Faʻafefea ona suia le Adobe Flash Player

O le faʻamalosia o se vaega i luga o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte o le a mafai ai oe, i le avea ai o se tagata o le afioaga, e tosina atu ai tagata fou ma faʻaauau ona faʻaogaina lau au maimoa e faia tupe i se tasi itu. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou faʻamaonia ai faʻalauiloa autu e tatau ona mafaufauina mo le manuia o le faʻalauiloaina o tagata lautele.

Faʻaaloalo faʻalauiloa o le kulupu

O le autu o le faalauiloaina o le vaega e le gata o le faalauiloaina o se nuu ua saunia, lea na tatou faamatalaina i se isi tusitusiga, ae faapea foi le faagasologa o le faia o se tagata lautele. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, a oʻo ina e fausia se alalafaga, e muamua ona e manaʻo e fuafua le taʻiala ma le sini autu.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se vaega mo pisinisi VK

Mamanu

I le taʻitaʻia e se tasi oa matou faʻatonuga, e tatau ona e filifilia se mamanu mamanu mo le afioaga ma mulimuli i ai manino i le lumanaʻi. Manatua o le mea tonu lava lea o le mamanu ata filifilia filifilia e mafai ona tosina mai le pasene sili ona tele o tagata faaaoga VKontakte.

Faitau atili: Faʻafefea ona faia se vaega VK

I le faaopoopo i faʻamatalaga faʻamatalaga, o se vaega taua o tagata lautele o le tuatusi o le upega tafailagi. E tatau ona e sau faʻatasi ma se isi URL mo le kulupu o loʻo i ai se vaega itiiti o faʻamaumauga ma faʻaalia le autu o le alalafaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻasaʻo le VK lautele

Pa puipui

I le amataga, o se mea taua e fesoasoani i le alualu i luma o le vaega o le auala lea i le pulega o nuu. E tatau ona e aʻoaʻoina tulafono sili ona taua tatou te tuʻuina atu i se isi faʻasalaga i luga o le saite.

Faitau atili: Faʻafefea ona taitaia se vaega o VK

Faʻamatalaga lelei

O le mea lea e mafai ai e tagata faʻapitoa ona maua lau vaega i le sailiga pe faʻaalia i fautuaga, ia gauai faapitoa i le igoa ma le faʻamatalaga o le alalafaga. Aemaise lava, e tatau ona faʻaalia e le gata o le aano o tagata lautele, ae ia faʻapipii foi i ai upu autu e fetaui ma le autu.

Manatua: Mo le filifilia o upu autu e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o auaunaga faapitoa.

Alu i le filifilia o upu mai Yandex

  • Afai e tatau ai, alu faʻataga i luga o le upega tafailagi a le Yandex.
  • Siaki le atigipusa i tafatafa o "I upu" ma faʻatumu le 'autu o tusiga autu e faʻavae i luga o autu o lau alalafaga. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Filifili".
  • Tuʻu le siaki o le antibot.
  • O lea o le a tuʻuina atu ia te oe se lisi o mea e sili ona lelei, faʻaaogaina lea o le ae faʻavavevave ai le alualu i luma. O iinei, pe a tatau ai, e mafai ona e faʻaaogaina le meafaigaluega.

O autu o se vaega faʻamalosia o le faʻalauiloaina o soʻo se upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti, ae o le latou faʻamaoni saʻo e le faʻamaonia ai se manuia manuia. Ina ia faatosina tagata e te manaʻomia e faʻapipiʻi fautuaga.

Valaaulia o uo

E mafai ona e amataina se faʻalapotopotoga faʻatasi ma tagata e faigofie ona faʻafeiloai mai tagata mai lau lisi o uo. I le lumanaʻi, afai o le mamanu ma le anotusi i totonu o le kulupu o le a manaia, o au lava uo latou te vaeluaina faʻatasi ma isi tagata asiasi.

Faʻaaliga: Faʻafetai i faatonuga na tuʻuina mai e matou, e mafai ona faatosina mai e le gata i uo, ae na o tagata asiasi foi e asiasi i lau talaaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se laupepa ma talanoa e uiga i le kulupu VK

Faʻalapotopotoga kulupu

O le faʻafoega o le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaiga vavave faʻasoa e faʻamalosia ai soʻo se gaoioiga e faʻaaoga e tagata lautele ma maua ai auala e fatu ai faʻasalalauga. Sa matou taʻuina atu i ai i le faʻatatauga faʻatusa.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻalauiloa VK

Faʻafefiloi faʻamalosi

I luga o le Initaneti o loʻo i ai le tele o auaunaga faʻapitoa e tuʻuina atu ai auaunaga mo le kopiina o le aufaipisinisi mo tupe moni ma tupe a le lotoifale. E mafai ona e suʻeina i le faʻaaogaina o ia saite, ae tatau ona faia lenei mea i na oe lava faʻalavelave ma lamatiaga.

Mafaufau, afai e te faʻaaogaina le tifaga, o le lisi o tagata auai e vave ona faatumuina i le taofiofia poʻo tagata faʻaoga mamao, faʻaleagaina nei fuainumera ma le gafatia mo le alualu i luma i le lumanaʻi. E le gata i lea, e mafai ona poloka le alalafaga e le pulega, talu ai o lenei ituaiga o PR ole faʻasaina.

Faia o gaoioiga

I le faʻaleleia o le laasaga, pe afai e tele naua nisi o le aufailautusi i le lisi o tagata auai, e tatau ona e faʻaalia nisi tomai faʻaalia ina ia mafai ai ona faʻaaogaina tagata faʻaaoga. E pei ona faʻaalia, o suʻega eseese ma tauvaga e sili ona lelei mo nei faʻamoemoega.

Manatua: Fausia pepa faʻasalalauga o se mea muamua e manaʻomia mo le auai i tauvaga.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatu se ata VK

Faʻatuina o ia gaoioiga, aua nei galo e uiga i ou lava gafatia ma mafaufau i auiliiliga uma i le taimi muamua. A leai, o le fafaguina o le fiafia o le au maimoa, ae le o le ausia o faʻamoemoega, o oe lava o le ai ai se aafiaga le lelei i le faʻaleleia.

Isi fautuaga

I le faʻaopoopoga i luga, afai e te umia lau lava 'upega tafaʻilagi - e mafai ona e faʻapipiʻi le widget community, ma faʻalauiloaina tagata asiasi e uiga i le vaega. Ioe, o lenei filifiliga e sili ona lelei pe afai o le vaega ma le 'upega tafaʻilagi e faʻatasi ma le vaega faʻatasi ma le mataupu ma le au maimoa.

Afai e mafai, ia faia ni palota e uiga i mea lelei ma le lelei o le kulupu, faʻasaʻo o latou vaivaiga. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e mafai ona e fatuina se isi talanoaga.

Faitau atili: Faʻapefea ona faia se suʻesuʻega ma se talanoaga i le vaega VK

Tausia se faʻataʻitaʻiga o fuainumera o vaega, faʻateʻaina o tagata le toaga ma faʻamatalaga le talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, aofia ai faʻasalalauga.

Faʻaopopo: Faʻafefea ona aveese se sui mai le kulupu VK

Afai e amata ona e leiloloa le toatele o tagata auai, ia mautinoa ia fesili pe aisea ua latou tuua ai le lisi o le au fai saofaga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tusia se feʻau VK

Faaiuga

Mafaufau i vala taʻitasi matou te faʻailoaina, masalo o le a leai ni ou faafitauli i le tutoatasiina o le faʻalapotopotoga. I le taimi lava e tasi, ia manatua o le mea pito sili ona faigata o le amataga lea, talu ai i le lumanaʻi o le a faʻateleina e le aufaʻatasi.