te asia. E faasaoina i latou i le lotoifale (i le talafaasolopito o le sailiga), ma e auina atu i le Yandex server i le faasologa, mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina atu ia te oe le faʻamatalaga faʻasalalau ma fatuina Yandex.DZen.

A e fesuiaʻi i le Incognito mode, e te asiasi i nofoaga uma e pei o le taimi muamua. O a ni mea e faʻatusatusa i le masani ole faʻamaufaʻailoga o le suʻega Yandex i le masani?

1. e te le o ulufale i le 'upega tafailagi, e tusa lava pe e te ulufale i totonu masani ma o le masini e teu ai au faʻamatalaga;
2. e leai se tasi o galuega faʻaopoopoga e aofia ai (tuʻuina atu e te leʻi faʻaofiina i latou i faʻaopoopoga faʻaopoopo);
3. faʻasaʻoina le talafaasolopito o le masini komepiuta faʻapitoa ma le tuatusi o nofoaga asiasi e le o faamaumauina;
4. e le o faʻasaoina fesili uma o suʻesuʻega ma e le o aʻafia i le masini;
5. Kuki o le a faamutaina i le faaiuga o le sauniga;
6. faila faila ma faila faila e le o teuina i totonu o le pusa;
7. tulaga na faia i lenei faiga ua faasaoina;
8. o tamaitusi uma sa faia i le taimi o le Incognito session ua faʻasaoina;
9. uma na sii mai faila ile komipiuta e ala i Incognito ua faʻaolaina;
10. O lenei faiga e le maua ai le tulaga o le "le vaaia" - pe a faatagaina i luga o nofoaga, o ou foliga vaaia o le a faamaumauina e le polokalama ma le Initaneti.

O nei eseesega e taua, ma e tatau i tagata taʻitasi ona manatuaina.

Faʻapefea ona tatalaina le Incognito mode?

Afai o loʻo e mafaufau, pe faʻafefea ona mafai le tulaga o le incognito i se suʻega Yandex, ona faigofie ai lea. Naʻo le kiliki i le 'autu o le lisi ma filifili "Incognito Mode"E mafai foi ona e valaʻauina se faamalama fou i lenei 'upkeykey mode Ctrl + Shift + N.

Afai e te manaʻo e tatala le fesoʻotaʻiga i se lisi fou, ona kiliki lea i luga-saʻo ma filifili "Tatala le fesoʻotaʻiga i le tulaga o le incognito".

Liliu ese le Incognito mode

E faʻapea foʻi, o le le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina i le Yandex suʻesuʻe e matua faigofie lava. Ina ia faia lenei mea, ia na o le tapunia o le faamalama i lenei faiga ma amata ona faʻaaoga le faamalama i le auala masani, pe toe faʻafouina le masini pe afai na tapuni muamua le faamalama. A maeʻa ona e alu atu i Incognito, o faila le tumau uma (o uputusi, kuki, ma isi) o le a faʻamutaina.

O se auala talafeagai lea e mafai ai e oe ona asiasi i nofoaga e aunoa ma le suia o lau tala (e talafeagai mo fesoʻotaʻiga lautele ma meli), e aunoa ma le faʻaaluina o faʻaopoopoga (e mafai ona e faʻaoga le ala e suʻe ai se faʻafitauli faʻafitauli). I lenei tulaga, o faʻamatalaga uma o tagata faʻaaoga e faʻaumatia i le faaiuga o le sauniga, ma e le mafai ona puʻeina e osofaʻiga.