Faʻapipiʻiina o faʻamatalaga lata mai a Microsoft Word


O le faia o tusi numera ma mekasini mo le faitau e mafai ona ala mai i tusitala PDF. O lenei masini komepiuta e liliu itulau pepa i se faila PDF. O oloa faʻapitoa nei e maua ai oe e faʻamaeaina le galuega. Faʻaaogaina tekonolosi lata mai, o polokalama o le a fesoasoani ia te oe e maua ai se ata lanu ma faʻasalaga lanu lanu pe faʻaalia ai ni tusitusiga mai se laupepa ma faʻataʻitaʻia.

Adobe acrobat

Adobe oloa mo le fatuina o pepa PDF. E tolu lomiga o le polokalama, lea e eseese lava tulaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le liua i le faʻatulagaga mo le galulue ai ma Autodesk AutoCAD, fatuina o se saini numera ma le fefaʻasoaaʻi ma isi tagata faʻaoga o loʻo i totonu o le lomiga faʻapitoa, ae le o le tulaga masani. O meafaigaluega uma e faʻapotopotoina i lalo o ulutala lisi autu, ma o le atinaʻe lava ia e tumau ma itiiti. Faʻapitoa i totonu o le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e faaliliuina PDF i le DOCX ma le XLSX, faʻapea foi ma le puipuia o itulau uepesite o se mea PDF. Faʻafetai i nei mea uma, o le fausiaina o au lava auupega ma le setiina o faʻataʻitaʻiga o galuega e le o se faafitauli.

Download Adobe Acrobat

Vaʻai foi: Polokalame faʻapipiʻi

ABBYY FineReader

O se tasi o tusi e sili ona lauiloa aloaʻia o le faʻatagaina o tusitusiga e mafai ai e oe ona teuina e avea o se pepa PDF. E iloa e le polokalame mea o loʻo i totonu o PNG, JPG, PCX, DJVU, ma le faʻamaoniaina lava ia e tupu loa lava pe a uma ona tatala le faila. O iinei e mafai ona e faʻasaʻoina le pepa aloaia ma faʻapolopolo i faʻalauiloa lauiloa, i se faaopoopoga, o laulau XLSX e lagolagoina. Faʻatautaʻo mai le workspace FineReader faʻafesoʻotaʻi tusitala mo le lomitusi ma le scanners mo pepa ma a latou numera mulimuli ane. O le masini komepiuta e lautele ma e mafai ai e oe ona faʻatino lelei le faila mai le pepa pepa i le numera mamanu.

Download ABBYY FineReader

Scan Corrector A4

Se polokalama faigofie mo le faasaʻoina o pepa ma ata. O faʻataʻitaʻiga e maua ai se suiga i le susulu, faʻatusatusaga ma lanu lanu. O foliga e aofia ai le teuina e oʻo atu i le sefulu faʻasologa faʻatasi ata e aunoa ma le faasaoina oi latou i luga o le komepiuta. I le galuega galue, o laina o le A4 ua faatulagaina e matamata le pepa pepa atoa. O le faʻasalalau gagana Rusia o le polokalame o le a faigofie ona malamalama i ai tagata e leai ni poto masani. E le faʻapipiʻiina le masini komepiuta i totonu o le polokalama, lea e mafai ai ona faʻaaoga e avea o se feaveaʻi feaveaʻi.

Download Scan Corrector A4

O le mea lea, o le polokalama faʻapitoa ua mafai ai ona faʻataʻatia lelei se ata mo le teuina i luga o se PC poʻo le suia o le lanu, ma le suʻesuʻeina o le tusitusiga o le a mafai ai ona liua mai le pepa i le eletise. O le mea lea, o le a aoga tele oloa i le tele o taimi faigaluega.