Fofo faafitauli o le font i Photoshop


Na e faia le faʻamatalaga i Photoshop, ae e te le fiafia tele i le vai papatisoga. O le taumafai e sui le vai papatiso i se seti mai le lisi o loʻo ofoina atu e le polokalama e leai se mea. O le vai papatisoga, e pei o, faataitaiga, Arial, na tumau.

Aisea ua tupu ai lenei mea? Seʻio tatou faʻataʻitaʻiina.

Muamua, e mafai o le vai papatisoga lea e te suia ai le mea o loʻo i ai nei, e le lagolagoina ai le uiga o Cyrillic. O lona uiga i totonu o le faʻatulagaga o le vai papatisoga lea ua faʻapipiʻiina i le faiga, e leai ni tusi Rusia.

Lona lua, atonu o se taumafaiga e suia le vai papatiso i se vai papatisoga i le igoa lava e tasi, ae i ai se eseesega o tala. O fonuka uma lava i Photoshop o vete, o lona uiga, e aofia ai mea muamua (pito, laina saʻo ma fuainumera geometric) faʻatasi ai ma a latou lava faʻasalaga manino. I lenei tulaga, e mafai foi ona toe faʻafoʻi i le faʻailoga le lelei.

Faʻafefea ona foia nei faafitauli?

1. Faʻatinoina i le polokalama (Photoshop faʻaaoga fonuka faʻapitoa) se vai papatisoga e lagolago ai Cyrillic. I le taimi o le sailiga ma le download, ia e faʻalogo i lenei mea. I le vaʻaiga muamua e tatau ona avea ma tusi Rusia.

E le gata i lea, o loʻo i ai seti faʻatasi ma le igoa e tasi, ae faʻatasi ai ma le lagolagoina o le alafapeta a Cyrillic. Google, pei ona latou fai mai i le fesoasoani.

2. Suʻe le faila Windows failautusi i le igoa Fonuga ma tusi i le pusa saili le igoa o le vai papatiso.

Afai o le suʻega o le a maua mai le sili atu ma le tasi le vai papatisoga i le igoa e tasi, ona tatau lea ona e tuua naʻo le tasi, ma tape le isi mea.

Faaiuga.

Faʻaaogā le numera Cyrillic i lau galuega ma, ao le i sauina ma faʻapipiʻi se vai fou, ia mautinoa e leai se mea faapena i lau faiga.