Avetaavale avetaavale mo le Logitech C270 kamepi

Aʻo leʻi amata faʻaaoga le webcam, e le gata e tatau ona e fesoʻotaʻi atu i le komepiuta, ae ia maua foi avetaavale talafeagai. O lenei faagasologa mo le Logitech C270 o loʻo faʻaalia i se tasi o ala avanoa e fa, o ia mea uma o loʻo i ai se eseesega algorithm o gaioiga. Sei o tatou tilotilo i itu uma i nisi auiliiliga.

Tikiake taʻavale mo le webcam Logitech C270

I le faʻapipiʻiina lava ia e leai se mea e faigata, aua o le Logitech ei ai lana lava atinaʻe masini. E sili atu ona taua le sailia o le saʻo saʻo o le avetaavale lata mai. E pei ona taʻua i luga, e fa ni filifiliga mo se nofo, o lea matou te fautuaina oe e muamua faamasani oe lava ia i latou uma, ona filifili lea o le sili ona talafeagai mo oe ma faʻaauau le faʻatinoga o faatonuga.

Metotia 1: Nofoaga Faʻatagata

Muamua, seʻio tatou tilotilo i auala sili ona lelei - faʻapipiʻi faila i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. I luga o lea mea, o tagata atiae e masani lava ona latou lafoina ni suiga faafouina, faapea foi ma le lagolagoina o masini eletise. E le gata i lea, o faʻamaumauga uma lava e saogalemu atoatoa, latou te le o aʻafia ai i faʻamaʻi. Pau lava le galuega mo le tagata faʻaaoga o le sailia lea o le avetaavale, ma o loʻo faia e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Logitech

  1. Tatala le itulau autu o le saite ma alu i le vaega "Lagolago".
  2. Alu i lalo e saili oloa. "Upega tafaʻilagi ma telefoni feaveaʻi".
  3. Kiliki i luga le kene i le tulaga o se isi faʻailoga lata ane i le tusiga "Webcams"e faʻalautele ai le lisi ma mea uma e maua.
  4. I le lisi o loʻo faʻaalia, saili lau ata ma kiliki i le polū lanumoana ma le faʻamatalaga "Auiliiliga".
  5. O iinei e te fiafia ai i se vaega. "Manatu". Alu atu ia te ia.
  6. Aua neʻi galo e fesili i le polokalama faʻaogaina aʻo leʻi amataina le downloadga ina ia leai ni faafitauli fesoʻotai.
  7. O le laasaga mulimuli aʻo lei sauina o le a kiliki i le ki. "Download".
  8. Tatala le faʻapipiʻi ma filifili se gagana. A maeʻa lena, e mafai ona e alu i le laasaga e sosoo ai.
  9. Siaki mea e te manaʻo e siaki ma filifili se nofoaga talafeagai e teu ai faila uma.
  10. I le taimi o le faʻatulagaga, aua nei toe toe faʻaaogaina le komepiuta pe tape le faila.

E manaʻomia le faʻalauiloaina o le polokalame seti ma mulimuli i faatonuga o le a faʻaalia i luga o le mata i le faagasologa atoa. E leai se mea faigata i totonu ia i latou, ia na ona faitau ma le faʻaeteete mea ua tusia i le faamalama e tatala.

Metotia 2: Faʻatonu e faʻapipiʻi avetaavale

O loʻo i ai le tele o polokalame o la latou galuega autu o le faʻataʻitaʻiina o vaega ma mea faʻaoga mea e fesoʻotaʻi ma se komepiuta, ma ia suʻesuʻe mo avetaʻavale e fesoʻotaʻi. O lea filifiliga o le a matua faafaigofieina ai le faagasologa o le saunia o masini, aemaise lava mo tagata e leai ni tomai. O lenei masini komepiuta e galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi, ae o sui taʻitasi ua i ai uiga taua. Feiloai i latou i la tatou isi tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E le gata i lea, e lua mea e maua i la matou 'upega tafaʻilagi e fesoasoani ia te oe e faʻafetaui le faʻatulagaina o avetaʻavale e ala i polokalama faʻapitoa. Latou te faʻamatalaina auiliili le faʻatinoina o lenei mea e ala i le AvetaavalePack Solution ma le DriverMax. E mafai ona e mauaina nei tusiga i le sootaga lenei i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Mauaina ma le faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 3: ID Webcam

Webcam Logitech C270 ei ai lana lava tulafono tulaga ese lea e faʻaaoga ao galue ai ma le polokalama faʻaoga. O punaoa faʻainitaneti faʻapitoa e mafai ai ona e siiina faila talafeagai i masini, ma iloa lona faʻamatalaga. O le faʻaaogaina o lenei metotia, o le mautinoa e mafai ona e mauaina se masini komepiuta talafeagai ma e le mafai ona e alu sese. O le ID o le masini o loʻo taua i luga:

USB VID_046D & PID_0825 & MI_00

Matou te fautua atu ia e faamasani ia oe lava i le auiliiliga auiliili i lenei mataupu i le isi a tatou tusitusiga. I totonu o lea mea, o le ae iloa ai pe faʻapefea ona fuafua le mea e iloa ai ma o le a le mea e sili ona lelei ma pito sili ona lauiloa i luga o nofoaga o le avetaavale.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻatulagaina o OS OS

E pei ona e iloa, o loʻo faʻapipiʻiina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le komepiuta i lona lava aoga e suʻe ai avetaavale i luga o se masini e teu ai faamatalaga poʻo luga ole Initaneti. O le faʻaaogaina o lenei metotia e mafai ona mafaufauina le leai o se manaʻoga e suʻe mea uma ma le lima i luga o 'upega tafaʻilagi poʻo faʻaoga faʻapitoa faʻapitoa. E tatau ona e alu "Pule Sili", saili le upega tafailagi fesoʻotaʻi iina ma amata le faagasologa o le faʻafouina o polokalama.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O le webite a le Logitech C270 o le a le aoga lelei e aunoa ma se avetaʻavale, o lona uiga o le faagasologa o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga e faʻatagaina. E tasi le mea e filifili i le metotia o le a sili ona talafeagai. Matou te faʻamoemoe na matou fesoasoani ia te oe e sue ma sii mai le masini komepiuta i le masini e fesiligia ma o mea uma lava e aunoa ma ni faigata.