Algorithm 2.7.1

Ua e mafaufau e uiga i le manaia o le tusia o oe lava polokalame? Ae o le aʻoaʻoina o gagana e leai se manaʻoga? I le taimi nei, tatou te tilotilo i le siosiomaga vaaia o le siosiomaga, lea e le manaʻomia ai se malamalamaʻaga i le galuega o le poloketi ma le faʻaleleia o talosaga.

O se algorithm o se faufale lea e te faʻapipiʻiina ai lau polokalama i fasi pepa. I le atiaeina i Rusia, o le algorithm e faafouina pea ma faʻalauteleina lona gafatia. E leai se mea e tatau ona e tusia ai le code - na e tatau ona e kiliki i elemene tatau ma le kiore. E le pei o HiAsm, o le Algorithm o se polokalame faigofie ma sili atu ona malamalama.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo polokalama

Fausiaina o galuega faatino o soʻo se faʻalavelave

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Algorithm, e mafai ona e fatuina se tele o polokalama eseese: mai le lalolagi faigofie "Talofa lalolagi" i se Initaneti o le Initaneti po o se upega tafaʻilagi. O le tele lava o taimi, o le Algorithm e tautalagia e tagata o latou galuega e vavalalata fesoʻotai ma fuainumera o le matematika, talu ai e faigofie tele ona faʻaaogaina mo le foia o faafitauli o le matematika ma le tino. E faʻalagolago i lou onosaʻi ma lou naunau e aʻoaʻo.

Se seti tele o mea faitino

O le algorithm o loʻo i ai se seti tele o mea faitino mo le fatuina o polokalama: kulini, igoa, faʻamalama eseese, palama, menus, ma sili atu. O lenei mea e mafai ai ona sili atu le mafaufau loloto i le poloketi, faʻapea ai ma le fatuina o se faʻafegalegaleaiga faʻaoga-tagata. Mo mea taitasi, e mafai ona e faia se gaioiga, faʻapea foi ma le setiina o meatotino tulaga ese.

Faʻamatala mataupu

Algorithm reference material e aofia ai tali uma. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i elemene taʻitasi, matamata i faʻataʻitaʻiga, ma o le a ofoina atu foi oe e matamata i le aʻoaʻoina o vitio.

Mama

1. Le mafai ona fatufatu polokalama e aunoa ma le malamalama i se gagana faʻalauiloaina;
2. O se seti tele o mea faigaluega mo le fatuina o se atinaʻe;
3. Atunuʻu talafeagai ma le faʻaogaina;
4. Agavaa e galulue ai ma faila, faila, resitala, ma isi;
5. gagana Rusia.

Faʻafitauli

1. O le algorithm e le o faamoemoe mo ni galuega mamafa;
2. Faʻapipiʻi le poloketi i .exe e naʻo luga o le 'upega tafaʻilagi a le tagata e faia mea;
3. O se taimi uumi e galue ai ma ata.

O le algorithm o se siosiomaga faʻafiafia tele lea o le a faʻamalosia ai oe e aʻoaʻo gagana amata. O iinei e mafai ona e faʻaalia ai mafaufauga, fatuina se mea tulaga ese, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le taʻiala o polokalama. Ae o le Algorithm e le mafai ona taʻua o se siosiomaga atoa-ae peitai o se mea faufale lea e mafai ona e aʻoaʻo ai mea autu. Afai faʻatasi ai ma lona fesoasoani e te aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona atiina ae atinaʻe, ona mafai lea ona e alu i le suʻesuʻega o Delphi ma C ++ Faufautua.

Le manuia!

Algorithm free download

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

HiAsm Taʻitaʻa taʻaloga FCEditor AFCE Algorithm Flowchart Editor

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Algorithm o se meafaigaluega e leai se totogi mo le fatuina o polokalama faigofie ma taaloga komepiuta. E le manaʻomia le faʻaogaina o tomai faʻalauiloaina, o le mea lea o le a sili ona fiafia i ai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Algorithm 2
Tau: Faʻatau
Toa: 8 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.7.1