Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le Xerox Workcenter 3220

Ua tumu le lalolagi i aso nei i polokalama e fai ai faila e faʻapipiʻi ai na o ia e sili atu nai lo mea e mafai ona uuina se DVD se tasi. Ae o le a le mea e fai i lenei tulaga? Faʻafefea ona tuʻuina atu polokalama faʻapipiʻi, musika po o isi faila e ono tele se avanoa? O le fofo - o le ZipGenius lenei.

ZipGenius o se polokalama e leai se totogi mo le galue ai ma faila faʻapipiʻiina, e taʻua foi o faamaumauga. E mafai ona fatuina i latou, tatala i latou, aveese faila mai ia i latou ma sili atu. O le polokalama e le o iai se faʻalelei matagofie, ae o loʻo i ai galuega uma e manaʻomia.

Fausia faamaumauga

ZipGenius e mafai ona fatuina ni talafaamaumau lea e mafai ona e tuʻuina mulimuli ane faila. O le ituaiga o faila o le a fuafua pe o le a le tele o le faʻaitiitia o lona voluma. E lagolagoina e le polokalame le tele o faʻalauiloa lauiloa, ae ui i lea, fatuina archives i le faatulagaga * .rar na te le iloa pe faʻafefea, ae na te faʻatautaia ma la latou sailiga.

Tatalaina faila faila

I le faaopoopo atu i le fatuina o ni fale fou fou, o loʻo aʻafia ai e ZipGenius le mauaina o na mea. I le teuina o faamaumauga, e mafai ona e matamata i faila, faaopoopo i ai se mea pe tape foi.

Faʻasusu

E mafai ona e faʻaaogaina ia foligā faʻapipiʻi na fatuina i lenei polokalama, ma le isi.

Lotoina mo le susunuina

E mafai ona faamaumauina faila i le upega tafaʻi saʻo i le disk. O lenei mea o le a vave televave ai lenei faagasologa, ona o le numera o faatinoga ua faia mo lenei mea ua faaititia.

Meli

O le isi vaega aoga o le polokalama o le lafo saʻo atu mai le i-meli mai le i-meli, lea o le a faasaoina ai foi sina taimi. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻamaoti i totonu o le faatulagaga le polokalama faʻatautaia mo lenei faʻamoemoe.

Faʻasalaga

O le polokalama e fa auala e faʻapipiʻi ai faʻamaumauga, o ia mea uma e ese mai i le taimi muamua i ona foliga ma le maualuga o le puipuiga.

Fausia se ata faʻasolo

Faʻafetai i lenei uiga, e mafai ona e fatuina se ata faasolo o ata po o ata ma fiafia iai i se polokalama faapitoa.

Faletusi o meatotino

ZipGenius e mafai ai e oe ona matamata i meatotino o se atigipusa ua gaosia pe tatalaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vaʻaia le pasene o le faʻamalosi, lona maualuga ma le laʻititi, faʻapea foʻi ma isi faʻamatalaga aoga.

SFX archive

O loʻo i ai i le polokalame le mafai ona fatuina faʻamaumauga a le tagata lava ia lea e mafai ona aoga i tulaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te toe faʻaaogaina le faʻaogaina o le polokalama, o le ae le toe i ai se fale teu i tua pe a uma. Ma i totonu o le SFX-archive, e mafai ona e faʻaopoopoina polokalama atonu e te manaʻomia pe a uma ona toe faʻaleleia.

Faʻamatalaga faʻamaumauga

O lenei tulaga o le a fesoasoani e siaki le pusa faila mo mea sese. E mafai ona e siakiina e avea o se faʻamaumauga na faia i lenei polokalama, ma i soʻo se isi.

Suʻe siaki

I totonu o le fale teu oloa, o le siama e le o se taufaamataʻu faapitoa, ae e aoga le aveesea, aua o le a vave ona oo atu ai i ni taunuuga matautia. Ae peitaʻi, faʻafetai i le fausiaina i ZipGenius, e mafai ona e puipuia oe lava mai le mauaina o se faila siaki i luga o lau kiona.

Mo lenei siaki, e manaʻomia lou i ai o se anti-virus faʻapipiʻi ma faʻamaonia le auala i totonu o le faatulagaga.

Faʻamaumauga suʻesuʻe

E mafai e le polokalama ona suʻe uma pepa faila na teuina i luga o lau disk. E tatau ona e faʻamaonia le faʻatulagaina o le faila ma lona nofoaga talafeagai e faʻatapulaʻa ai le vaega o suʻega.

Faamanuiaga

  • Multifunctional;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Uiga talafeagai;
  • Faʻasologa o auala faʻailoa.

Faʻafitauli

  • O se mea e le lelei le fesoʻotaʻiga;
  • Le umi ona leai ni faʻamatalaga;
  • E leai se gagana Rusia.

ZipGenius o le tasi lea o le pito sili ona iloga le teuina. Ole numera o meafaigāluega e foliga mai e itiiti se aoga mo nisi tagata faʻaoga, ma o lona mamafa mo polokalama faʻapitoa o lenei ituaiga e laʻititi maualuga nai lo le masani. O le mea lea, o lenei polokalame o se meafaigaluega sili ona lelei mo le galulue faʻatasi ma faʻamaumauga mo le au faʻapolofesa nai lo le amataga.

Sii ZipGenius mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Winrar J7z Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll IZArc

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ZipGenius o se faʻamaumauga e leai se totogi ma le tele o foliga, o faʻasinomaga masani, ma le tele o auala e faʻapipiʻi ai faʻamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Archivers for Windows
Faʻapupula: O le ZipGenius Team
Tau: Faʻatau
Toa: 27 MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.3.2