O le a le mea e fai pe afai e te oso i le Instagram

O le faʻatulagaina mo tagata faigaluega o se mea sili ona taua. Faatasi ai ma le faʻatatau tatau, e mafai ona e faʻamautinoa le avega i luga o tagata faigaluega, tufatufaina aso faigaluega ma aso e alu ese ai. O le a fesoasoani lea i le faia o le polokalame AFM: Fuafuaga 1/11. O lona gaioiga e aofia ai le fausiaina o kalena ma faʻatulagaga mo se taimi e le faʻamapulaaina. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Wizard e fatuina ata

O le polokalama e ofoina atu i tagata e pisi pe leai ni tomai e saili le fesoasoani mai le vaitau. Lenei o le a le manaʻomia ona e faʻatumu laina, mataʻituina le laulau ma faia kalena. Faʻatoa tali fesili e ala i le filifilia o le filifiliga e te manaʻo ai, ma alu i le isi faʻamalama. I le maeʻa ai o le suʻesuʻega, o le a maua e le tagata faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga faigofie.

E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i le mea moni e le tatau ona e faʻaaogaina le vaitau i taimi uma, o lona faʻamoemoega e na o le faamasaniina oe lava i le gafatia o le polokalama. O le a lava lea e tali ai fesili i se tasi taimi ma suesue i le taimi faatulagaina. Ioe, ma o le foafoaga e le tele naua, pe a fatuina ma le lima, sili atu le tele o vaega eseese ua tatalaina.

Tausaga o taimi faatulagaina

Ma o iinei ua i ai le mea e liliu ai ma fatuina se faasologa sili ona lelei. Faʻaaogā faʻataʻitaʻiga muamua na faʻatūina e talafeagai mo le tele o faʻalapotopotoga. Filifili le faaiuga o le vaiaso, e aofia ai le faʻamalosia pe a uma le fesuiaiga, faʻamautinoa itula faigaluega, numera o suiga ma tufatufaina le taimi. Suʻe suiga e faʻaaoga ai se siata, ma le numera o tagata faigaluega ma faaiuga o vaiaso e faʻaalia i le lanumeamata ma le mumu i le agavale o le laulau.

Fuafua le 5/2

I lenei faamalama, e tatau ona e faamaumau tagata faigaluega taitasi o le faʻapotopotoga, pe a maeʻa ona tatalaina lea o le faʻavaeina o isi vaega faʻaopoopo. Filifili le tagata saʻo ma maka laina talafeagai ma togitogi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatala se vaiaso ma faatulaga se malologa o le aoauli. E taua le matauina o sea ituaiga o taualumaga o le a suia ma taʻitasi.

E le gata i lea, o pepa uma ua maeʻa e tuʻuina atu i luga o le laulau, lea o loʻo i totonu ole laupepa lata ane. E faʻaalia ai le avanoa o tagata faigaluega taitasi. O lenei mea e mafai ai ona e siaki ia vaiaso taʻitasi ma aso malolo. O le suiga i le tuufaatasiga o aso malolo e faia foi i lenei faamalama.

Filifili se tagata faigaluega ma atofa atu ia aso. A maeʻa ona faʻaaogaina faʻaiuga, o le a faia suiga uma i le laulau avanoa. O le taua faapitoa o lenei galuega, o lona fesoasoani lea e faigofie ai ona mataitu se aufaigaluega tele o tagata faigaluega.

Lisi o galuega manaomia

Matou te fautuaina le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega pe a e suʻeina tagata fou. O iinei e mafai ona e filifilia le numera o nofoaga e manaʻomia, atofa se fesuiaiga, seti itula faigaluega. Faʻaaogā mamanu sauniuni e le faʻatumu ai le tele o laina. A maeʻa ona ulufale i faʻamatalaga uma o le a avanoa le laulau mo le lolomiina.

E iai foi nisi lisi faaopoopo e ono aoga pe a faigaluega i AFM: Fuafuaga 1/11, mo se faataitaiga, o se laulau o agavaa poʻo le manaʻomia mo tagata faigaluega. E le talafeagai le faʻamatalaina o lenei mea eseese, talu ai o faʻamatalaga uma lava o le a faʻatumu i le otometi pe a uma le faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga, ma e mafai e le tagata faʻaoga ona matamata i faʻamatalaga na te manaʻomia.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • O le faʻataʻitaʻiga ua maeʻa i le gagana Rusia;
  • O lo oi ai se taulaitu e fatuina ata;
  • Tele ituaiga o laulau.

Faʻafitauli

  • E i ai elemene eletise le talafeagai;
  • Avanoa i le ao e avanoa mo se pili.

E mafai ona matou fautuaina lenei polokalama ia i latou o loʻo i ai le aufaigaluega tele i le faʻapotopotoga. Faʻatasi, o le a faʻapolopolo se taimi tele i le fatuina o se taimi, ona mafai ai lea ona vave mauaina faʻamatalaga talafeagai e uiga i suiga, tagata faigaluega ma aso e alu ese ai.

Download AFM: Fuafuaga 1/11 mo le saolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻatonu polokalame Gnuplot Faigaluega Roofing Pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AFM: Fuafuaga 1/11 e fetaui lelei mo le faatulagaina i totonu o faalapotopotoga tetele ma se aufaigaluega tele. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le faatulagaina o malologa ma aso faigaluega mo soo se vaitaimi o le a le faigata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AFM-Lab
Tau: Faʻatau
Toa: MB
Gagana: Rusia
Version: 1.044