Faʻafefea ona tatala le lau i le mata o le komepiuta komepiuta

Le aso lelei.

O lenei tusiga na foliga mai ona o se tasi aso malolo, lea e tatau ona faatagaina ai le toatele o tagata e taaalo i luga o laʻu komepiuta (e leitioa a latou fai mai O se PC o se komepiuta patino ... ). Ou te le iloa po o le a le mea na latou fetaomi mai ai iina, ae i le 15-20 minute na logoina ai aʻu o le ata i luga o le mata o le mata na liliu i lalo. Sa ou faasao (ma i le taimi lava e tasi e teu ai ni manatu mo lenei tusiga).

I le auala, ou te manatu e mafai ona tupu lenei mea i lalo o isi tulaga - mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e se pusi ona lolomi faʻafuaseʻi ia ki; tamaiti o loʻo i ai i luga o le komepiuta ma le maoaʻe i luga o le komepiuta; pe a aafia se komepiuta i se siama poʻo se polokalama ua le manuia.

Ma o lea, ia tatou amata i le faasologa ...

1. Faʻamatalaga

Ina ia vave suia le ata i luga o komepiuta ma komepiuta, o loo i ai ni "mea vave" (o se tuufaatasiga o paipa o loo i ai le ata i luga o le mata i totonu ole lua sekone).

FMT + ALT + luga arrow - suia le ata i luga o le mata mata i le tulaga masani. I le auala, o nei faʻasolosolo vave o faʻasalalauga e mafai ona le atoatoa i totonu o le avetaʻavale i luga o lau komepiuta (pe, atonu e te leʻi tuʻuina atu.) E uiga i lenei mea mulimuli i le tusiga ...).

O le ata i luga o le komepiuta komepiuta na liua faafetai i ala pupuu.

2. Faʻatonu ia avetaavale

Ina ia ulufale atu i le avetaavale, ia gauai atu i le galuega a le Windows: i le tulimanu pito i lalo, i tafatafa o le uati, e tatau ona i ai se ata o le polokalama faapipiʻi mo lau kata vitio (sili ona lauiloa: Intel HD, AMD Radeon, NVidia). O le icon e tatau ona i ai i le 99.9% o mataupu (pe afai e leai, e mafai ona e faʻaaogaina avetaavale masani o loʻo faʻapipiʻiina e le Windows 7/8 lava le faiga o le polokalama (o le auto-setup). E le gata i lea, o le komiti o le pulea o pepa vitio e mafai ona avea ma le Faʻamataʻuga o le lisi

Afai e leai se faʻamaonia, ou te fautuaina le faʻafouina o avetaavale mai le 'upega tafailagi o le gaosiga, poʻo le faʻaaogaina se tasi o polokalama mai lenei tusiga:

Nvidia

Tatala le panel control panel o le NVIDIA e ala i le faʻasologa o le api (i tafatafa o le uati).

Nvidia ulufale mai i le taʻavale taʻavale card card.

Ma le isi, alu i le vaega o le "Faʻaali", ona tatala lea o le "Lisi Faʻaali" faʻaali (o le koluma ma vaega o loʻo i le itu tauagavale). Ona faigofie lava lea ona e filifilia le faʻaaliga faʻalelei: laufanua, ata, laufanua, gaugau ata. A maeʻa lena mea, faʻafesoʻotaʻi le faʻaoga faʻaoga ma o le ata o le a liliu (i le ala, ona e manaʻomia lea e toe faʻamautuina suiga i totonu o le 15 sekone - pe afai e te le faʻamaonia, o le a toe foʻi atu i le mea na muamua atu. ina ua uma ona ulufale i totonu).

AMD Radeon

I AMD Radeon, o le suiga o le ata e faigofie foi: e tatau ona e tatalaina le vaega o le kata vitio, ona alu lea i le vaega o le "Display Manager", ona filifili lea o le filifiliga o le rotation: mo se faataitaiga, "Standards 0 gr.".

I le auala, o nisi o igoa o le setup sections ma o latou nofoaga e ono eseese lava: e faalagolago i le faʻamaumauga o avetaavale e te faʻapipiʻiina!

Intel HD

Faʻateleina le mauaina o le lauiloa o le kata vitio. Ou te matua faaaogaina lava (Intel HD 4400) ma ou te matua faamalieina: e le vevela, e maua ai se ata lelei, vave (a le o lea, o taaloga tuai seia oo i le 2012-2013 galue lelei i luga), ma i le avetaavale o lenei kata vitio, , e aofia ai ni auala vave e sui ai le ata i le komepiuta komepiuta (Ctrl + Alt arrow)!

Ina ia alu i le faatulagaga o le INTEL HD, e mafai foi ona e faʻaaoga le faʻamalo i totonu o le fata (silasila i lalo o le faʻamalamalama).

Intel HD - fesuiaiga i faatulagaga o uiga faʻataʻitaʻi.

O le a sosoo ai le tatalaina o le faʻafoega o le HD - Intel graphics: i totonu o le "Faʻaali" saʻo ma e mafai ona sui le lau i le matapiuta.

3. Faʻapefea ona tatala le lau pe'ā le liliu le laulu ...

Atonu o lea ...

1) Muamua, masalo o avetaavale e "faʻaseʻesea" pe faʻapipiʻiina le "beta" (ma le le sili ona manuia) avetaavale. Ou te fautuaina le siiina mai o se eseesega o avetaavale mai le uepisaite a le gaosi oloa ma faapipiiina mo le faamaoniga. I soo se tulaga, pe a suia le tulaga i avetaavale - o le ata i luga o le matapiuta e tatau ona suia (o nisi taimi e le tupu lenei mea ona o "pupuni" o avetaavale poʻo le iai o faʻamaʻi ...).

- tusiga e uiga i le faʻafouina ma le suʻesuʻeina o avetaavale.

2) Lona lua, ou te fautuaina le siakiina o le pule o galuega: o iai ni masalosalo masalosalo (sili atu e uiga ia i latou iinei: O nisi o auala e le masani ai e mafai ona tapunia e ala i le matamata i le tali o le ata i le mata.

I le auala, o le tele o le au faipisinisi e fiafia e fai ni polokalama laiti "teasers": e mafai ona suia le ata i luga o le mata, matala tatala, fuʻa, ma isi.

Ctrl + Shift + Esc - tatala le pule o galuega ile Windows 7, 8.

I le auala, e mafai foi ona e taumafai e taʻavale le komepiuta i se tulaga saogalemu (Ioe, o le ata i luga o le matafaga o le ai ai ma "masaniga masani" ...

3) Ma le mulimuli ...

Aua e te faʻavalevalea e faia se suʻesuʻega komepiuta komepiuta mo siama. E ono mafai ona afaina lau PC i se ituaiga o faasalalauga faatosina, lea, a o taumafai e faʻapipiʻi faʻasalalauga, le suia ma le le manuia le iugafono poʻo le tuʻituʻi lalo o faatulagaga o le kata vitio.

Faʻamatalaga lauiloa e puipui ai lau PC:

PS

I le auala, i nisi tulaga e faigofie lava le liliu o le mata: mo se faataitaiga, oe e tilotilo i ata, ma o nisi o na mea ua faia saʻo - e te taomi ia ki o alalaupapa ma vaai atili ...

Mananaia sili!