Foia o le mea sese ma le leai o d3dcompiler_43.dll

O le faʻaaogaina o faʻafouga sili ona lata mai o se tulaga taua mo le saʻo lelei o le faʻatinoga ma le malupuipuia o le komepiuta. E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina: i le faʻatonuga o le tusi lesona poʻo le masini. Ae i soo se tulaga, e tatau ona taʻavale le tautua. "Faʻafouina faʻafouga". Sei o tatou aʻoaʻoina le ala e mafai ai e lenei elemene o le faiga faʻaaoga auala eseese i le Windows 7.

Vaʻai foi: Suʻe le faʻafouina aunoa i le Windows 7

Faʻatoaga Faʻamaumauga

I le le mafai, o le auaunaga faafouina e mafai lava ona mafai. Ae ei ai tulaga pe afai, o se taunuuga o le toilalo, faia ma le fuafuaina poo le sese o tagata faaaoga, ua le toe faʻaaogaina. Afai e te manaʻo e mafai ona toe faʻafouina faʻafouga i lau PC, e manaʻomia ona e toe faʻaaogaina. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai metotia eseese.

Metotia 1: Faʻailoga o le fata

O le faʻaleleia o le auala pito sili ona faigofie ma sili ona vave e faia ai e ala i le faʻasologa o le ata.

  1. A e tape le auaunaga faafouina, e tali atu le faiga i lenei mea o se koluse paʻepaʻe i le lio moli faataamilo i le ata "Faʻafitauli" i le tulaga o se atigipusa i le fata. Afai e te le vaʻai i lenei ata, kiliki le tafatolu i le fata e tatala ai isi ata. A maeʻa ona e vaʻai i le icon e manaʻomia, kiliki i luga. O le a amataina ai se isi matala laitiiti. Filifili iina "Suia o mea e fai ...".
  2. Mata "Nofoaga lagolago" faʻaalia. Ina ia amata auaunaga manaomia, e mafai ona e filifili e kiliki i se tasi o tusi: "Faʻafou le taʻavale aunoa" ma "Tuu mai ia te au se filifiliga". I le faʻasalaga muamua, o le a faʻaalia vave.

Afai e te filifilia le filifiliga lona lua, o le a amata le faamalama o mataitusi. Windows Update. O le a matou talanoa auiliili e uiga i le mea e tatau ona fai i ai pe a mafaufau i le metotia lenei.

Metotia 2: Faʻatulagaina Faʻatonu Autu

E mafai ona e foia le galuega na faʻatonuina io tatou luma e ala i le tatalaina tuusao o laina "Faʻamaumauga Faʻamatalaga".

  1. I le taimi muamua, na matou faamatalaina le auala e mafai ai ona e alu i le faamalama o le faatulagaga e ala i le ata o le ata. I le taimi nei tatou te mafaufau i se faʻataʻitaʻiga sili atu o le suiga. E moni foi lenei mea aua e le o taimi uma i tulaga faapena o le icon o loʻo taua i luga o loʻo aliali mai i le fata. Kiliki "Amata" ma kiliki "Lisi Pulea".
  2. Le isi, filifili "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Kiliki "Faʻafouina faʻafouga".
  4. I le itu taumatau o le faʻamaufaʻailoga o le faamalama, tusi i totonu "Faʻatulagaina o Tuataʻega".
  5. Faʻamasinoga o loʻo tamoe "Faʻamaumauga Faʻamatalaga". Ina ia amataina le amataga o le tautua, ia na o le lolomiina o le faamau. "Lelei" i le faamalama oi ai nei. Pau lava le tulaga o le "Faʻamaumauga Taua" leai se tulaga ua faatulagaina "Aua nei siaki mo ni faʻafouga". Afai e faʻapipiʻiina, ona mautinoa lea ao leʻi taomi le ki. "Lelei" suia i se isi mea, a leai o le a le faʻaaogaina le tautua. E ala i le filifilia o se parakalafa mai le lisi o loʻo i lenei matata, e mafai ona e faʻamaonia pe faapefea ona faʻafeiloaʻi ma toe faʻaleleia faʻamatalaga:
    • Totonu aunoa;
    • Faʻamatalaga faʻamuamua ma le faʻatulagaga tusi;
    • Suʻesuʻe tusi ma faʻapipiʻi faʻamaumauga.

Metotia 3: Pule o Auaunaga

O nisi taimi e leai se tasi o galuega algorithms faatoa faʻaagagaina. O le mafuaʻaga o le ituaiga o faʻatoaagaina o loʻo faʻamaonia i totonu o meatotino o le tautua "Faʻafitauliina". Amata amata ona faia, faʻaaogaina atoa Pule o Auaunaga.

  1. Tatala i totonu "Lisi Pulea" faamalama "Faigaluega ma le Puipuiga". Na faʻatalanoaina iinei faiga faʻafeiloaʻiga i le faiga muamua. Kiliki le mea "Pulega" i le lisi o vaega.
  2. O loʻo lisiina se lisi o mea aoga. Kiliki "Auaunaga".

    E mafai ona faʻaalia "Dispatcher" ma ui mai i le faamalama Taumafai. Kiliki Manumalo + R. Ulufale:

    services.msc

    Kiliki "Lelei".

  3. Tatala "Dispatcher". Suʻe le igoa i le lisi o mea "Faʻafouina faʻafouga". O le suesuega o le a faafaigofieina pe afai e te fausiaina elemene elemene e ala i le kiliki i luga "Igoa". O se faʻailoga o le tautua e le atoatoa, o le leai lea o se igoa. "Galuega" i le koluma "Tulaga". Afai i totonu o lisi o le "Mamanu amata " o le tusiga o loʻo faʻaalia "Faʻafitauliina"ona faailoa mai ai lea o le elemene e mafai ona faʻaaoga e ala i le faʻaaogaina o le fesuiaiga i meatotino, ma e leai se isi auala.
  4. Ina ia faia lenei mea, kiliki le igoa ma le kī saʻo o le kusi. (PKM) ma filifili "Meatotino".
  5. I le matala, o le a suia le tau i le lisi Ala amata i soʻo se isi lava, fuafua i le auala e te manaʻo ai e mafai ai le tautua pe a faʻaaogaina le polokalama: i le lima poʻo le aunoa. Ae fautuaina e filifili le filifiliga "Aunoa". Kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  6. Afai e te filifilia "Aunoa", e mafai ona amata le auaunaga i le toe amataina o le komepiuta poʻo le faʻaaogaina o se tasi o metotia o loʻo faamatalaina i luga pe o le a faʻamatalaina i lalo. Afai na filifilia le filifiliga "Tusi", e mafai ona faia le faʻataʻitaʻiga i le faʻaaogaina o metotia lava e tasi, sei vagana ai le toe toe faʻaleleia. Ae o le aofia e mafai ona faia saʻo mai le atigilima "Dispatcher". Siaki le lisi o mea "Faʻafouina faʻafouga". Paʻu agavale "Tamoe".
  7. Faatoagaina mai i luma.
  8. O le tautua o loʻo tamoe. O lenei mea e molimauina e se suiga o le tulaga i le koluma "Tulaga" i luga "Galuega".

E i ai tulaga pe a, e foliga mai, o loʻo faʻapea mai statuses o loʻo galue le 'auʻaunaga, ae ui lava i lea, e le o toe faʻafouina le faʻaoga, ma o le faʻamaoniga o le faʻafitauli o loʻo faʻaalia i le fata. Ma, atonu, toe amataina o le a fesoasoani. Faʻamalamalama i le lisi "Faʻafouina faʻafouga" ma kiliki "Toe amata" i le itu tauagavale o le atigi. A maeʻa lena, siaki le gaioiga o mea na faʻaaoga e ala i le taumafai e faʻapipiʻi le faʻafouga.

Metotia 4: "Poloaiga Tulafono"

O le fesili na faʻatalanoaina i lenei autu e mafai ona foia e ala i le tusia o le faʻamatalaga i totonu "Poloaiga Poloaiga". Faatasi ai ma lenei mea "Poloaiga Poloaiga" e tatau ona faʻaaogaina i aia tatau a le pulega, seisi avanoa e maua ai le taotoga o le a le maua. O le isi tulaga masani o le amataina o meatotino o le auaunaga e le tatau ona i ai se ituaiga amata. "Faʻafitauliina".

  1. Kiliki "Amata" ma filifili "Polokalama uma".
  2. Alu i le lisi "Tulaga Faataatia".
  3. I le lisi o tusi talosaga, kiliki PKM e "Poloaiga Poloaiga". Kiliki "Faʻamasino e avea ma pule".
  4. O le meafaigaluega na faʻatautaia ma le mafai gafatia. Ulufale i le poloaiga:

    net start wuauserv

    Kiliki Ulufale.

  5. Faʻafou auaunaga o le a faʻaalia.

O nisi taimi e mafai pe a uma ona ulufale atu i le poloaiga faʻamaonia, o faʻamatalaga e faʻaalia ai e le mafai ona faʻaaoga le tautua aua e le atoatoa. O lenei mea e taʻu mai ai o le tulaga o lona ituaiga faʻalauiloa "Faʻafitauliina". O le foia o sea faafitauli e taoto lava i le faʻaaogaina Metotia 3.

Lesona: Launching le "Poloaiga Faʻasologa" o le Windows 7

Metotia 5: Pule Faʻatonu

O le isi faʻasologa o le filifiliga e faʻataunuuina ma Task Manager. Le faʻaogaina o lenei metotia, e tutusa lava aiaiga e pei o le muamua: lafoaia o le aoga i aia tau pulega ma le leai o se tau aoga i meatotino o le elemene ua gaoioi "Faʻafitauliina".

  1. O le filifiliga sili ona faigofie e faʻaaoga Task Manager - ulufale faʻatasi Ctrl + Shift + Esc. E mafai ona e kiliki "Taskbar" PKM ma tusi mai le lisi "Faʻatulaga le Faʻatonu Task".
  2. Tatala Task Manager gaosia Soo se vaega lava e tupu ai, e maua ai aia tatau, e tatau ona e alu i vaega "Faagasologa".
  3. I le pito i lalo o le vaega e tatala, kiliki "Faʻaalia uma auala faʻaaogaina".
  4. Aia tatau a pule. Alu i le vaega "Auaunaga".
  5. O se vaega e iai se lisi tele o elemene na faʻalauiloaina. Manaomia e suʻe "Wuauserv". Mo se sailiga faigofie, faʻaali le lisi i le faasologa o le alafapeta i le kilikiina o le igoa o le koluma. "Igoa". Afai i totonu o le koluma "Tulaga" o le mea o loʻo e sailia e aoga "Taofi"o lona uiga o lea ua leai.
  6. Kiliki PKM e "Wuauserv". Kiliki "Amata le auaunaga".
  7. A maeʻa lena, o le a faʻaalia le tautua, e pei ona molimauina e le faʻaaliga i le koluma "Tulaga" tusi "Galuega".

E tupu foi pe ae taumafai e tamoe i le ala o iai nei, e tusa lava pe i ai aia tatau a le pulega, o faʻamatalaga e faʻaalia ai e le mafai ona maeʻa le taualumaga. O le tele o taimi e mafua mai i le mea moni o meatotino o le tulaga elemene "Faʻafitauliina". Ona faatoa mafai lea o le toe faʻaagaina e na o le algorithm faʻamaonia i totonu Metotia 3.

Lesona: Faʻamalo le "Task Manager" Windows 7

Metotia 6: Faʻatonuina o le System

O le metotia lenei e faʻaaoga ai se meafaigaluega e pei o "Faʻasalaga Faʻatonu". E faʻaaogaina foi i le tulaga pe a fai o le ituaiga o faʻatoaagaina e le o iai le tulaga "Faʻafitauliina".

  1. Alu i "Lisi Pulea" i le vaega "Pulega". O le suiga algorithm o loʻo valiina i totonu Auala 2 ma 3 o lenei tusi lesona. Saili le igoa "Faʻasalaga Faʻatonu" ma kiliki i luga.

    O le aoga e mafai foi ona valaʻau e faʻaaoga ai le faamalama. Taumafai. Kiliki Manumalo + R. Ulufale:

    Msconfig

    Kiliki "Lelei".

  2. "Faʻasalaga Faʻatonu" faʻaauau. Alu i "Auaunaga".
  3. Saili i le lisi Faʻafou le Nofoaga. Mo se suʻesuʻega sili atu ona lelei, kiliki i le igoa o le koluma. "Auaunaga". O le mea lea, o le lisi o le a fausia i le faasologa o le pi faitau. Afai e te le mauaina le igoa o loʻo manaʻomia, o lona uiga o le elemene o loʻo iai se ituaiga osofaʻiga "Faʻafitauliina". Ona mafai ai lea ona faʻalauiloa le faʻaaogaina o le algorithm o loʻo faʻamatalaina i totonu Metotia 3. Afai o le elemene talafeagai e faʻaalia pea i le faamalama, ona e tilotilo lea i lona tulaga i le koluma "Tulaga". Afai e tusia iina "Taofi"o lona uiga ua faʻaaogaina.
  4. E amata, siaki le atigipusa e faʻafeagai ma le igoa pe a le siaki. Afai e faʻapipiʻi, ave ese ma toe tuʻu. Ia kiliki nei "Faaaoga" ma "Lelei".
  5. Ua faalauiloaina se afifi o le talanoaga e toe amata ai le polokalama. O le mea moni e faapea mo le ulufale atu i le malosi o suiga na faia i le faamalama "Faʻasalaga Faʻatonu"Manaomia le toe amataina o le PC. Afai e te manaʻo e faʻatino lenei faʻatinoga i le taimi lava lea, ona faʻasaoina pepa uma ma tapuni le polokalama, ona kiliki lea o le ki. Toe toe fai.

    Afai e te manaʻo e tolopo le toe amataina seia oʻo i se taimi mulimuli ane, ona kiliki lea o le ki "Faasee e aunoa ma le toe faʻafoʻiina". I lenei tulaga, o le a toe amata le komipiuta masani, pe ae faia ma le lima.

  6. A maeʻa ona toe faʻafouina le PC, o le a toe faʻafouina le 'auʻaunaga faafouina manaʻomia.

Metotia 7: Toe faʻafoʻisia le "SoftwareDistribution" folder

O le faʻafouina o le auaunaga e ono le lelei ma e le mafai ona faʻataunuʻuina lona faʻamoemoega i le tulaga o le faʻaleagaina mo mafuaaga eseese. "Tuuina atu o Faamaumauga". Ona e manaʻomia lea e suia le lisi ua faaleagaina i se mea fou. E iai se algorithm o gaioiga e foia ai lenei faafitauli.

  1. Tatala i luga Pule o Auaunaga. Saili "Faʻafouina faʻafouga". Filifili lenei mea, kiliki "Taofi".
  2. Tatala i luga "Windows Explorer". Ulufale i totonu o le tuatusi tuatusi le tuatusi e sosoo ai:

    C: Windows

    Kiliki Ulufale po o luga o le aū i le taumatau o le tuatusi ulufale.

  3. O loʻo i ai se suiga i le faʻamaumauga o le polokalame "Windows". Saili le pusa i totonu "Tuuina atu o Faamaumauga". E pei o taimi uma, ina ia faigofie le sailiga, e mafai ona e kiliki i le igoa o le fanua. "Igoa". Kiliki i le lisi na maua PKM ma filifili mai le lisi Faaigoa.
  4. Faʻaigoa le faʻailoga e ala i soʻo se igoa tulaga ese i lenei lisi lea e ese mai le tasi sa i ai muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e valaʻau "SoftwareDistribution1". Faasolo i lalo Ulufale.
  5. Toe foʻi mai Pule o Auaunagafaailoga "Faʻafouina faʻafouga" ma kiliki "Tamoe".
  6. Ona toe amata lea o le komepiuta. A maeʻa le isi faʻasologa, ona faaigoaina lea o le tusi fou "Tuuina atu o Faamaumauga" o le a otometi lava ona toe fausia i lona nofoaga masani ma e tatau ona amata saʻo le galuega.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e tele naua ni filifiliga mo gaioiga e mafai ona faʻaaoga e amata ai le auaunaga. Faʻafou le Nofoaga. O le faʻatinoina lea o galuega e ala i "Poloaiga Poloaiga", "Faʻasalaga Faʻatonu", Task Manager, faʻapea foʻi ma faʻafouga faʻafouina. Ae afai o meatotino o le elemene o le ituaiga o faʻasagaga "Faʻafitauliina"ona mafai ai lea ona faʻatumu le galuega i le fesoasoani a Pule o Auaunaga. E le gata i lea, ei ai se tulaga pe a faaleagaina le faletusi "Tuuina atu o Faamaumauga". I lenei tulaga, e tatau ona e faia se gaioiga i luga o se algorithm faapitoa, lea o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga.