Matou te lafoina ata mai le Android i le komepiuta

O le aoina o kata o se tasi lea o gaoioiga e sili ona fiafia i ai le tele o tagata vaʻaia Steam. Kata o mea faʻapitoa e fesootaʻi ma se taʻaloga faapitoa o lenei tautua. E mafai ona e aoina kata mo ni mafuaaga. Masalo e te manaʻo e aoina se aofaʻiga atoa o kata o se taʻaloga faapitoa. E le gata i lea, e manaʻomia kata e fatu ai ata. E mafai foi ona e faatauina atu i luga o le faleoloa fefaatauaiga ma totogi ai. Faitau faʻatasi e saili pe faʻapefea ona e mauaina ni kata i totonu o le Steam.

E mafai ona e mauaina ni kata i le tele o auala, ma o nei metotia e ese le ese. I nisi o tulaga, e tatau ona faʻaalu lau lava tupe, ma i nisi o le a lava lea e na o le taalo i lau taaloga e sili ona e fiafia i ai. O le a la le mea e tatau ona e faia e maua ai kata i Steam?

Maua o kata i le taaloga

O se tasi o auala pito sili ona faigofie e maua ai kata i Steam o se faiga faʻavae faigofie. O le a lava mo oe e na o le taaalo, ma o le taimi lenei o le ae maua ai kata. O kata e maua mai ai o loʻo faʻaalia i totonu o le lisi, faʻapea foʻi ma luga o le itulau faʻailoga faʻamaonia.

Ina ia e alu i lenei itulau, e na ona e kiliki lava i lau nick i le pito i luga. A uma lena, e tatau ona e filifili le vaega talafeagai. Ia manatua o le ae maua na o kata e fesoʻotai ma le taaloga o loʻo e taʻalo. Ma e le mafai ona e mauaina uma kata mo taʻaloga taʻitasi, ae naʻo se numera patino o le a pauu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e 8 kata o se taʻaloga, ae e le mafai ona sili atu i le 4 kata o lenei taaloga e ala i le taʻalo. O vaega totoe e 4 e tatau ona e maua isi metotia.

Afai e te aoina kata uma o le taʻaloga, ona e fatuina lea o se atigipusa. A e fatuina se pine e te maua ai le poto masani, faʻapea foʻi ma se mea e fesoʻotai i le taaloga. I luga o le auala e fatu ai ata i le Steam ma pe faapefea ona faʻaleleia lou tulaga, e mafai ona e faitau i lenei tusiga. O le numera o kata e mafai ona pauu i se taʻaloga faapitoa o loʻo faʻaalia i luga o lenei itulau.

A oʻo atu le 0 numera o kata ile 0, e le mafai ona e toe mauaina na o le taʻalo i se taaloga. O lea, seʻi tatou fai mai na e aoina mai le 4 kata mai le 8, e faʻapefea ona e maua uma kata e fa?

Fefaasoaai ma se uo

E mafai ona e talosaga e tuʻuina atu ia oe kata totoe o le taaloga mai se uo. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia se fesuiaiga ma ia i Steam ma ofoina atu ia te oe lava oe lava kata poo ni aitema o meafaigaluega Steam. E mafai ona e iloa poʻo fea kata ma uo o loʻo ia te oe. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le laina o se atigipusa faapitoa. O se itulau e iai faʻamatalaga auiliili i luga o kili na aoina o le a tatalaina. E tatau ona e taʻalo i lalo i lenei itulau e iloa ai pepa o lau uo.

A maeʻa ona e mauaina uo e iai a latou kata, valaaulia i latou e fefaʻasoaai se mea. O se taunuuga o lenei fesuiaiga, e mafai ona e aoina se seti atoa o kata o lau taaloga e sili ona e fiafia i ai. Manatua pe a e faia se faʻataʻaloga o taaloga, o le a mou atu kata uma. E tatau ona e faʻamautuina. O le mea lea, afai o lau sini o le aoina o kata o se taʻaloga faapitoa, ona e le fatuina lea o se atigipusa pe a uma ona e aoina. E le mafai foi ona e fefaasoaai ma uo, ae na o le faatau mai o kata talafeagai i luga o le tulaga tau fefaatauaiga i Steam.

Faʻatauina o se kata i luga o le maketi a Steam

Faʻatau i luga o le maketi vaʻalele, e tatau ona e tatalaina. Ina ia faia lenei mea, alu i le itulau o le faʻatau fefaʻatauaʻiga, vaʻavaʻai po oa tuutuuga e ao ona fetaui e tatala. Faitau atili e uiga i lenei mea i lenei tusiga.

A maeʻa ona e avanoa e faʻasalalau i luga o faʻatauga, e mafai ona e faʻatau mai kata o loʻo misi. Ina ia mafai ona maua le pepa o loʻo manaʻomia i luga o le faʻatau o fefaʻatauaiga, faigofie lava ona e tusia lona igoa i totonu o le fale suʻesuʻe.

A maeʻa ona e maua le mea e te manaʻo ai, kiliki i le kī o le kiore. Alu i le itulau i luga o lenei mea ma kiliki le "faʻatau" button e faʻatau ai se kata.

Manatua e te manaʻomia tupe i luga o lau atotupe Steam e fai ai se faʻatauga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e toe faʻatumu i tupe mai se atotupe faaeletonika, pepa fai aitalafu poʻo se teutusi i se telefoni feʻaveaʻi. Faitau pe faapefea ona toe faʻatumu lau atotupe Steam i lenei tusiga. O loʻo talanoaina ai auala uma e toe faʻatumu ai le atotupe Steam. Afai o le ae faʻatau atu kata na maua, ona e faitauina lea o lenei tusiga. Na ia talanoa e uiga i le auala e mafai ai ona e faʻatau atu soʻo se mea i le maketi a Steam ma mea e tatau ona e faia.

E mafai foʻi ona e faia tupe i luga o kata. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatau se tau e le taugata mo 20 ruʻu. E fa kata o le a paʻu mai ai, lea e tau 10 ru. O le mea lea, o le ae maua ai se sili atu 20 ruuga. E le gata i lea, e mafai ona e laki pe a maua sau kata. O kata uamea e tele taimi e sili atu ona taugata nai lo masani, e pei ona latou faatagaina oe e fatu pine pine lea e aumai ai le poto masani ma, e tusa ai ma lea mea, faateleina le maualuga o le vaʻalele Steam.

Pe a fefaʻasoaʻi kata ma fefaʻatauaʻiga e tatau ona amanaʻia a latou tau. Faapea ua e manao e fesuiai kata ma lau uo. Aʻo leʻi tuʻuina ni kata mo le fesuiaiga poʻo le talia o kata mai se uo, ia tilotilo i lo latou taua ile fola o fefaatauaiga. Masalo o se tasi o lau kata e aoga tele nai kata o se uo, o le mea lea e le tatau ona fesuiai lenei kata mo se isi taugofie.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaogaina talanoaga (talanoaga) Steam, lea e ofoina mai ai e tagata eseese a latou kata mo le fesuiaiga. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona fai se fesuiaiga o kata, tusa lava pe leai sau uo i mea e te manaʻomia.

O lenei ua e iloa le auala e maua ai kata i totonu o Steam. Maua kata, aoina mai, faʻatau atu ma fiafia i le tele o auaunaga taʻaloga.