Auala le lelei e faʻaaoga ai lau telefoni telefoni ma lau api

O le tele o tagata e umia mea tau Android o loʻo faʻaaogaina i latou e pei o tulaga masani: mo valaau ma feʻau, e aofia ai avefeau, o se mea pueata, mo maimoa i luga o uepisaite ma vitio, ma o se faʻaopoopoga i fesoʻotaʻiga lautele. Ae peitai, e le o mea uma na e mafai e lau telefoni po o lau api.

I lenei iloiloga - o ni mea e le masani ai (a itiiti mai mo tagata faʻapitoa) faʻaaliga mo le faʻaaogaina o se masini Android. Masalo i totonu oi latou o le a avea ma mea o le a aoga mo oe.

O le a se mea e mafai ona faia e le Android i le mea e te leʻi mateina

O le a ou amata i filifiliga faigofie ma itiiti "faalilolilo" (e iloa e le toatele, ae le o mea uma) ma faʻaauau pea i nisi faʻamatalaga patino o telefoni ma lau.

O le lisi lenei o mea e mafai ona e faia i lau Android, ae atonu e te le:

  1. O le matamata i le TV i le Android o se mea e faʻaaogaina e le tele o tagata, ma, i le taimi e tasi, e toatele e le iloa lenei mea. Ma e mafai ona faigofie tele.
  2. O le faʻafeiloaʻiina o se ata mai le Android i le TV e ala i le Wi-Fi e mafai ona maua i nisi taimi. O le tele o telefoni feaveaʻi ma toetoe lava o televise faʻaonaponei faʻatasi ai ma le lagolagosua a le Wi-Fi e aunoa ma le leitio.
  3. O le siakiina o le tulaga o le tamaititi e ala i le faʻaaogaina o matua matua, o loʻu manatu, o lenei avanoa e iloa foi e le toatele, ae e taua le manatuaina.
  4. Faaaoga le telefoni e pei o se mamao mo TV - e toaitiiti tagata ua uma ona iloa. Ma o sea avanoa mo televise i aso nei ma le Wi-Fi ma isi auala e faʻafesoʻotaʻi ai i le upega tafailagi. Leai se tagata e taliaina le IR e manaʻomia: ave i lalo le talosaga mamao, faʻafesoʻotaʻi, amata faʻaaoga e aunoa ma le sailiga muamua o le masini mamao.
  5. Fai se mea puʻe IP IP mai le Android - pe i ai se telefoni e le manaʻomia e leva ona aoina le pefu i totonu o le kesi? Faʻaaogaina e avea o se mea e mataituina ai le telefoni feaveai, e faigofie tele ona faʻamautu ma galue lelei.
  6. Faaaoga le Android e pei o se taaloga, mouse poo le komepiuta mo se komepiuta - mo se faataitaiga, mo taʻaloga taʻavale poʻo le puleaina o le PowerPoint presentation.
  7. Mo le faia o se laulau i luga o le Android ile mataala lona lua mo se komepiuta - ae le o le faasalalauga masani lea o le ata mai le mata, e pei o le faʻaaogaina e avea o se mataala lona lua, lea e mafai ona vaaia i Windows, Mac OS poʻo Linux ma tafaoga uma (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o ni siaki se lua).
  8. Pulea Android mai se komepiuta ma vice versa - pulea se komepiuta mai Android. E tele meafaigaluega mo lenei faʻamoemoe, faatasi ai ma eseesega eseese: mai le faila faigofie faila i le tuʻuina atu o SMS ma fesoʻotaʻiga i avefeau vave mai le telefoni mai se komepiuta. E tele filifiliga mo nei sootaga.
  9. Tufatufaina le Initaneti Wi-Fi mai lau telefoni i laptopops, tablets ma isi masini.
  10. Fausia se siaki pulou USB mo lau komepiuta i luga o lau telefoni.
  11. O nisi faʻataʻitaʻiga o smartphones e mafai ona faʻaaogaina e avea o se komepiuta e ala i le fesootai atu i se mataʻituina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea lea e foliga mai ai Samsung Dex.

E foliga mai o le mea lenei e uiga i mea na ou tusia i luga o le saite ma mea na mafai ona ou manatuaina. E mafai ona e fautuaina nisi faʻaoga faʻafiafia? O le a ou fiafia e faitau e uiga ia i latou i faamatalaga.