Matou te tufaina le Wi-Fi mai se komepiuta

O tekinolosi Wi-Fi e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le mamao mamao i le va o masini masini faʻafetai faafetai i laina leitio. E oʻo lava i lau komepiuta e mafai ona liua i se mea e faʻaogaina ai le faʻaogaina e faʻaaoga ai ni manipasi faigofie. E le gata i lea, o Windows na fausia ni meafaigaluega mo lenei galuega. O le mea moni, a uma ona e faʻaaogaina metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo, e mafai ona e liliu lau komepiuta i se uila Wi-Fi. O se vaega aoga tele, aemaise lava pe a manaʻomia le Initaneti i ni masini se tasi i le taimi e tasi.

Faʻafefea ona tufatufaina le Wi-Fi i luga o se komepiuta

I le tusitusiga o loʻo i ai nei, o auala e tufatufaina ai Wi-Fi i isi masini mai se komepiuta e faʻaaogaina metotia faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o polokalama faʻapipiʻi o le a talanoaina.

Vaʻai foi: O le a le mea e fai pe a le mafai e le telefoni tele ona fesoʻotaʻi i le Wi-Fi

Metotia 1: "Faletusi Tutotonu"

O le Windows 8 ua maua ai le malosi e tufatufa ai le Wi-Fi, lea e faʻatino e ala i se faʻataʻitaʻiga "Nofoaga Faʻatonu o Fesoʻotaiga"e le manaomia le downloadina o talosaga a isi vaega.

  1. Faʻasatau sao i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma alu i "Faletusi Tutotonu".
  2. Filifili se vaega i le agavale "Suiga o mea fetuunai".
  3. Faʻasani saʻo i luga o le fesoʻotaʻiga nei. I le lisi o loʻo i ai, kiliki "Meatotino".
  4. Kiliki le lisi "Avanoa" ma faʻagaoioi le pusa faʻasolo i luma o le faatagaga e faʻaoga ai lau fesoʻotaiga e ala i isi tagata faʻapitoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona tufatufa atu le Wi-Fi mai se komepiuta i le Windows 8

Metotia 2: Malamalama Autu

I totonu o le Windows tenth version, ua faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga o le tufatufaina o Wai-Fay fou mai se komepiuta e taʻua Mobile Hot Spot. O lenei metotia e le manaomia ai le sii mai o talosaga faaopoopo ma le seti uumi.

  1. Saili "Filifiliga" i le lisi "Amata".
  2. Kiliki i le vaega "Network ma le Initaneti".
  3. I le lisi i le itu agavale, alu i le lisi Mobile Hot Spot. Atonu o lenei vaega o le a le avanoa ia te oe, ona faʻaaoga lea o se isi metotia.
  4. Ulufale mai le igoa ma le upu tusi mo lou avanoa e ala i le uu "Suiga". Ia mautinoa ua filifilia "Faʻasalalauga Lelei", ma faʻanofo le pito i luga i le tulaga malosi.

Faitau atili: Matou te tufaina Wi-Fi mai se komepiuta i le Windows 10

Metotia 3: MyPublicWiFi

O lenei talosaga e matua saoloto ma atoatoa lelei ona faia i le galuega, e ese mai ia te oe e mafai ai ona e pulea tagata uma o au fesoʻotaiga. O se tasi o lalo ifo o le leai lea o le gagana Rusia.

  1. Faʻasolo le polokalama MyPublicWiFi o se pule.
  2. I le faamalama e aliali mai, ia faʻatumu le 2 o loʻo manaʻomia. I le kalafi "Igoa o le Network (SSID)" ulufale i le igoa o le avanoa i totonu "Ki o fesootaiga" - faʻamatalaga faʻamaonia, lea e tatau ona aofia ai le itiiti ifo ma le 8 faʻamaumauga.
  3. Lalo o se fomu mo le filifilia o le ituaiga o fesoʻotaʻiga. Ia mautinoa o loʻo aoga "Fesootaiga Faʻasalalauga Lelei".
  4. I lenei laasaga, ua maeʻa le faʻasologa. E ala i le kilikiina o se ki "Seti ma Amata le Fuʻa" Tuʻuina atu Wi-Fi i isi masini.

    Fuaiupu "Tagata faʻatau" e mafai ai e oe ona pulea le fesoʻotaʻiga o masini e tolu, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga auiliiliga e uiga ia i latou.

    Afai o le tufatufaina o le Wi-Fi o le a le toe aoga, faʻaaoga le ki "Taofi le Ufiufi" i le vaega autu "Faatulagaina".

Faitau atili: Polokalame mo le tufatufaina o le Wi-Fi mai se komepiuta

Faaiuga

O lea na e aʻoaʻo ai e uiga i metotia masani o le tufatufa atu o le Wi-Fi mai se komepiuta, lea e iloga i le faigofie o le faatinoga. Faʻafetai i lenei mea, e oʻo lava i tagata sili ona le malamalama i ai o le a mafai ona faʻaaogaina.