Facebook na maua vaega totogi

Ua amata e le Facebook social network ona faʻataʻitaʻi se meafaigaluega fou mo le faʻatupega o vaega - o le lesitala. Faʻatasi ai, o le a mafai e tagata o le nuʻu ona faʻatulaga se totogi faʻaletausaga mo le avanoa i mea tau puletaofia poʻo fautuaga i le aofaiga e $ 5 i le $ 30.

O vaega tumaoti na totogiina i luga o le Facebook i luma atu, ae o lo latou faʻatupega sa faia e faʻafefe ai le auala aloaia o le upega tafaʻilagi. O le taimi nei e mafai e tagata faʻafoe o ia ituaiga o nuʻu ona faʻatagaina tagata faʻapitoa - e ala i le faʻaaogaina Facebook mo Android ma iOS. Peitai, i le taimi nei, naʻo se numera faatapulaa o vaega ua mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega fou. Faatasi ai ma i latou - o se faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia i le ulufale atu i le kolisi, o le avea ma sui auai e $ 30 i le masina, ma se vaega i mea tau soifua maloloina, pe afai e $ 10 e mafai ona e maua fautuaga faʻapitoa.

I le taimi muamua, e le fuafua e Facebook le faʻatonuina o pule i se komisi mo saofaʻiga na faʻatau, ae i le lumanaʻi o le faʻaofiina o sea totogifuapauina e le faʻatea.