Faʻafefea ona numera itulau i le Microsoft Word

E tele naua tagata musika i latou e faʻaogaina komepiuta ma komepiuta. E mafai ona naʻo le fiafia i le faʻalogologo i musika lelei tele, ma i latou e galulue saʻo i le leo. M-Audio o se faailoga e faʻapitoa i le gaosiga o masini lelei. E foliga mai, o le vaega o loʻo i luga o tagata e masani ai lenei ituaiga. I aso nei, o telefoni feaveaʻi, failauga (tagata e taʻua o le siaki), ki, faʻatautaia ma fesoʻotaʻiga leo o lenei ituaiga o tagata lauiloa. I le tusiga o aso nei, matou te fia talanoa e uiga i se tasi o sui o le leo leo - le M-Track device. Aemaise lava, e uiga i le mea e mafai ona e ave ai avetaavale mo lenei atinaʻe ma le auala e faʻapipiʻi ai.

Tikia ma faʻapipiʻi le polokalama mo le M-Track

I le taimi muamua e tilotilo mai atonu e foliga mai o le fesootai o le M-Track audio interface ma le faapipiiina o le polokalama e manaomia ai ni tomai patino. O le mea moni, o mea uma e sili atu ona faigofie. O le faʻaaogaina o avetaavale mo lenei masini e toetoe lava leai se eseesega mai le faagasologa o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mo isi meafaigaluega e fesoʻotaʻi i se komepiuta po o le komepiuta e ala i le port USB. I lenei tulaga, faʻapipiʻi le polokalama mo le M-Audio M-Track i auala nei.

Metotia 1: M-Audio Official Website

  1. Faʻafesoʻotaʻi le masini i se komepiuta po o le komepiuta e ala i fesoʻotaʻiga USB.
  2. Alu i le fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu e le punaoa aloaia a le M-Audio.
  3. I le ulutala o le 'upega tafaʻilagi e manaʻomia ona e mauaina le laina "Lagolago". Faʻasolo i luga le kiona. O le a e vaʻaia se lisi o le matūua e te manaʻomia e kiliki ai le palakalafa i le igoa "Avetaavale & Faʻafouga".
  4. I le itulau e sosoo ai, o le a e vaʻai i ni vaega taʻitasi e tolu lea e te manaʻomia e faʻamaʻoti ai faamatalaga talafeagai. I le fanua muamua i le igoa "Lisi" e tatau ona e faʻamaoti mai le ituaiga o oloa M-Audio lea o le a sailia ai avetaavale. Filifili se laina "Interfaces USB Audio ma MIDI".
  5. I le isi itu, e tatau ona e faʻamaʻoti le faʻataʻitaʻiga o le oloa. Filifili se laina "M-Track".
  6. O le laasaga mulimuli aʻo leʻi amataina le download o le a filifilia le faiga faʻaogaina ma le tele. E mafai ona faia lenei mea i le pito mulimuli. "OS".
  7. A maeʻa lena mea, e tatau ona e kiliki i le poliki lanumoana "Faʻaalia Taunuuga"lea o loʻo i lalo ifo o fanua uma.
  8. O se taunuuga, o le a e vaʻai i lalo o le lisi o le polokalama faʻapitoa lea o loʻo avanoa mo le masini faʻatonuina ma e fetaui ma le faiga faʻaaogaina. O faʻamatalaga e uiga i le polokalama lava ia o le a faʻaalia foi - le faʻataʻitaʻiga, le aso tuʻufaʻatasia ma le mea faʻapitoa e manaʻomia ai le avetaʻavale. Ina ia mafai ona e siiina le polokalama, e tatau ona e kiliki i le sootaga i le koluma "File". I le avea ai o se tulafono, o le igoa fesoʻotaʻiga o se tuʻufaʻatasiga o le mamanu o le masini ma le faʻataʻavalevalega.
  9. I le kilikiina o le sootaga, o le a ave oe i se itulau e mafai ona e iloa ai le faʻamatalaga lautele e uiga i le polokalama e sii mai, ma e mafai foi ona e faitauina le maliega o le laisene M-Audio. Mo le faʻaauau, alu i lalo le itulau ma kiliki le moli moli. Tikiai Nei.
  10. O lea e tatau ona e faatali seʻi vagana ua utaina le faletusi i faila talafeagai. A maeʻa lena, ia suʻe uma mea o loʻo i totonu o le fale teu. E faʻatatau i le OS ua e faʻatinoina, e tatau ona e tatalaina se faʻailoga patino mai le falefaitautusi. Afai e te faʻatonuina Mac OS X - tatala le faila "MACOSX"ma afai o Windows o "M-Track_1_0_6". A maeʻa lena, e tatau ona e faʻatino le faila faila mai le faila ua filifilia.
  11. Muamua, o le a faʻapipiʻi faʻapipiʻi le siosiomaga. "Microsoft Visual C ++". O loʻo matou faʻatali seia maeʻa lenei faʻagasologa. E naʻo ni nai sekone e manaʻomia ai.
  12. A maea lena, o le a e vaʻaia le mataitusi muamua o le polokalame M-Track polokalama faʻapipiʻi polokalama ma se faʻafeiloaiga. Tau lava oomi le ki "Lisi" e faʻaauauina le faʻatulagaga.
  13. I le isi faʻasalaga o le ae toe vaʻai i tuutuuga o le maliega o laisene. Le faitau i ai pe leai - o le filifiliga e a oe. I soo se tulaga, ia faaauau pea, e tatau ona e tuu se faailoga i luma o le laina ua faailoga i luga o le ata ma taomi le faamau "Lisi".
  14. Ona i ai lea o se savali o le a aliali mai ua saunia mea uma mo le faʻapipiʻiina o masini. Ina ia amataina le faʻatulagaga, kiliki le ki. "Faʻamau".
  15. A o faʻapipiʻiina, o le a faʻaalia se faamalama e talosagaina oe e faʻapipiʻi le polokalama mo le faʻalogologo leo o le M-Track. Push button "Faʻamau" i lenei faamalama.
  16. A mavae sina taimi, o le faʻapipiʻiina o avetaavale ma vaega o le a maeʻa. O se faamalama o loʻo i ai le faʻamatalaga tutusa o le a molimau i lenei mea. E totoe na o le lolomi "Faauma" e faʻatumu ai le faʻatulagaga.
  17. O lenei metotia o le a maeʻa. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaaogaina uma galuega uma o le faʻalogo leo i luga o le USB M-Track.

Metotia 2: Polokalama mo faʻapipiʻi faʻapipiʻi masini

E mafai foi ona e faʻapipiʻi le masini faʻapitoa mo le masini M-Track e faʻaaoga ai faletusi faapitoa. O ia polokalame e matamataina le polokalama mo polokalama misi, ona ave lea o faila talafeagai ma faapipii le avetaavale. E masani lava, o nei mea uma e tupu naʻo lau maliega. I le taimi nei, o le tagata faʻaaoga e tele mea aoga o sea fuafuaga. Mo lou faʻaogagofie, ua matou faailoaina le sili ona lelei i totonu o se isi tusitusiga. O iina e mafai ai ona e aoao e uiga i tulaga lelei ma le le lelei o polokalama uma ua faamatalaina.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E ui i le mea moni o loʻo latou galulue uma lava i le mataupu lava e tasi, ei ai ni eseesega. O le mea moni e faʻapea o mea uma e faʻaogaina i ai e eseese nofoaga faʻamaumauga o avetaavale ma mea e lagolagoina. O le mea lea, e sili atu le faʻaaogaina o meafaiva e pei o DriverPack Solution poʻo le Avetaavale Genius. O nei sui o lenei polokalama lea e faʻafouina pea ma faʻalauteleina pea a latou lava faʻamaumauga. Afai e te filifili e faʻaaoga le DriverPack Solution, atonu e manaʻomia lau tusi lesona mo lenei polokalama.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Saili mo se avetaavale e ala ile iloa

I le faʻaopoopoga i auala ua taua i luga, e mafai foi ona e mauaina ma faʻapipiʻi polokalama faʻapipiʻi mo le masini leo M-Track e faʻaaogaina ai se faʻamatalaga uiga ese. Ina ia faia lenei mea, e muamua ona e manaʻo e iloa le ID o le masini lava ia. Fai faigofie. O faʻamatalaga auiliili i lenei mea o le ae mauaina i le sootaga, lea o le a lisiina i lalo ifo. Mo meafaigaluega o le faʻamalamalamaina o le USB interface, o le faʻamatalaga o loʻo i ai uiga nei:

USB VID_0763 & PID_2010 & MI_00

Na pau lava le mea e tatau ona e faia o le kopiina o lenei tau ma faʻaoga i luga o se 'upega tafaʻilagi faapitoa, lea, e tusa ai ma lenei ID, faʻaalia le masini ma filifili le polokalama talafeagai mo ia. Na matou faia muamua se lesona ese i lenei auala. O le mea lea, ina ia aua le toe faia ni faʻamatalaga, matou te fautua atu ia e mulimuli i le fesoʻotaʻiga ma ia e masani ma faʻaoga ma faʻaoga o le auala.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 4: Pule Faʻatonu

O lenei metotia e mafai ai ona e faʻapipiʻi avetaavale mo le masini e faʻaaoga ai polokalama maualuluga a Windows ma vaega. Ina ia faʻaaogaina, o le ae manaʻomia mea nei.

  1. Tatala le polokalama "Pule Sili". Mo le faia o lenei mea, ia faʻasalalau i le taimi e tasi le ki "Windows" ma "R" luga o le komepiuta. I le faamalama e tatala, ulufale mai i totonu o le numeradevmgmt.mscma kiliki "Ulufale mai". Ia aʻoaʻo e uiga i isi auala e tatala ai "Pule Sili", matou te fautua atu e faitau se isi mea.
  2. Lesona: Tatala le "Pule Faʻatonu" i Windows

  3. E sili lava, o le mea fesoʻotaʻi M-Track o le a faʻamatalaina e pei "Mea e leʻoloaina".
  4. Filifili se ituaiga masini ma kiliki i luga lona igoa i le ki o le kuki saʻo. O le iʻuga, o loʻo amata le lisi o talaʻaga e tatau ona e filifilia le laina "Avetaʻavale Faʻafou".
  5. A maeʻa lena, o le a tatala le faamalama o le polokalama o le faʻaleleia o le avetaavale I totonu o lea mea e tatau ona e faʻamaoti mai le ituaiga o sailiga o le a faʻaogaina ai le polokalama. Matou te fautua atu e filifili se filifiliga "Suʻega aunoa". I lenei tulaga, o le a taumafai Windows e maua tutoatasi le masini komepiuta i le Initaneti.
  6. I le taimi lava e uma ai le kilikiina o le laina ma le ituaiga sailiga, o le a amata saʻo le faagasologa o le sailia o avetaavale. Afai e manuia, o le a faʻapipiʻiina polokalama uma.
  7. O se taunuuga, o le ae vaaia se faamalama o le a faʻaalia ai le sailiiliga. Faamolemole ia matau o nisi tulaga atonu e le aoga lenei metotia. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaoga se tasi o metotia o loʻo i luga.

Matou te faʻamoemoe e mafai ona e faʻapipiʻi avetaavale mo le atinaʻe leo-M-Track e aunoa ma ni faʻafitauli. O se taunuuga, e mafai ona e fiafia i le maualuga o le leo, faʻafesoʻotaʻi le kitara ma faʻaaoga uma galuega a lenei masini. Afai i totonu o le faagasologa e i ai ni ou faʻafitauli - tusia i faʻamatalaga. O le a matou taumafai e fesoasoani ia te oe e foia ou faafitauli i le faʻatulagaga.