Faʻafefea ona faʻaaoga le Faʻatulagaina Faʻatulagaga

O le faagasologa o le faia o se palota i le upega tafaʻilagi o VKontakte o se itu taua tele o le faʻatinoga o lenei 'upega tafaʻilagi. O lenei faagasologa e sili ona taua pe afai e taʻitaʻia e le tagata faʻaaoga se lautele o tagata lautele lea e masani ona tupu ai feeseeseaiga eseese.

Fatuina palota mo le vaega VK

Aʻo le i faia saʻo i le fofo o le galuega autu - o le fatuina o se fesili, e tatau ona maitauina i totonu o lenei upega tafaʻilagi, o faila uma e mafai ona faia e ala i le faʻaaogaina o se faiga e tutusa lelei. O le mea lea, afai e mafai ona e faia se suʻesuʻega i luga o le VK.com itulau patino, ona faaopoopoina lea o se mea tutusa ma le kulupu o le a faigofie tele mo oe.

O se lisi atoa o vaega e faatatau i le faia o fuagafanua i le vaega VC e mafai ona maua i luga o le itulau faapitoa o le upega tafaʻilagi VK.

Faʻailoga i totonu o le upega tafailagi VK e lua ituaiga:

  • tatalaina;
  • le iloa.

Tusa lava poo le a le ituaiga ituaiga, e mafai ona e faʻaaoga uma ituaiga o palota i lau lava vaega VKontakte.

Faamolemole ia maitauina e mafai ona faia le fomu manaomia i na o mataupu pe ae avea oe ma pule o le alalafaga pe i ai foi se avanoa i se vaega o le lafoina o faʻamatalaga eseese mai tagata e leai ni faʻapitoa faapitoa.

O le tusiga o le a aofia uma ai vaega talafeagai o le fatuina ma le tuʻuina atu o talafesootai faʻaagafesootai i vaega o VKontakte.

Fausia o se suʻesuʻega

Muamua lava, e taua le maitauina o le faʻaopoopoga o lenei ituaiga o suʻesuʻega e na o le pulega a le nuʻu e maua, lea e mafai ona faigofie ona faia ni autu fou i le vaega "Talanoaga" i le vaega VK. O le mea lea, o le tagata lautele masani e aunoa ma ni aia faapitoa, o lenei auala e le aoga mo oe.

Avanoa lautele ma isi faatulagaga e leai se vaega i le faagasologa o le faia o se suʻesuʻega fou.

Pe a fatuina le pepa e tatau ai, o loʻo tuʻuina atu ia te oe vaega taua o lenei galuega tauave, lea e matua vavaeese ai ni mea e pei o le teuteuina. E tusa ai ma lenei mea, ua fautuaina ina ia faʻaalia le maualuga o le saʻo i le lolomiina o le suʻesuʻega, ina ia leai se manaʻoga e faʻasaʻo.

  1. E ala i le lisi autu o le VK faʻapipiʻi tatalaina le vaega "Vaega", alu i le lisi "Pulega" ma fesuiai i lou alalafaga.
  2. Tatala le vaega "Talanoaga" faʻaaoga le poloka talafeagai i luga o le itulau autu o lau lautele.
  3. Ina ia tusa ai ma tulafono mo le faia o talanoaga, faʻatumu ia vaega autu: "Ulutala" ma "Upu".
  4. Faʻasolo i lalo le itulau ma kiliki le upega pop-up. "Paʻu".
  5. Faatumu avanoa taʻitasi e aliali mai e tusa ai ma ou manaʻoga patino ma mea e manaʻomia ai le faia o lenei fomu.
  6. A uma loa ona saunia mea uma, kiliki "Fausia se autu"e tuʻu ai se faʻailoga fou i talanoaga a kulupu.
  7. A maeʻa lena, o le a otometi lava ona faʻasalalauina oe i le itulau autu o le talanoaga fou, o le ulutala o le a avea ma fomu o le suʻega.

I le faʻaopoopoga i luga, e taua le maitauina e mafai ona faʻaopoopo i ai ni fomu e le gata i ni talanoaga fou, ae faʻapea foi i mea na faia muamua. Ae peitaʻi, faʻamolemole ia manatua i le tasi autu o le talanoaga i VKontakte e le mafai ona sili atu ma le tasi le palota i le taimi.

  1. Tatala le talanoaga muamua i le vaega ma kiliki le ki. "Faʻaliliu le autu" i le tulimanu pito i luga o le itulau.
  2. I le faamalama e tatala, kiliki i luga o le ata "Faapipii se palota".
  3. E tusa ai ma mea e te manaʻo iai, faʻatumu avanoa taʻitasi.
  4. Faamolemole ia maitau foi e vave ona e tapeina le pepa e ala i le kiliki i luga o le koluma faʻatasi ai ma se tipite pop-up "Aua le faapipii" luga o le fanua "Mataupu autu".
  5. O le taimi lava e fetaui ai mea uma ma ou manaʻoga, tataʻi le faamau i le pito i lalo. "Faasaoina"ina ia faʻasalalau le pepa fou i lenei filo i le vaega o talanoaga.
  6. Ona o mea uma na faia, o le a tuʻuina atu foi le pepa fou i le ulutala autu.

I luga o nei mea uma e fesoʻotaʻi ma le fesili i le talanoaga e muta.

Faia o se palota i luga o se puipui o vaega

O le faagasologa o le faia o se pepa i luga o le itulau autu o le afioaga o VKontakte e moni e leai se eseesega mai le na taʻua muamua. Peitai, e ui lava i lenei, faatasi ai ma le lolomiina o fesili i luga o le puipui o le alaalafaga, e tele avanoa e maua ai i le tulaga o le faatulagaina o le fuainumera, e faatatau, i le mea muamua, o tulaga faalilolilo o le palota.

Faʻailoga se faʻamatalaga i luga o le puipui o le lotoifale e na o pule e iai ni aia maualuga pe o tagata masani, faʻatasi ma avanoa avanoa i mea o loʻo i le puipui o le vaega. Soo se isi lava filifiliga e ese mai i lenei mea e matua vavaeeseina.

Ia maitauina foi o isi faʻaopoopoga faʻalagolago i au aia tatau i totonu o le nuʻu e manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e pule ona tuʻu palota e le gata mo latou, ae faʻapea foʻi ma sui o tagata lautele.

  1. Suʻe se poloka i luga o le itulau a le kulupu. "Faʻaopoopo le faʻamatalaga" ma kiliki i luga.
  2. Ina ia faaopoopo i ai se suʻega atoa, e le tatau ona faʻatumu le faʻailoga autu i soo se auala. "Faaopopo le meli ...".

  3. I le pito i lalo o le pepa tatala mo le faaopoopoina o upu, faapipii le fetuu i luga o le mea "Sili atu".
  4. Faatasi ai ma mea na lisiina mai, filifili se vaega. "Paʻu".
  5. Faatumu avanoa taʻitasi ua tuʻuina atu e tusa ai ma mea e te manaʻo i ai, amata mai le igoa o le tasi poʻo le isi koluma.
  6. Siaki le pusa pe a manaʻomia. "Palota le igoa"ina ia le iloa atu palota uma e te alu ai i lau talaaga otooto i isi tagata faaaoga.
  7. A maeʻa sauniuni ma toe siaki le fomu suʻesuʻe, kiliki "Auina atu" i le pito i lalo o le poloka "Faaopopo le meli ...".

Faamolemole ia maitauina afai o oe o se pule atoatoa o le alalafaga, oe maua le avanoa e tuʻu ai le fomu e fai ma sui o le kulupu.

  1. A o le i faia le feʻau faaiu, kiliki i luga o le ata faʻatasi ma le avatar o lau talaaga i le itu tauagavale o le faʻamaufaʻailoga ua uma ona taua "Auina atu".
  2. Mai lenei lisi, filifili se tasi o ni filifiliga se lua: auina atu e avea ma sui o le alalafaga poʻo oe lava ia.
  3. Faʻalagolago i tulaga, o le ae vaʻai i lau suʻesuʻega i le itulau autu o le alalafaga.

E fautuaina e faʻatumu le faʻailoga autū autu pe'ā lolomiina lenei ituaiga fesili i le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, ina ia mafai ai ona faʻatautaia manatu o le au auai i tagata lautele!

E tatau ona e iloa pe a maeʻa le lolomiina o le fomu i luga o le puipui, e mafai ona e toe faaleleia. I lenei tulaga, ua faia i luga o se faiga talitutusa ma faamaumauga masani i luga o le puipui.

  1. Feosofi le kusi i luga o le faʻamau "… "o loʻo i le pito i luga o le taumatau o se suʻesuʻega sa faʻasalalau muamua.
  2. Faatasi ai ma mea na tuuina atu, kiliki i luga o le laina ma se saini tusiga. "Faamalumalu".
  3. Toe faafou le itulau ina ia siitia lau pou i le amataga o taumafa a tagata lautele.

I le faʻaopoopoga i luga, e taua le gauai atu i se tulaga e pei o le mafai ona toe faʻataʻitaʻia le suʻesuʻega pe a uma ona lolomiina.

  1. Sue i luga o le inisiua "… ".
  2. Faʻatasi ma aitema filifili "Faʻamaonia".
  3. Faʻataʻatia ala autu o fesili fesili pe a manaʻomia, ma kiliki "Faasaoina".

E matua fautuaina lava e aua neʻi faia ni suiga taua i fesili o loʻo faʻaalia ai leo o nisi tagata faʻaoga. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o faʻamaoniga o le faʻatuatuaina o le suʻesuʻega ua faia e afaina mai i ia ituaiga manipulations.

I lenei laasaga, o faʻataʻaiga uma e fesoʻotaʻi ma palota i vaega VKontakte e muta. I le taimi nei, o nei auala e na o le pau ia. E le gata i lea, o le faia o ituaiga ituaiga e te le manaʻomia le faʻaaogaina o isi faʻaopoopoga tolu-tolu, ae na o tuusaunoaga o le auala e toe palota ai i palota.

Afai ei ai ni ou faʻafitauli, matou te saunia i taimi uma e fesoasoani ia te oe. O mea lelei uma!