Matou te toe faʻaleleia le uputatala i le Odnoklassniki

Faʻamaumauga o polokalame faʻapitoa o latou galuega autu o le failaina o faila. E tele naua polokalame i le taimi nei. Ae ui i lea, o le toʻatele oi latou e iai a latou galuega e le lava mo le tagata faʻaaogaina.

WinZip o se tasi o polokalama sili ona lauiloa e teu ai faamaumauga. I le faagasologa o le fatuina o se faila, e mafai ona e faʻasalalau le tikeri o le faʻamalosi o faʻamatalaga ma galue ma toetoe o faʻalauiloa uma. O le faʻapipiʻiina o le WinZip archive e mafai ona maua mai soʻo se komepiuta, tusa lava pe le o faʻatulagaina lenei polokalama. Winzip ei ai nisi o faʻaopoopoga ma aoga.

Fausia faamaumauga

Ina ia fatuina se fale teu, ia toso malie faila i se faamalama faapitoa. WinZip e mafai ai ona e vaevaeina le fale teu i ni vaega, lea e matua faigofie lava pe a galue ma le tele o faʻamaumauga.

Afai e leai se isi nofoaga e faʻamaonia, o le a faʻaalia le faʻapitoa.

Faʻamaumauga faʻamatalaga

Faatasi ai ma WinZip, e mafai ona e faanumeraina le fale teu. Faʻasalaga, o le faʻamalamalamaina o le setiina o se upu faʻaulu. E tele filifiliga e filifili mai ai. O le malupuipuia o faʻamaumauga faʻamaumauga e faalagolago i le filifiliga o metotia faʻailoga.

Resizing Images

Afai o faila e aofia ai ata, o lo latou lapoa e faigofie ona suia. Ua lava le alu i lenei vaega ma seti tulaga talafeagai.

Faaopopo le suavai

Afai e manaʻo ai, e mafai ona faʻaogaina se faʻamaoniga i ata uma poʻo ata taʻitasi e pei o se ata poʻo se tusitusiga.

PDF liua

WinZip e mafai ona liua faila eseese, pe'ā mafai, i le PDF. E mafai ona e puipuia le faila fou mai le tusitusi.

Faʻamaumauga le teuina

O le faagasologa o le tapeina o loʻo faia e ala i le faaluaina o le kiliki i le faila manaʻomia. E mafai ona e suʻeina le teutusi i se komepiuta po o se ao.

Fegalegaleaiga ma fesoʻotaʻiga lautele

I le polokalame WinZip, e mafai ona e fesiitaʻi ia faila i luga o fesoʻotaʻiga lautele mai le lisi. Mo le faʻaaogaina o lenei galuega, ua lava le pasi o le faatagaga i lau teugatupe.

Tuuina atu o faamaumauga i luga o le imeli

E masani ona i ai se manaʻoga e lafoina falefaitautusi e ala i le imeli. WinZip o loʻo tuʻuina atu lenei mea. Ina ia mafai ona faʻaaogaina, e manaʻomia ona e faʻatulagaina i totonu o le komiti o le komipiuta. I lenei tulaga, o se laisene laiseneina o Windows e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le komepiuta. A leai, e le mafai ona faʻapipiʻi le faiga e lafo ai tusi e ala i WinZip.

Fausia le faʻasologa

Ina ia aua le leiloa ni faila taua, o loʻo i ai i le WinZip se galuega faʻapitoa. O le polokalama o loʻo i ai se faʻatulagaga o loʻo i totonu, faʻafetai i lea, e mafai ona e faʻasaoina faila pe a mavae se taimi faapitoa i le faiga faʻapitoa. E mafai ona e faʻamauina faila i le lima.

FTP protocol lagolago

O le tele o taimi, pe a galulue ma le tele o faʻamaumauga, e tulai mai le faʻafitauli o le faʻamatalaga faʻamatalaga. I le faʻaaogaina o le FTP protocol, o faila muamua e lafoina i le ao (teuina), ma e faʻafesoʻotaʻi e tagata faʻafesoʻotaʻi lenei faila i le va oi latou lava. O se vaega sili ona lelei e laveaiina ai le taimi.

Le lelei o le polokalama

  • Le mauaina o se faʻataʻitaʻiga saolotoga;
  • Gagana Rusia;
  • Fesoʻotaiga vavalalata;
  • Lagolago mo le tele o faatulagaga;
  • Isi faʻaopoopoga.
  • Le lelei o le polokalama

  • Short trial period.
  • Talia le WinZip Trial

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Slimdrivers Windows Handy Backup Win32 disk imager Masalo Puipuiga o le Poto

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    WinZip o se tasi o tusitala sili ona lelei e lagolagoina uma faʻatulagaga o loʻo iai nei ma tuʻuina atu le faʻamaoniga faʻafetai i se seti o galuega fai.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: WinZip International LLC
    Tau: $ 30
    Toa: 71 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 22.0.12684