Starus Photo Recovery 4.6


Soʻo se tagata e iai se komepiuta o loʻo i ai ni ata na teuina i luga o le eletise, kilivaina, kalama, poʻo isi faʻamaumauga teu. O le mea e leaga ai, o lenei auala e teu ai e le mafai ona taʻua o se mea e faʻalagolago, ona o se taunuuga o le gaioiga o mea eseese, o faʻamaumauga mai lenei vaʻavale e mafai ona mou atu. Ae ui i lea, e mafai ona e toe faafoiina ata pueina pe afai e vave ona e faʻaaogaina le Starus Photo Recovery.

O le polokalame o se mea faʻaogaina lea e mafai ona e faia ai le toe faʻaleleia o ata ua tape. E taua tele mo le mea moni o le galuega atoa o loʻo vaevaeina i ni laasaga manino, ona o le a leai se faʻafitauli i le tagata e faʻaaogaina.

Galulue ma soʻo se ituaiga o masini

A e galue i le Starus Photo Toe Faʻaleleia, o le a leai sau faʻafitauli ona o le mea e le lagolagoina e nisi masini (masini komepiuta, kamela, kata o memory, puʻe vevela poʻo CD / DVD). Na o le faʻafesoʻotaʻi le masini i le komipiuta, ona filifili ai lea i le "Explorer" i le taimi muamua o le galulue faatasi ma le polokalama.

Filifili se ata matamata

O le polokalama Starus Photo Toe Faʻafouina e maua ai ni faʻailoga se lua: e vave ma tumu. O le ituaiga muamua e fetaui pe a fai e aveeseina ata talu ai nei. Afai ua uma ona faatulaga le aufaasālalau pe umi se taimi ua mavae talu mai le faʻamamaina, e tatau ona tuʻuina atu i se suʻesuʻega atoa, lea e toe faʻafoisia uma ai le faila faila.

Faʻamaumauga suʻesuʻe

Ina ia faapuupuu le taimi faatalitali mo le siakiina o le taavale, ia faamanino le taiala e faafaigofie ai le sailiga mo le Starus Photo Recovery: afai e te sailia faila o se tele, o le a mafai ona e faamaotiina, a itiiti mai. Afai e te iloa pe a faʻaumatia ata na faʻapipiʻi i le masini, faʻaalia le aso lata mai.

Uluai sailiga Suʻega

O le polokalame e le gata ina faʻafouina ata, ae faʻapea foʻi ma laupepa sa i ai, toe faʻafouina atoa le fausaga. O faʻamaumauga uma o le a faʻaalia i le itu tauagavale o le faamalama, ma i le taumatau - o ata na tapeina ia i latou, ia sa i ai i totonu.

Filifiliga filifilia

I le le mafai, o le Starus Photo Recovery ua ofoina atu e faʻapolopolo ai ata uma na maua. Afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻisia uma ata, ae na o ni mea patino, aveese faʻamaufaʻailoga mai ata faaopoopo ma alu i le faʻatauga i fafo e ala i le kiliki o le ki "Lisi".

Filifili se filifiliga toe faʻaleleia

E le pei o isi polokalama toe faʻaleleia, o le Starus Photo Toe Faʻafouina e mafai ai ona e faʻasaoina ata toe faʻaleleia e le gata i lau pulou, ae susunuina foi i se CD / DVD, e pei foi o ata auina ese atu o se ata ISO mo le tusiaina mulimuli ane i se siaki laser.

Laveina o faʻamatalaga faʻamatalaga

O faʻamatalaga uma e uiga i le suʻega e mafai ona faʻatau atu o se faila DAI i se komepiuta. Mulimuli ane, pe a manaʻomia, e mafai ona tatalaina lenei faila i le polokalama Starus Photo Recovery.

Mama

  • Faʻamatalaga faʻavalea ma le atamai i le lagolago mo le gagana Rusia;
  • Faʻatulagaina o taʻiala suʻesuʻe;
  • O le polokalama e fetaui ma lomiga uma a Windows (talu mai le 95).

Faʻafitauli

  • O le saolotoga o le polokalama e le faatagaina ai le auina atu i fafo o faila toe faaola.

O le polokalame Starus Photo Toe Faʻafouina o se meafaigaluega lelei mo le toe faʻaleleia o ata: o se faigofie faigofie o le a fetaui ma tagata faʻaoga, ma o le a le umi se taimi e faʻatali ai. O le mea e leaga ai, o le free free version o se mea e faʻaalia i le natura, o lea afai e te manaʻo e faʻaaoga lelei lenei mea faigaluega, e mafai ona e faʻatau se ki o le laisene i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata faufautua.

Faʻalogo faʻataʻitaʻiga o le Starus Photo Recovery

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Hetman Photo Recovery RS Photo Toe Faʻaleleia Wondershare Photo Recovery Faʻasologa o Ata Faatau

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Starus Photo Toe Faʻaleleia o se meafaigaluega telefoni feaveaʻi e mafai ai e oe ona faigofie ona vave toe faaola mai ata mai ata eseese.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2000, 2003, 2008, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Toe Faʻaleleia Starus
Tau: $ 18
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.6