E le mafai ona faʻaopopo sau uo i Steam. Le mea e fai


Faʻamaumauga faʻatasi ma le faʻaopoopoga o le PAK e aofia ai le tele o faʻatulagaga e tutusa ma le tasi, ae le tutusa i le faʻamoemoega. O le uluai kopi o loʻo teuina, faʻaaoga talu mai aso ole MS-DOS. O le mea lea, e le gata i polokalama faʻapipiʻi lautele poʻo ni tagata e le faʻapipiʻi faapitoa e faamoemoe mo le tatalaina o ia pepa. Le lelei e faʻaaoga - faitau i lalo.

Faʻapefea ona tatalaina faʻamaumauga a le PAK

Pe a feagai ma se faila i le PAK format, e tatau ona e iloa lona amataga, talu ai o lenei faʻaopoopoga e faʻaaogaina e se numera tele o polokalama, e ala mai i taaloga (faʻataʻitaʻiga, Quake poʻo Starbound) ma faaiʻu i le polokalama o le Sygic navigation. I le tele lava o tulaga, e mafai e tusitala masani ona taulimaina le tatalaina o se teutusi faʻatasi ma se faʻaopoopoga a le PAK. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e faʻaaoga polokalame e le faʻapipiʻiina na tusia mo se algorithm patino.

Vaʻai foi: Fausia o ZIP-archives

Metotia 1: IZArc

Faʻasaʻolotoina le saʻolotoga mai le atinaʻe Rusia. Faʻasesega eseese ma faʻaleleia pea.

Download polokalame IZArc

  1. Tatala le tusi talosaga ma faʻaaoga le lisi "File"lea mea filifilia "Tatala faʻamaumauga" pe na o le kiliki Ctrl + O.

    E mafai foi ona e faʻaaoga le ki "Tatala" i le meafaigaluega.
  2. I le faʻaoga o le faʻaopoopoina o faila, alu i le tusi faʻatasi ma le pepa ua tuʻuina, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. O mea o loʻo i totonu o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona vaʻavaʻai i le nofoaga o loʻo galue ai le faamalama autu, ma e makaina i le faʻamalama.
  4. Mai iinei e mafai ona e tatalaina soʻo se faila i totonu o le teugalautusi e ala i le faaluaina o le kiliki i luga i le itu tauagavale po o le le tatalaina o se pepa faamalosi e ala i le kilikiina o le fetaui tutusa i le meafaigaluega.

IZArc o se avanoa talafeagai i tali e pei o WinRAR poʻo WinZip, ae o faʻamaumauga algorithms faʻamaumauga e le sili ona tele, o le mea lea o lenei polokalama e le fetaui lelei mo le faʻamalosi malosi o faila tetele.

Metotia 2: FilZip

Faʻasalalauga faʻapitoa, lea e leʻi faʻafouina mo se taimi umi. Ae ui i lea, mulimuli ane, e le faalavelaveina le polokalame e taulima lelei ai ana galuega tauave.

Faiga o le polokalama FilZip

  1. A e amata muamua, o le a ofoina atu e le FilZip oe e fai oe lava le polokalama e le faʻaaogaina mo le galulue faatasi ma faʻalapotopotoga masani.

    E mafai ona e tuʻuina mea uma e pei ona i ai pe leai foi - i lau faitalia. Mo le puipuia o lenei faamalama mai le toe faaali, ia mautinoa ia siaki le pusa. "Aua le toe fesili" ma kiliki "Fesoʻotaʻi".
  2. I le window galue o FilZip kiliki le ki "Tatala" i le pito i luga.

    Pe faʻaaoga le lisi "File"-"Tatala faʻamaumauga" pe na o le ulufale i se tuufaatasiga Ctrl + O.
  3. I le faamalama "Saili" alu i le pusa ma lau PAK-archive.

    Afai e le faʻaalia faila i le faʻalautelega o le PAK, i le lisi o le faʻafetaʻi "Pusa o Faiga" filifili se mea "Faila uma".
  4. Filifili le pepa manaʻomia, filifili ma kiliki "Tatala".
  5. O le a matala ma faʻasalalau le faʻamaumauga mo isi faʻaogaina (siakiina saʻo, le faʻapipiʻiina, ma isi).

FilZip e fetaui foi ma se isi mea i le VinRAR, ae naʻo le tulaga o faila faila laiti - ma faʻamaumauga tetele ona o le aso ua le toe alu, o le polokalama e galue lemu. Ma ioe, o le AES-256 faʻamaufaʻailogaina faʻapipiʻiina i PhilZip e le tatalaina.

Metotia 3: ALZip

Ua i ai se tali sili atu ona sili atu nai lo polokalame ua faamatalaina i luga, lea e mafai foi ona tatala faʻamaumauga a le PAK.

TALA ALZip

  1. Folau ALZip. Faʻasani-saʻo i le nofoaga na makaina ma filifili i le lisi autu "Tatala Faletusi".

    E mafai foi ona e faʻaaoga le ki "Tatala" luga o le meafaigaluega.

    Pe faʻaaoga le lisi "File"-"Tatala Faletusi".

    Ki Ctrl + O o le a galue foi.
  2. O le a faaopoopo le meafaigaluega faila. Galue i luga o le algorithm masani - maua le manaʻoga e manaʻomia, filifili le teutusi ma kiliki "Tatala".
  3. Ua faia - o le a tatala le fale teu.

I le faʻaopoopoga i le metotia o loʻo i luga, o loʻo iai se isi filifiliga. O le mea moni o le ALZip i le taimi o le faʻatulagaga ua fausia i totonu o le lisi autu o mea. Mo le faʻaogaina o lenei metotia, e tatau ona e filifili le faila, kiliki i le taumatau o le kiore, ma filifili se tasi o avanoa avanoa e tolu (ia maitauina o le a le tatalaina le tusi a le PAK).

O le ALZip e talitutusa ma le tele o isi faʻamaumauga o fale teu oloa, ae o loʻo i ai ona lava foliga - mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻasaoina le fale teu i se isi faatulagaga. Le lelei o le polokalama - e le lelei tele i faila na faʻapipiʻiina, aemaise lava pe'ā fesuiaʻi i le fouga o le WinRAR.

Metotia 4: WinZip

O se tasi o archives sili ona lauiloa ma faʻaonapo nei mo Windows o loʻo i ai foi le gaioiga o le matamataina ma le teuina o archives PAK.

Talia WinZip

  1. Tatala le polokalama ma kiliki i le autu autu autu e filifili ai "Tatala (mai le PC / cloud service)".

    E mafai ona e faia lenei mea i se isi auala - kiliki i luga o le ki ma le faʻamaufaʻailoga i le pito i luga tauagavale.
  2. I totonu o le faila o le faila faila, filifili mai le lisi pa'ū "Faʻamaumauga uma".

    Sei o tatou faʻamatala - WinKip lava e le o amanaʻia le faatulagaga o le PAK, ae afai e te filifili e faʻaali uma faila, o le polokalama o le a vaʻai i le faʻamaumauga ma lenei faʻaopoopoga ma faʻaaogaina.
  3. Alu i le faʻailoga o loʻo i ai le pepa, filifili i se kuki kiliki ma kiliki "Tatala".
  4. E mafai ona e vaʻavaʻai i mea o loʻo i totonu o le teu faamaumauga i le ogatotonu o le autu o le WinZip window.

Winzip o le mea faigaluega autu e le talafeagai mo tagata uma - e ui lava i fesoʻotaʻiga faʻaonaponei ma faʻafouina faifai pea, o le lisi o faʻatulagaga lagolago e laʻititi lava nai lo o tagata tauva. Ioe, ma o le polokalama o le totogiina e le fiafia i tagata uma.

Metotia 5: 7-Sipeli

O le polokalame sili ona lauiloa o le puʻeina o faʻamaumauga e lagolagoina ai le faatulagaga o le PAK.

Download 7-Zip mo le saoloto

  1. Tatala le atigi kalafa o le pule o le faila o polokalama (e mafai ona faia i le lisi "Amata" - faila "7-zip"faila "7-File File File").
  2. Alu i le tusi faʻatasi ma lau PAK archives.
  3. Filifili le pepa e manaʻomia ma faalua-kiliki e tatala ai. O le a faʻapipiʻi se pusa atoʻatoa i totonu o le app.

O se isi auala e tatala ai, e aofia ai le faʻaaogaina o le faʻalapotopotoga o mea e fai.

  1. I totonu "Saili" faʻataʻavale i le faʻailoga o loʻo i ai le upega tafaʻilagi e manaʻomia ona tatala, ma filifili i se kiliki o kiliki o le kuluma tauagavale luga.
  2. Kiliki le ki o le kuki saʻo ao taofi le pala i le faila. O loʻo faʻamatalaina se mataʻupu o talaʻaga lea e te manaʻomia e maua ai le aitema "7-zip" (masani lava i luga).
  3. I le lisi o lenei mea, filifili "Tatala faʻamaumauga".
  4. O le pepa o le a tatala vave i totonu o le 7-Zip.

O mea uma lava e mafai ona fai mai e uiga i le 7-Zip ua uma ona taʻua i le tele o taimi. Faʻaopoopo i le lelei o le polokalame le vave galue, ma vave loa i le faʻaletonu - lagona i le saoasaoa o le komepiuta.

Metotia 6: WinRAR

O le tusitala sili ona taatele o loʻo lagolagosua e galulue ma pepa faʻapipiʻi i le faʻaopoopoga o le PAK.

Talia WinRAR

  1. Tatala WinRAR, alu i le lisi "File" ma kiliki "Tatala faʻamaumauga" pe na o le faʻaaogaina foi o ki Ctrl + O.
  2. O le faʻamaumauga o le sailiga faʻamaumauga e aliali. I le lisi i lalo, filifili "Faʻamaumauga uma".
  3. Faʻafesoʻotaʻi i le pusa manaʻomia, saili le upega tafaʻilagi ma le PAK extension, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. O mea o loʻo i totonu o le fale teu oloa o le a avanoa mo le maimoaina ma le faasaʻoina i le autu o WinRAR.

O loʻo i ai seisi auala manaia e tatala ai faila a le PAK. O le metotia e aofia ai le faʻalavelave i le faatulagaga o le faiga, o lea afai e te le o mautinoa ia te oe lava, e sili le lelei le faʻaogaina o lenei filifiliga.

  1. Tatala i luga "Saili" ma alu i soo se nofoaga (e mafai lava "O laʻu komepiuta"). Kiliki i le lisi "Toto" ma filifili "Filifiliga o faila ma sailiga".
  2. O le a tatala le faamalama o le vaaiga i le faletusi. E tatau ona alu i le lisi "Vaʻai". I totonu, tusi le lisi ile poloka "Filifiliga Maualuga" lalo ma tatala le pusa "Fafaʻi faʻaopoopoga mo ituaiga faila ua uma ona faamauina".

    A maeʻa lenei, kiliki "Faaaoga"ona "Lelei". Mai lenei taimi i luga, o faila uma i totonu o le polokalama o le ai ai a latou faʻaopoopoga faʻaalia, lea e mafai foi ona faʻasaʻoina.
  3. Faʻasaga i le fafautusi i lau archive, kiliki-saʻo ma filifili Faaigoa.
  4. Afai e amata le filifiliga e faasaʻo le igoa o le faila, ia maitau e mafai foi ona suia le faʻaopoopoga i le taimi nei.

    Aveese PAK ma faʻapipiʻi ZIP. E tatau ona faʻaalia, e pei o le faʻamalamalamaga i lalo.

    Faʻaeteete - o le faʻaopoopoga mai le igoa faila faila e vaeluaina e se togi, vaʻai pe ae tuʻuina!
  5. O le a faʻaalia se faamalama lapataiga faʻapitoa.

    Lagona le saoloto e taomi "Ioe".
  6. Ua faia - nei lau faila file ZIP

E mafai ona tatalaina ma soʻo se tusitala talafeagai, o se tasi oi latou o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga, poʻo se isi foi e mafai ona galue i faila ZIP. O lenei togafiti e galue ona o le PAK format o se tasi o le tuai o le faatulagaga o le ZIP.

Metotia 7: Faʻaaogaina mea tau taaloga

I le tulaga pe a leai se tasi o auala o loʻo i luga na fesoasoani ia te oe, ma e le mafai ona e tatalaina le faila i le faʻaopoopoga o le PAK - atonu o loʻo e feagai ma punaoa ua faapipiiina i lenei faatulagaga mo nisi taaloga komepiuta. I le avea ai o se tulafono, o ia faamaumauga e iai upu i le ulutala "Aseta", "Tulaga" poʻo "Punaoa"pe faigata foi ona malamalama i le igoa masani o tagata e faaaogaina. Ioe, ae o le mea sili lava ona le masani ai, o le suia lea o le faʻaopoopoga i le ZIP - o le mea moni o le puipuia o kopi, e masani ona faʻapipiʻi e le au atinaʻe punaoa ma a latou lava algorithms e le malamalama ai le au teu mea totino.

Ae ui i lea, e iai mea e le aoga, e masani ona tusia e tagata o se taaloga faapitoa ina ia mafai ai ona faʻaleleia. O le a matou faʻaalia le auala e galulue ai ma ia fale faletusi e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga faʻalelei mo Quake, e maua mai le upega tafaʻilagi a ModDB, ma le PAK Explorer unpacker, na faia e le 'upega tafaʻilagi a le Quake Terminus website.

  1. Tatala le polokalama ma filifili "File"-"Tata Pak".

    E mafai foi ona e faʻaaoga le ki i luga o le meafaigaluega.
  2. I le faʻaopoopoina o faila faila, alu i le faʻailoga o loʻo teuina ai le PAK archive, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. O le a tatala le faʻamaumauga i le tusi talosaga.

    I le itu tauagavale o le faamalama, e mafai ona e matamata i le fausaga o le pusa, i le taumatau - o latou anotusi saʻo.

I le faaopoopo atu i le Quake, o le PAK faʻapipiʻi e faʻaaogaina e ni nai taʻaloga isi taʻaloga. E masani lava, e manaʻomia ei latou taʻitoʻatasi a latou lava mea, ma le Pak Explorer o loʻo faʻamatalaina i luga, e le talafeagai mo, fai mai, Starbound - o lenei taaloga o loʻo i ai se tulaga eseʻese mataupu faavae ma le numera o le faʻaogaina o punaoa, lea e manaʻomia ai le isi polokalama. Ae ui i lea, o nisi taimi o le taulaiga e mafai ona fesoasoani i le suiga o le faʻaopoopoga, ae i le tele o tulaga e te manaomia pea le faʻaogaina o se aoga.

O se taunuuga, matou te maitauina o le PAK faʻaopoopoga e tele ituaiga, o loʻo tumau pea le suia o le ZIP. E fetaui lelei mo le tele o fesuiaiga e leai se polokalama se tasi mo le mauaina, ma atonu e le mafai. O lenei faʻamatalaga e moni e faʻatatau i auaunaga i le initaneti. I soo se tulaga, o le seti o polokalama e mafai ona taulimaina lenei faatulagaga e lautele tele, ma o le a maua e tagata uma le tusi saʻo mo i latou lava.