Faʻafefea ona maua aia tatau i le Windows 7

O le polokalama o le Windows 7 o loʻo tuʻuina mai ai se seti tele o faatulagaga e faʻamaonia ai le vāega o galuega ma faʻafaigofie ona galulue faʻatasi. Ae ui i lea, e le o tagata uma e faaaogaina o latou aia tatau e faasaʻo ai. Ina ia mautinoa le saogalemu o le galue i se komepiuta i le Windows OS, o loʻo i ai se eseesega manino i le va o faʻamaumauga. I le lē mafai, e tuʻuina atu e fatuina tala faʻatautaia masani, ae pe a fai e manaʻomia e le komepiuta se isi pule?

E tatau ona faia lenei mea pe afai e te mautinoa e mafai ona tuʻuina atu i le isi tagata le puleaina o punaoa faʻainitaneti ma o le a ia le "solia" se mea. Mo mafuaaga saogalemu, e fautuaina e faia ni suiga pe a maeʻa ni gaioiga talafeagai e toe foʻi mai ai, ae na o le toʻatasi le tagata e maua ai aia tatau i le masini.

Faʻafefea ona faia soʻo se faʻaaogaina se pule

O se tala o loʻo faia i le amataga lava pe a faʻapipiʻi le masini faʻaogaina o loʻo i ai nei aia tatau, e le mafai ona faʻaitiitia le latou mea e faamuamua. O lenei faʻamatalaga o le a faʻaauau pea ona pulea tulaga maualuga o avanoa mo isi tagata faaaoga. E tusa ai ma mea ua taua i luga, tatou te faaiuina e faapea ina ia mafai ona toe gaosia ia faatonuga o loʻo i lalo, o le tulaga o loʻo faʻaaogaina nei e tatau ona faʻatagaina suiga, o lona uiga, ia i ai aia tatau. O le gaioiga o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai foliga o loʻo faʻaogaina ai le polokalama faʻaoga, e le manaʻomia le faʻaogaina o le polokalama tʻatolu.

  1. I le pito i lalo o le tulimanu, e tatau ona e kiliki i le ki. "Amata" tauagavale kiliki i le tasi. I le pito i lalo o le faamalama e tatala, o loo i ai se manoa sailiili, e tatau ona e ulu i le fuaitau "Faia o Suiga i Faʻamatalaga" (e mafai ona kopi ma faapipii). I luga aʻe na o le filifiliga o le a aliali mai, e tatau ona e kiliki i le tasi.
  2. A uma ona filifili le lisi o mea e filifilia mo le lisi "Amata" o le a tatalaina le faamalama fou, lea o le a faʻaalia ai tagata uma o loʻo i ai nei i lenei faiga faʻaoga. Muamua o le pule a le PC, o lona ituaiga e le mafai ona toe tofia, ae mafai ona faia lenei mea i isi tagata uma. Suʻe le tasi e te manaʻo e sui ma kiliki i le tasi.
  3. A uma ona filifilia se tagata faʻaaoga, o le lisi mo le faʻataʻitaʻiaina o lenei tala o le a tatalaina. Matou te fiafia i se mea patino "Suiga Momo Tusi Tausi". Saili i le pito i lalo o le lisi ma kiliki i le tasi.
  4. A uma le kiliki, o le a tatala le atinaʻe, e mafai ai ona e suia le ituaiga o faʻamatalaga a le tagata e faaaoga ai le Windows 7. O le suiga e faigofie lava, e naʻo le lua mea o iai - "Avanoa masani" (e le mafai ona faʻaaogaina tagata faʻapitoa) ma "Pule". A tatalaina le faamalama, o le ki o le a i ai i le parakalafa fou, o lea o le a na o le tatau lava ona faʻamaonia le filifiliga.
  5. I le taimi nei, o le faʻamatalaga faʻamaonia o loʻo i ai aia tutusa avanoa e avea ma pule masani. Afai e te suia punaoa o le Windows 7 i isi tagata faʻaoga, tuʻuina atu e te mulimuli i faatonuga o loʻo i luga, e te le manaʻomia ona e ulufale atu i le faʻaupuga o le masini komepiuta.

    Ina ia aloese mai le faʻalavelaveina o le faʻaaogaina o le polokalama i le tulaga o polokalama leaga i luga o le komepiuta, ua fautuaina e puipuia faʻamatalaga taufaʻatusi faʻamaumauga faʻamalosi ma filifili ma le faaeteete tagata faʻaoga o loʻo i ai avanoa maualuga. Afai e manaʻomia le tuʻuina atu o le avanoa mo se taimi e tasi, e fautuaina e toe faʻafoʻi le ituaiga o tala i tua o le galuega.