Faʻafefea ona liua DWG i le PDF


O se tasi o mea sese e le masani ai ae sili ona le fiafia i le potutusi o se savali e uiga i le le mafai ona maua le faila chrome_elf.dll. E tele mafuaʻaga mo lenei mea sesē: faʻauiga sese o le masini Chrome poʻo se faʻaopoopoga o feteʻenaʻiga; se faʻalavelave i le masini Chromium faʻaaoga i nisi o tusi talosaga; osofaiga o siama, ma o se taunuuga na faaleagaina ai le faletusi faapitoa. O le faafitauli e tupu i luga o ituaiga uma o Windows e lagolagoina uma Chrome ma Chromium.

Tali i faafitauli chrome_elf.dll

E lua auala e foia ai le faafitauli. Muamua o le faʻaaogaina lea o le aoga e faʻamamā ai Chrome mai Google. O le lona lua o loʻo i totonu o le faʻaaogaina atoatoa o le Chrome ma le faʻapipiʻi mai se isi punaoa ma le le mautonu o le antivirus ma le laupepa.

O le mea muamua e tatau ona e faia ae e te leʻi amataina le folasia o lenei DLL o le siakiina o lau komepiuta mo faʻamatalaga faʻamalosi e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa. Afai e leai, e mafai ona e faʻaaogaina faatonuga i lalo.

Faitau atili: Siakiina o lau komipiuta mo siama e aunoa ma se antivirus

I le tulaga o le siakiina o polokalame leaga - aveese le taufaamatau. Ona amata lea ona e foia le faafitauli i le potutusi malosi.

Metotia 1: Mea Fufulu Fufulu Chrome

O lenei tamaititi aoga na faia naʻo ia tulaga - o le talosaga o le a siaki ai le faiga mo feeseeseaiga, ma afai e maua, o le a ofoina atu se tali i faafitauli.

Download Chrome Cleanup Tool

  1. Faʻaaoga le aoga, taʻavale. Maʻea se suʻesuʻega aunoa mo faafitauli.
  2. Afai e te maua vaega masalomia, filifili ma kiliki "Aveesea".
  3. A maeʻa sina taimi, o le talosaga o le a lipotia le maeʻa manuia o le faagasologa. Kiliki "Faaauau".
  4. Google Chrome o le a otometi lava e amata i se fautuaga e toe faʻafoʻutuʻu ai le faʻamatalaga o faʻamatalaga o tagata. O se mea talafeagai lenei, o le mea lea ia e lolomiina "Toe faʻafou".
  5. Matou te fautuaina e toe amata le komipiuta. A maeʻa toe faʻafouina le faiga, o le faafitauli atonu e foia.

Metotia 2: Faʻatūina Chrome e faʻaaoga ai se isi mea faʻapipiʻi ma faʻanatinatiina faʻanatinati ma vili

I nisi o tulaga, o le polokalama malupuipuia e iloa vaega ma le faʻaogaina o le masini komepiuta Chrome i le osofaʻiga, o le mafuaaga lea e tupu ai le faafitauli i le chrome_elf.dll. O le faaiuga i lenei mataupu o le.

  1. Faʻamau i luga le kopi o le faila faʻapipiʻi Chrome.

    Tikiake le Chrome Setup Setup

  2. Aveese le version o Chrome ua uma ona i ai i luga o le komepiuta, e sili ona faʻaaogaina tagata e le o ni vaega e pei o le Revo Uninstaller poʻo se faʻamatalaga auiliili mo le aveese atoa o Chrome.

    Faamolemole silasila: Ae vagana ai e te le o ulufale i le masini i lalo o lau teugatupe, o le ae leiloa uma au maka tusi, lisi lisi ma itulau faasaoina!

  3. Taofia masini anti-viruses ma le faletupe polokalama e faʻaaoga ai faatonuga i lalo.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Tetele Antivirus
    Faʻasalaina le pa puipui

  4. Faʻatūina Chrome mai se masini faʻapipiʻi muamua na sii mai - o le faagasologa e le o se mea e ese mai le tulaga faʻatulagaina o lenei masini.
  5. Chrome o le a amata, ma e tatau ona faʻaauau pea ona galue masani.

I le faapipiiina i luga, matou te maitau ai o masini virus e masani ona masalomia i lalo o chrome_elf.dll, o le mea lea i mataupu pe a aliali mai le mea sese, ae o le masini e faagaioia, siaki siama.