Faʻafefea ona faʻapipiʻi ata i Avidemux


Mozilla Firefox browser o se tasi o 'upega tafaʻilagi sili ona lauiloa, lea e faʻaalia i le maualuga televave ma le faʻamausaliina. Ae ui i lea, o le faia o ni laasaga faigofie, e mafai ona e faʻamalosia Firefox, ma faʻavaveina le galue i le masini.

O le asō o le a tatou iloiloina ni nai fautuaga faigofie o le a sili ona lelei ai le Mozilla Firefox browser, ma faateleina ai lona saoasaoa.

Faʻafefea ona sili ona lelei Mozilla Firefox?

Motugaafa 1: Faʻasaʻo le Puipuiga

E tele tagata faʻaoga faʻaaoga Mozilla Firefox faʻaopoopoga e faʻatagaina oe e aveese faʻasalalauga uma i totonu o le masini.

O le faʻafitauli o le faʻaopoopoga o faʻamatalaga e aveese faʻamatalaga, o lona uiga. o le masini e sili atu i ai, ae o le a le mafai e le tagata faʻaaogaina ona iloa.

E ese le eseesega o le polokalame a le Adguard: e aveese ai faasalalauga e oo lava i le taimi o le lokaina o le itulau numera, lea e mafai ona faaitiitia le tele o le itulau, o lona uiga o le faateleina o le saoasaoa o itulau o uta.

Tikiake le puipui

Motugaafa 2: Fufulu lau paʻu, kuki ma le talafaasolopito i taimi uma.

Faufautua fautuaga, ae e tele le aufaagaloina e galo e pipii i ai.

O faʻamatalaga e pei o kuki kuki ma le talafaasolosolo i le taimi ua faatuputeleina i totonu o le masini, e le gata ina taitai atu ai i le faaitiitia o le faatinoga o le sailiga, ae o le foliga vaaia o "taofi".

E le gata i lea, o le aoga o kuki e fesiligia ona o le mea moni e ala mai ia i latou e mafai ona maua e faʻamaʻi faʻamatalaga le faʻamaonia o tagata faʻaoga.

Ina ia faʻamaonia lenei faʻamatalaga, kiliki i le Firefox menu menu ma filifili le vaega "Tusi o talaaga".

O le a faʻaalia se lisi faʻaopoopo i le itu e tasi o le faamalama, lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki "Aveese talafaasolopito".

I le pito i luga, filifili "Aveese uma". Togi ia filifiliga o le a faʻamuta, ona kiliki lea o le button. "Aveese Nei".

Faʻasologa 3: faʻaopoopo add-ons, plugins ma autu

Faʻaopoopoga ma autu e faʻapipiʻiina i le masini e mafai ona faʻaleagaina le saoasaoa o Mozilla Firefox.

I le avea ai o se tulafono, e tasi pe lua galuega faʻaopoopo e lava mo tagata faʻaoga, ae o le mea moni o le tele o faʻaopoopoga e mafai ona faʻapipiʻiina i le masini.

Kiliki i le Firefox menu menu ma tatala le vaega "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faʻaopoopoga"ona faʻateʻa ai lea o le galuega o le numera maualuga o faʻaopoopoga.

Alu i le tab "Foliga Vaaia". Afai e te faʻaaogaina filosofi lona tolu, toe faʻafoʻi le tulaga masani, lea e faʻaitiitia ai le tele o punaoa.

Alu i le tab "Pupuʻu" ma faʻateʻa le galuega a nisi masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua fautuaina e faʻamalosi Shockwave Flash ma Java, talu mai oi latou nei e sili atu ona vaivai le plug-ins, lea e ono faʻaleagaina ai foi le faatinoga a Mozilla Firefox.

Fautuaga 4: Suiga le Fale o le igoa

Faamolemole ia matau o lenei metotia atonu e le aoga i lomiga fou o Windows.

O lenei metotia o le a faʻateleina le faʻalauiloaina o Mozilla Firefox.

Le amata, tapuni Firefox. Ona tatala lea o le laulau ma kiliki-i luga o le shortcut Firefox. I le lisi autu o loʻo faʻaalia, alu i "Meatotino".

Tatala le lisi "Pipiʻi". I totonu o le fanua "Sini" o le tuatusi o le polokalama o loʻo tafe. E tatau ona e faaopoopo atu mea nei i lenei tuatusi:

/ Muamua: 1

O le mea lea, o le tuatusi fou o le a faapenei:

Faasaoina suiga, tapuni lenei faamalama ma faʻalauiloa Firefox. O le taimi muamua e ono umi le faʻalauiloa, aua o le faila muamua Muamua o le a faia i le lisi o le polokalama, ae mulimuli ane Firefox o le a vave televave.

Tippu 5: galue i natia natia

I le Mozilla Firefox browser, e iai mea e taʻua o ni natia natia e mafai ai ona e faʻalelei lelei Firefox, ae e natia mai mata o tagata faʻaoga, aua o latou sese le setiina o parakalafa e mafai ona faaleaogaina ai le masini atoa.

Ina ia mafai ona e alu atu i nofoaga natia, alu i le tuatusi o le upega tafailagi i le sootaga lea:

e uiga i: config

O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama lapataiga lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki. "Ou te folafola atu o le a ou faaeteete".

O le a ave oe i nofoaga natia o Firefox. Ina ia faafaigofie le sailia o mea e tatau ai, ia tafaʻi le autu autu Ctrl + Fe faʻaali le 'au suʻesuʻe. I le faaaogaina o lenei laina, saili le parakalafa lenei i totonu o le faatulagaga:

network.http.pipelining

I le le mafai, ua seti lenei parameter i "Sese". Le suia o le taua i "Moni"faalua faalua i luga o le parakalafa.

I le auala lava e tasi, saili le parakalafa nei ma suia lona taua mai le "Sese" i le "Faamaoni":

network.http.proxy.pipelining

Ma mulimuli ane, sue le parakalafa lona tolu:

network.http.pipelining.maxrequests

Faʻasalaga faalua i luga o le kulimi o le kio, o le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau e manaʻomia ai le seti o le tau "100"ona faʻasaoina suiga.

I soo se avanoa o laina, kiliki-saʻo ma alu i "Fausia" - "Integer".

Tuʻu le igoa fou i le igoa fou:

nglayout.initialpaint.delay

O le mulimuli mai ia te oe vave lava e manaʻomia le faʻamaonia o le tau. Tuu le numera 0ona faʻasaoina lea o faatulagaga.

O lenei e mafai ona e tapunia le faamalama e taofiofia ai tulaga natia mo Firefox.

I le faʻaogaina o nei fautuaga, e mafai ona e ausia le saoasaoa sili ona maualuga o le masini Mozilla Firefox.